Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
  • Fantastisk beliggenhed
  • 400 m til stranden

Paradero II

3
Her får du
  • Fantastisk beliggenhed
  • 400 m til stranden
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Paradero II

  • Tilkøb halvpension
  • Tilkøb morgenmad

Enkelt hotel med fantastisk beliggenhed
Med en central beliggenhed tilbyder Paradero II et rigtigt godt udgangspunkt for dig, der vil opleve alt, hvad Playa de las Americas og Tenerife har at byde på. Kun 400 meter fra lejlighedshotellet ligger en fin sandstrand, og Paradero II er omgivet af lokale restauranter og barer. Derudover er Playa de las Americas et rigtig godt udgangspunkt for at opleve øen med en lejebil.

Enkle lejligheder med et godt udearealer
På Paradero II bor du i en 1-værelseslejlighed med et lille, men veludstyret køkken. Indretning er enkel, men har alt, hvad du har behov for. Alle lejligheder har en rummelig balkon eller terrasse, hvor du kan sidde uforstyrret og nyde morgenkaffen eller et spil med dine medrejsende.

Central beliggenhed med masser af oplevelser
I Playa de las Americas finder du både et hav af restauranter og barer, men også gode shoppemuligheder langs avenuerne kun få kilometer fra hotellet. Derudover er der lokale markeder med håndværk og specialiteter, som du nemt kommer til med lokalbussen. Strandpromenaden binder Playa de las Americas sammen med de nærliggende byer, Los Cristianos og Playa de Fañabe.

Tenerife tilbyder fantastiske naturoplevelser – lige fra de dramatiske klipper i Los Gigantes, vulkankrater og månelandskabet omkring Teide til pilothvaler og delfiner, som holder til i farvandet omkring øen. Det er op til dig, om du vil opleve øen på egen hånd eller tage med på en af de mange udflugter Bravo Tours arrangerer.

Afslapning ved poolen eller solrige dage ved sandstrand
Vil du bruge dagen i laveste gear, kan du roligt indtage én af de mange solsenge på sandstranden, Playa de Troya, få hundrede meter fra hotellet. Med nærliggende cafeer og barer behøver du kun at sætte dig til bords for at få serveret en lækker frokost.

På søsterhotellet, Paradero I, som ligger lidt henne af vejen, finder du et dejligt poolområde og tilhørende solstole. Her kan du tage en forfriskende morgendukkert eller slappe af efter en dag med oplevelser. 

Sådan bor du
Du bor i 1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Alle lejligheder er indrettet med køkken og spiseplads samt skabe til opbevaring. Der er plads til maksimalt tre voksne i hver lejlighed med en opredning på sovesofa. Alle køkkener har køleskab, kogeplade, brødrister, microovn, og el-kedel. Derudover er der safe-box (mod betaling) samt satellit TV.

Pension
Dit ophold er uden pension. Det er dog muligt at tilkøbe morgenmad, halvpension eller halvpension plus. I halvpension plus indgår drikkevarer til aftensmaden. Måltiderne indtages på nabohotellet Paraiso del Sol.

Mere om Paradero II
Musik fra barer i området kan i perioder virke forstyrrende.
Der er gratis WiFi i receptionen. Der findes ikke WiFi på værelserne. 
Receptionen ligger på Paraiso del Sol, hvortil du må forvente at skulle gå ca. 200-300 meter med din kuffert. 

Om hotellet
Afstand til strand 400 m
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Safebox Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i fællesområder

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail