Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Velfungerende familie-resort med mange aktiviteter
 • Stort vandland med rutsjebaner
 • 100 meter til stranden
 • Nem adgang til Karon og Kata-strandende
 • Mulighed for familie værelser - Bo op til 4 personer

Phuket Orchid Resort & Spa

4
Her får du
 • Velfungerende familie-resort med mange aktiviteter
 • Stort vandland med rutsjebaner
 • 100 meter til stranden
 • Nem adgang til Karon og Kata-strandende
 • Mulighed for familie værelser - Bo op til 4 personer
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Phuket Orchid Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Strand
 • Vandrutsjebane

Dejligt familieresort tæt på stranden med eget vandland og mange faciliteter
I den sydlige del af Karon, kun et par minutter fra de populære strande ved Karon og Kata, ligger Phuket Orchid Resort & Spa. Her finder du et fantastisk og familievenligt resort med et væld af faciliteter, et stort vandland og en dejlig eksotisk have.

Du kan altså roligt begynde at glæde dig, for Phuket Orchid Resort & Spa er et af de mest populære familiehoteller på Phuket, hvor du får en god standard og mange faciliteter. Her få du et dejligt hotel, der er bygget, så det på fineste vis kombinerer thai- og moderne stil. Hotellets 524 værelser ligger i forskellige lave bygninger, spredt på den frodige grund, hvor små stier løber mellem haven med palmer, træer og eksotiske blomster. Resortet et dejligt hotel til familier, der gerne vil bo i smukke omgivelser med mulighed for masser af aktiviteter til børnene.

Træd også ind en verden af vandaktiviteter, som alle vandhunde vil elske. Her findes flere forskellige pjaskeområder og vandrutjsebaner. Rundt om på hele hotellet finder du også masser af dejlige poolområder, med integreret børnepool, jacuzzi, poolbar og solterrasser med solsenge. Her kan du rigtig slappe af og nyde solen eller tage en afkølende dukkert.

Bliver du sulten, er det let at blive mæt på hotellet! Her finder du tre restauranter. Til frokost og aften tilbydes der både internationale og lokale thairetter. Trænger du til en forfriskning, er der naturligvis også råd for det fx i poolens ikoniske swim-up bar.

Hoteller har også sin helt egen børneklub, hvor hotellets eget engelsktalende personale er med til at sikre en masse underholdning og sjov for hotellets yngste gæster. I løbet af skolernes sommerferie er der et hav af aktiviteter for børn i alle aldre, der kan se frem til sjov i poolen, konkurrencer, skattejagt, ansigtsmaling, strandpetanque og meget mere.

Hvis du vil holde formen ved lige, er der også et godt fitnesscenter på hotellet, og trænger du til at blive forkælet, er der gode muligheder i Hotellets Kanda Spa- og Wellnessafdeling.

Drømmer du om at opleve mere af Phuket eller nogle af de omkringliggende, smukke øer, hjælper hotelpersonalet gerne med tips og gode råd. 

Sådan bor du

Deluxe-værelser
Deluxe værelserne er moderne og lyse dobbeltværelser i flot thaistil, hvorfra du har udsigt til enten poolen eller haven. Alle værelserne er ca. 35 m2, og de er lyst og smagfuldt indrettet med sofastole og bord. Værelserne har et flot klinkeguld, stor dobbeltseng (kingsize), skrivebord, aircondition, satellit-tv, minibar, safebox, kaffe-/tefaciliteter, WiFi, telefon og hårtørrer. Det store badeværelse har brusekabine. Alle værelserne har en stor og møbleret balkon eller terrasse med udsigt til hotellets have eller pool. Der kan bo op til to voksne og et barn under 12 år. 

Familieværelser
Familieværelserne er ca. 38 m2. Værelserne har præcis samme faciliteter og indretning som Deluxe-værelserne, men de er lidt større. Her kan bo op til to voksne og to børn under 12 år i værelset. Her sover du i to dobbeltsenge (kingsize) eller en dobbeltseng (kingsize) og køjesenge.

Pension
Opholdet er med morgenmad, som serveres i form af en buffet med masser af lækkerier at vælge imellem.

Mere om Phuket Orchid Resort & Spa
Der er selvfølgelig gratis Wifi på hele hotellet og alle værelser.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til hæveautomat 100 m
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til lufthavn 49 km
Afstand til minimarked 50 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 524
Babyseng Ja
Bar Ja
Byggeår 1994
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2019
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Vandrutschebane Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail