Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Marmaris

Find netop din rejse

Vi anbefaler ...

All Inclusive
Hotel Grand Cettia Skønt familiehotel med vandrutschebaner
Udsolgt
All Inclusive
Hawaii Hotel Mest populærer hotel i 2019
Udsolgt
All Inclusive
Pasa Beach Hotel All Inclusive direkte på stranden
Udsolgt

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Marmaris.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Marmaris.

Se vores hoteller her >

Om Marmaris & Içmeler

Marmaris og Içmeler – strandparadis med mere end 300 solskinsdage om året


Marmaris og Içmeler er et sandt ferieparadis og tilbyder uden sammenligning nogle af landets absolut flotteste strandomgivelser. I Marmaris finder I skønne omgivelser og masser af liv langs havnepromenaden og stranden, mens Içmeler byder på fred, ro og ren ferieidyl. Og så ligger det tæt på et utal af spændende oplevelser!

To fantastiske feriebyer
Marmaris og Içmeler er to fantastiske byer, men de hænger også uløseligt sammen. Strandpromenaden strækker sig helt fra charmerende Içmeler til ferieglade Marmaris. Içmeler er skøn, og byens små, snoede gader og stille liv tiltrækker hvert år rigtig mange gengangere. Samtidig er det ganske let at tage ind til Marmaris. På bare ti minutter i en lokal dolmus – minibus, der kører langs hovedgaden – står man midt i centrum. Her er der et væld af restauranter, caféer, butikker og både i lystbådehavnen. Den perfekte kombination til ferien.

Skønne strande
Vil I nyde ferie på stranden, er både Marmaris og Içmeler det perfekte valg. Bugten snor sig ind og ud og byder på en masse skønne strande, og I finder let et sted, hvor I kan være næsten for jer selv. Stranden løber fra Marmaris til Içmeler, og flere steder ligger der mange restauranter, hvor I kan nyde en god frokost og en pause fra solen.

På oplevelse fra Marmaris
Start jeres oplevelser i Marmaris. Byen har en smuk basar, der har fundet inspiration i farverige Nyhavn fra Danmark. Tag endelig handelstalentet med og få en god aftale i hus, hvad end I kigger efter smykker, keramik eller håndlavede tæpper. Har I lyst til flere spændende oplevelser, kan I også besøge naboøen Rhodos. Efter en kort sejlads ankommer I til den græske ø, der har rigtig meget at byde på. Sejladsen i området er i det hele taget fantastisk med smukke skærgårdsøer, lækre lyseblå laguner, små private strande og det klareste vand. Masser af lystsejlere sejler rundt i området og kaster anker ud for de skønne strande. 

Efesos – et af verdens syv vidundere
Tag også med til byen Efesos, hvor oldtidens Artemistempel lå. Templet blev bygget i 350 f.Kr. og fik lov til at stå med sine 20 meter høje søjler i 500 år, før goterne smadrede det ved en invasion. Tempelresterne er i dag kåret som et af verdens syv vidundere og giver et unikt indblik i historien. Byen var kulturelt centrum, da Tyrkiet var under græsk herredømme, og I vil komme helt tæt på nogle af verdens mest betagende arkæologiske udgravninger.

Pamukkale – det hvide bomuldsslot
Fra Marmaris og Içmeler kan I også køre til Pamukkale og få en kæmpe oplevelse. Gennem årtusinder har kalkholdige varme kilder strømmet fra bjergsidens indre og har dannet den smukkeste hvide kæmpe kalkformation. Overalt strømmer vandet ned i små og store vandfald og danner små naturlige varme bassiner. Når man kommer kørende til bjerget, som i folkemunde kaldes ”bomuldsslottet”, ligner det da også mest af alt et fantasieventyr, og er retfærdigvis også med på Unescos liste over verdensarv. Gennem årtusinder er mennesker valfartet til området af nysgerrighed og for at afprøve myten om det helbredende varme kildevand.

Restauranter og byliv
God mad og vin finder I masser af i Marmaris og Içmeler. Langs vandet finder I de første restauranter, og de fortsætter langs den hyggelige havn. Her kan I nyde de tyrkiske specialiteter, der regnes for at være blandt de bedste i verden. Og udsigten over de vuggende både skaber den perfekte stemning. Vores hoteller ligger langs stranden og ånder fred og ro, men har I lyst til en fest, skal I blot søge mod centrum, hvor god musik og dans fylder bargaderne med masser af natteliv.

Om Marmaris og Içmeler
Marmaris ligger ved Ægæerhavet i Mugla i det sydvestlige Tyrkiet. I det 6. århundrede f.Kr. kendte man byen som Physkos. I dag bor der ca. 30.000 indbyggere, og om sommeren mere end 300.000 indbyggere. Byens største indtægtskilde er turisme.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Transfer
Når du flyver med Bravo Tours fra København og Billund, lander du i Milas-Bodrum Lufthavn. Det tager ca. 2,5 time at komme fra lufthavnen til første hotelstop i Marmaris og Içmeler. 

Et sandt ferieparadis

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Marmaris & Icmeler

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

En smag af Tyrkiet

Med dansktalende rejseleder
I dag tager vi alle sanser i brug, når vi smager på Tyrkiet. Vi starter eftermiddagen på Kafkasli, som er kendt for deres ”lokum” – tyrkisk slik – inden vi fortsætter til centrum af Marmaris, hvor vi gør små stop. Vi stopper blandt andet ved et patisserie, som byder os på börek, som er en helt speciel spise i Tyrkiet. Vi skal også forbi Memed ocakbasi, som er en af Marmaris’ bedste kebabrestauranter. Her smager vi forskelligt kebab og desserten katmer, som oprindeligt er fra Gaziantep området.

Vi slutter turen af med en tur i basarområdet, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord, inden vi nyder en ægte tyrkisk is med udsigt over havet.

Nyd de spændende smage, nye indtryk og få masser af god viden om Tyrkiet og Marmaris, når vi går rundt i byen. Hjemturen sker på egen hånd.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 135 pr. person
Børn kr. 68 pr. barn.

Dalyan

Udflugten er på egen hånd
I dag byder både på masser af historie og ren forkælelse. Vi starter dagen med at sejle mod Dalyan, hvor vi nyder sejlturen på bådens øverste dæk med masser af liggestole. Når vi kommer til Dalyan skifter vi til små flodbåde, som sejler os til den berømte skildpaddestrand. Stranden er en af de få strande ved Middelhavet, hvor den truede Caretta Caretta skildpadder kan lægge sine æg. Her er der mulighed for at bade, slappe af og nyde de smukke omgivelser.

Turen går videre langs Dalyan floden, hvor vi bl.a. oplever det flotte dyreliv. Vi sejler også forbi de lykiske kongegrave, der er hugget ind i lodrette klipper. Herefter ankommer vi til det meget berømte mudder- og svovlbad som bl.a. Sting og Dustin Hoffmann har besøgt.

Udflugten er på egen hånd (der er engelsktalende personale på bådene). Inklusive frokost. Der spilles musik på båden.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 236 pr. person
Børn kr. 115 pr. barn.

Pamukkale

Med engelsktalende rejseleder
Nyd dagen ved en unik seværdighed, Pamukkale!
Navnet betyder Bomuldsborg, og det er ikke så svært at forstå, når man skuer ud over et væld af kalkterrasser, som strækker sig mange meter ned ad bjergskråningen. Pamukkale er et overvældende syn, og en af Tyrkiets største turistattraktioner. De hvide terrasser er skabt af kalkholdigt vand, som gennem årtusinder er strømmet op fra undergrunden og løbet ned ad bjergsiden.

På terrasserne er der dannet små og store bassiner med det mineralrige vand, som siges at være godt for bl.a. muskler og hudsygdomme. Det opdagede romerne for mange år siden og grundlagde i 190 f.Kr. kurbyen Hierapolis på toppen af ”borgen”. I dag er det stadig muligt at bade i den helbredende kilder, der eftersignende virker foryngende.

I 1988 fik Pamukkale, sammen med Hierapolis, plads på Unesco’s liste over verdenskulturarv.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Inklusive entre til Pamukkale (Kleopatrabadet koster ekstra) samt frokost.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 405 pr. person
Børn kr. 203 pr. barn.

Hamam – tyrkisk bad

Udflugten er på egen hånd
Start ferien med en tur i Hamam og bliv forkælet med sauna, dampbad og dejlig massage. Du bliver skrubbet fra top til tå, så de døde hudceller fjernes, og du rigtig kan blive solbrun – og holde på den flotte farve.

Du får ikke en bedre start på ferien – og samtidig oplever du en ægte, tyrkisk tradition, som stadig holdes i live.

Varigheden af et tyrkisk bad svinger mellem 1-3 timer, alt efter hvor lang tid, du har lyst til at benytte de forskellige faciliteter.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 169 pr. person
Børn kr. 81 pr. barn

Udflugtspakke

Oplev det bedste af Tyrkiet og spar mange penge!
Bestiller du vores udflugtspakke, får du tre af vores mest populære udflugter: Dalyan, Hamam og ”En smag af Tyrkiet”. Her oplever du både fantastisk natur, ren forkælelse og smager på Tyrkiets fantastiske køkken.

Du kan læse mere om udflugterne her på siden under de enkelte udflugter.

Oveni tre fantastiske oplevelser, sparer du også penge ved at købe udflugterne samlet i vores udflugtspakke fremfor at købe dem hver for sig.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 472 pr. person
Børn kr. 236 pr. barn

Aqua park

Udflugten er på egen hånd
Aquapark – vandland for alle aldre!
Fart, spænding, sol og sjov – du får det hele i dag! I Marmaris’ store vandland finder du noget for alle aldre, så hele familien kan være med. Lige fra et hyggeligt børneområde til bølgebassin og store vandrutsjebaner.
I parken er der også restauranter og cafeer, hvor man kan nyde en frokost, en snack eller bare lidt koldt at drikke.

Turen er på egen hånd, men inkl. transport og entre.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 203 pr. person
Børn kr. 81 pr. barn

Bådtur

Udflugten er på egen hånd
Nyd en dag i solen med oplevelser, afslapning, vind i håret og en kølende dukkert i det klare vand – perfekt for alle aldre!

Marmaris området er kendt for det flotte blå, rene vand, den smukke natur og selvfølgelig bådturene. Find dig til rette på denne dobbeltdækker båd, hvor du kan ligge på øverste dæk og nyde solen eller på underdækket, hvor der er skygge. I løbet af dagen stopper vi ud for forskellige øer og holder badestop, så du kan få en kold dukkert og bare nyde livet.

Vi lægger til i nærheden af Kamelya-øen, hvor frokosten bliver serveret på båden, mens vi nyder den fine udsigt.

Udflugten er på egen hånd (der er engelsktalende personale ombord). Inklusive frokost, øl, vin og vand.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 169 pr. person
Børn kr. 102 pr. barn

Efesos

Med engelsktalende rejseleder
Tag med til en af verdenshistoriens mest omtalte byer, Efesos, der også huser Aretemis templet – et af verdens syv vidundere. Den antikke by har overlevet i flere tusinde år, og var engang det joniske Grækenlands økonomiske centrum. Senere blev den en af de vigtigste byer i det romerske imperium.

Efesos spiller en stor rolle for kristendommen. Man ved med sikkerhed, at Jomfru Maria tog til Efesos sammen med Johannes efter korsfæstelsen. Det siges, at hun også døde i Efesos, men det er endnu ikke blevet bevist med sikkerhed. Det var også her Paulus holdt tale til forsamlingen, og hvor han senere blev anholdt.

Glæd dig også til Artemis templet, der er et af de største, græske templer, der nogensinde er blev bygget, og det første som udelukkende blev bygget af marmor. Det tog 120 år at bygge.
Udflugten er med engelsktalende rejseleder og inkluderer alle entréer, morgenmad og frokost. Eksklusive drikkevarer.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 372 pr. person
Børn kr. 183 pr. barn

Rhodos

Udflugten er på egen hånd
Sejl med til Rhodos og nyd en dag i Grækenland. 

Blot en times sejlads med flyvebåd fra Marmaris ligger den berømte græske ø, Rhodos. Her kan du for en dag nyde livet, gå på opdagelse i den hyggelige, gamle bydel og spise fantastisk græsk mad.
Der er masser at opleve på Rhodos, men du bestemmer selvfølgelig helt selv, om du vil opleve øen eller blot slappe af og slentre rundt, som du ønsker det.

Turen er på egen hånd, men inkluderer transport til havnen i Marmaris og sejltur til/fra Rhodos.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 439 pr. person
Børn kr. 216 pr. barn