Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Unik beliggenhed i hjertet af Bangkok
 • Fantastiske restauranter
 • Luksuriøse omgivelser
Udsolgt

Rembrandt Sukhumvit

4
Her får du
 • Unik beliggenhed i hjertet af Bangkok
 • Fantastiske restauranter
 • Luksuriøse omgivelser
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Rembrandt Sukhumvit

 • Aircondition
 • Centrum
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant

4-stjernet ferie i Bangkok venter
I hjertet af Bangkok ligger det elegante og luksuriøse hotel Rembrandt Sukhumvit. Hotellet har en unik beliggenhed, hvis du ønsker at udforske Bangkoks myldrende gader, spændende kultur og fantastiske gadekøkkener.

Rembrand Sukhumvit ligger i gåafstand til mange af Bangkoks populære og ikoniske attraktioner. Stil shoppetrangen i det imponerende shoppingcenter, Terminal 21 Asoke, hvor du finder et væld af butikker fordelt på 10 etager. Slap af i Banjasiri Park, som er en af Bangkoks mest populære parker med smukke, grønne omgivelser. Mærk det pulserende natteliv på nogle af byens fantastiske barer, eller nyd et overdådigt måltid på en af de mange restauranter i byen.

Du kan også spise på den vidunderlige restaurant på hotellet, Rang Mahal. Rang Mahal er en indisk restaurant, som serverer retter fra det indiske køkken. På hotellet finder du også en mexicansk restaurant, Mexicano Restaurante Autentico, som byder på smagfuld mexicansk mad. Trænger du til noget forfriskende at drikke, så kan du også finde Mixology & Rooftop baren, hvor der serveres alt hvad hjertet kan begære. Herfra kan du nyde en udsøgt udsigt over byen.

Fantastiske faciliteter på Rembrandt Sukhumvit
På Rembrandt Sukhumvit finder du mange fantastiske faciliteter. Nyd fx hotellets skønne poolområde med en forfriskende dukkert, eller i skyggen på en behagelig liggestol. Træn i det fine fitnesscenter, eller tag på TukTuk tur i området.

Mulighederne er mange – men en ting er sikkert, du kommer ikke til at kede dig på hverken hotellet, eller i byen.

Sådan bor du på Rembrandt Sukhumvit
På Rembrandt Sukhumvit bor du i fine værelser, som alle er indrettet med aircondition, hårtørrer, TV, telefon og safeboks.

Superior værelse: Fine værelser på ca. 30 m2. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge eller en dobbeltseng. På værelset kan der væreop til tre personer.

Deluxe værelse: Fine værelser på ca. 30 m2. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge eller en dobbeltseng. På værelset kan der væreop til tre personer.

Familie værelse: Fine værelser på ca. 36 m2. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge eller en dobbeltseng. På værelset kan der væreop til to voksne og to børn. personer.

Pension
Du bor med morgenmad på hotellet.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til lufthavn 26 km, Bangkok Lufthavn
Afstand til metro 850 m
Afstand til restauranter 200 m
Aircondition Ja
Antal værelser 223
Bar Ja
Elevator Ja
Etager 26
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Pool Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Roomservice Ja
Safebox Ja
Spa & wellness Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail