Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Puerto de la Cruz

Om Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz – Ægte kanarisk atmosfære


Rejs til Puerto de la Cruz – en by, der byder på en særlig kanarisk charme kombineret med en række unikke ferieattraktioner, som har utallige gæster, der vender loyalt tilbage år efter år. Her har I god mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen og opleve et af Tenerifes mest naturskønne områder.

Charmerende by med fantastiske havbassiner
I centrum af Puerto de la Cruz ligger Plaza del Charco, som er blevet et centralt mødested i byen. Her er fyldt med udendørs terrasser og et skønt udvalg af spændende butikker. Et stykke fra centrum opfordrer de flotte viftende palmer langs promenaden til afslappende gåture, hvad enten det er morgen eller aften. Et af verdens smukkeste havbassiner – Lago Martiánez – ligger i den nordlige del af Puerto de la Cruz. De store og unikke havbassiner er omringet af solterrasser, blomster og betagende laguner. Det er en enestående oplevelse at bade i frisk havvand på trods af, at I ikke bader direkte i havet. Ved Puerto de la Cruz finder I også den fine sorte lavastrand – Playa Jardín – der er omringet af eksotiske haver.

Den frodige Orotava-dal
Puerto de la Cruz har en naturskøn beliggenhed ved havnefronten i den smukke Oratava-dal. Byen er omgivet af grønne skråninger med den mægtige vulkan Pico del Teide i baggrunden. Her er både stilheden fra Den Botaniske Have og travlheden langs havet og promenaden. I slutningen af februar er der karnevalsuge, hvor I vil opleve en hel mageløs stemning i byen.

Loro Parque
En af Tenerifes største attraktioner, den tropiske dyrepark, befinder sig i Puerto de la Cruz. Her kommer der besøgende fra hele øen for at se papegøjer, flamingoer, gorillaer, delfiner, spækhuggere og pingviner. Loro Parque er nemlig verdens største pingvinarium – noget, du simpelthen skal besøge i løbet af din ferie. Også her vises spektakulære forestillinger med blandt andet delfiner og spækhuggere, som laver nogle af de mest fantastiske tricks!

Lej en bil og tag på opdagelse
Puerto de la Cruz har en fantastisk beliggenhed for jer, der ønsker at opdage andre dele af Tenerife. Ved at booke en bil til turen, kan I tage til Tenerifes idylliske bjerglandsbyer, hvor tiden synes at have stået stille. En halv times kørsel fra Puerto de la Cruz ligger den travle universitetsby La Laguna. Eller hvorfor ikke besøge øens farverige hovedstad, Santa Cruz?

Hoteller i Puerto de la Cruz

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tenerife

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Tenerife.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail