Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Hele 6 pools
 • Romantisk hotel
 • Perfekt - særligt til voksne
 • Tæt ved stranden
 • Moderne design og faciliter

The Waters Khao Lak

4
Her får du
 • Hele 6 pools
 • Romantisk hotel
 • Perfekt - særligt til voksne
 • Tæt ved stranden
 • Moderne design og faciliter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

The Waters Khao Lak

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant

Lækkert poolresort i rolige og romantiske omgivelser
The Waters Khao Lak er et rigtig lækkert resort, der ligger i hjertet af Khao Lak, kun 350 meter fra den dejlige Bang Niang-strand. The Waters Khao Lak er især velegnet til voksne, der vil nyde ferielivet i skønne, moderne omgivelser.

Hotellets navn siger næsten det meste, for her er det virkeligt poolområderne, der udgør hjertet på hotellet. Du finder intet mindre end syv pools fordelt rundt på hotellets område. Hotellet er indrettet meget moderne, lyst og venligt.

Der er masser af faciliteter og aktiviteter på hotellet. Forkæl dig selv i hotellets fantastiske spa-område, gå en tur i fitness eller tag et spil pool. Der er masser af muligheder!

På hotellet finder du en lækker restaurant, der serverer italienske retter, ligesom den populære ”Bubble bar” er et hit. Nyd en forfriskning direkte fra poolen eller en drink med en spektakulær udsigt. Tæt på hotellet finder du også et lokalt marked, flere restauranter og meget mere.

Sådan bor du
Bay Room værelser er ca. 40 m2 store og har TV, safebox, aircondition, te- og kaffefaciliteter, køleskab, telefon, hårtørrer. Værelserne er meget moderne indrettet med specielle farver. Fra værelsets balkon har du udsigt til hotellets Safir-pool. Bay Room værelser har plads til tre personer.

Bay Romance er større og ca. 50 m2. Det er hotellets mest romantiske værelser. På værelset får du enten en lille pool på terrassen eller et stort badekar inde på selve værelset. Her er fladskærms-TV, safebox, aircondition, te- og kaffefaciliteter, køleskab, telefon, hårtørrer. Bay Romance værelserne har plads til tre personer.

Upper Pool Access værelser er placeret i hotellets Waters-vinge, hvor du finder hotellets største pools. Værelserne er ca. 45 m2 og ligger alle på første sal med adgang til hotellets pool via en trappe fra den private møblerede balkon. Her er fladskærms-TV, safebox, aircondition, te- og kaffefaciliteter, køleskab, telefon, hårtørrer. Værelserne er flotte og lyst indrettet. Upper Pool Access værelserne har plads til tre personer

Waters Pool Access er hotellets bedste værelser, og det er bestemt pengene værd at opgradere sig til denne type. Værelserne har en ekstra stor terrasse og er ca. 50 m2, og har direkte adgang til hotellets lækre pool i hotellets Waters-vinge. Her er fladskærms-TV, safebox, aircondition, te- og kaffefaciliteter, køleskab, telefon, hårtørrer Værelserne flotte og lyst indrettet og plads til tre personer.

Bay Grand Suite er hotellets eksklusive suiter, som er omtrent 70 m2 og har helt fortrinligt lysindfald. Ved siden af den ekstra store dobbeltseng er der et badekar med udsigt. Her er fladskærms-TV, sofabox, aircondition, te- og kaffefaciliteter, badekåber, køleskab, tøfler, telefon, hårtørrer, WiFi samt en lille mikroovn. Her er plads til op til 5 personer. 

Pension
Opholdet er med morgenmad. Fejrer du nytår på hotellet, er der inkluderet en gallamiddag d. 31/12 i din rejse. 

Du har mulighed for, at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 400 m
Afstand til hæveautomat 400 m
Afstand til lokalt centrum 50 m
Afstand til lufthavn 86 km
Afstand til minimarked 500 m
Afstand til restauranter 50 m
Afstand til strand 350 m
Aircondition Ja
Antal værelser 189
Bar Ja
Byggeår 2014
Børnepool Nej
Etager 3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Safebox Ja, på værelset
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja, gratis

Adresse
67/238 Bang Niang Beach
Khuekkhak
Takua Pa District
Phang Nga 82190, Thailand
Tel: +66 76 427 700
www.thewaterskhaolak.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail