Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Favorit blandt stamgæster
 • Fantastisk beliggenhed direkte på strandpromenaden
 • Flotte lejligheder
 • Suverænt til børnefamilier
 • Direkte adgang til stranden

Lejligheder La Pinta

4
Her får du
 • Favorit blandt stamgæster
 • Fantastisk beliggenhed direkte på strandpromenaden
 • Flotte lejligheder
 • Suverænt til børnefamilier
 • Direkte adgang til stranden
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lejligheder La Pinta

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Halvpension
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Tilkøb All Inclusive

Populært hotel med fantastisk beliggenhed
La Pinta har været et af Tenerifes mest populære hoteller i årevis, og det har uden tvivl en af Costa Adejes allerbedste beliggenhed direkte på strandpromenaden og i første parket til Atlanterhavet. Her bor I både smukt og komfortabelt i velindrettede lejligheder og samtidig ualmindeligt centralt. Centrum ligger blot 200 meter fra hotellet, og i samme afstand finder I den charmerende lystbådehavn, hvor der er masser at kigge på. I området ligger stribevis af hyggelige barer, indbydende caféer og lækre restauranter. La Pinta byder på mange gode faciliteter for både børn og voksne. Bor I her, kan jeres ferie næsten kun blive en succes!

Nyd nogle afslappede dage ved et af de to dejlige poolområder med solterrasse, separat børnepool og poolbar. I vinterperioden er de to pools opvarmet. Fra poolområdet er der direkte adgang til stranden og strandpromenaden. Benyt jer også af de forskellige aktivitetsmuligheder – poolbord og bordtennis. Her er desuden en lille legeplads til de yngste gæster samt international børneklub. 

Glæd jer også til at nyde maden i buffetrestauranten – her nyder I jeres ferie med halvpension, men det er også muligt at tilkøbe både halvpension plus, fuldpension og All Inclusive. Vælger I sidstnævnte, kan I nyde ferien uden bekymringer – og maden er helt i top. Der er selvfølgelig også pool- og snackbar.

Sådan bor du
På La Pinta kan du bo I flere forskellige lejlighedstyper – alle er renoverede og indrettet med egen balkon/terrasse, gratis WiFi, gratis aircondition, køleskab, TV, telefon, safebox (mod betaling) samt eget badeværelse med hårtørrer.

2- eller 3-værelses lejlighed, comfort, med balkon/terrasse. 
Alle comfort-lejligheder er indrettet med eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er køkken med keramisk komfur, mikroovn, kaffefaciliteter, el-kedel, toaster og køleskab. Der er aircondition, balkon/terrasse, TV og fri WiFi. Safebox er mod betaling.

I de 2-værelses lejligheder kan I bo op til tre voksne eller to voksne og to børn, mens de 3-værelses lejligheder har plads til fem voksne eller fire voksne og to børn (minimum 4 voksne).  

2-værelses lejlighed, familie, med balkon/terrasse
Lejligheder indrettet særligt til familier med forskellige temaer. Alle disse lejligheder har direkte adgang til hotellets legeplads, ligesom der er børnestole til børnene og flaskevarmer. Derudover er familie-lejlighederne indrettet med de samme faciliteter som comfort-lejlighederne.

Her kan I bo op til tre voksne og to børn eller fire voksne og to børn (minimum tre voksne).

2- eller 3-værelses lejlighed, superior, med balkon/terrasse og havudsigt
Alle superior-lejligheder er indrettet som comfort-lejlighederne, men har også en forbløffende havudsigt.

I de 2-værelses lejligheder kan I bo op til tre voksne eller to voksne og to børn, mens de 3-værelses lejligheder har plads til fem voksne eller fire voksne og to børn (minimum 4 voksne).  

2- eller 3-værelses lejlighed, excellence, med balkon/terrasse og havudsigt
Alle excellence-lejligheder er luksuriøst og moderne indrettet. De ligger alle med en fantastisk havudsigt og har en stor balkon med private solstole. Alle badeværelser er indrettet med bruser og faciliteter fx badekåbe og slippers. Køkkenet er indrettet som comfort-lejligheder, men har derudover en velkomstpakke samt Nespresso-maskine, der dagligt får nye kapsler. Der er gratis WiFi.

Alle gæster, der bor i excellence-lejligheder, har første ret på reservationer i tema-restauranten, ekstra turn down-service (værelset gøres klar til natten) og hovedpudemenu.

I de 2-værelses lejligheder kan I bo op til tre voksne eller to voksne og to børn, mens de 3-værelses lejligheder har plads til fem voksne eller fire voksne og to børn (minimum 4 voksne).  

Pension
Opholdet er med halvpension, men det er muligt at tilkøbe halvpension plus (ved halvpension plus er et udvalg af drikkevarer inkluderet til aftensmåltidet), fuld pension eller All Inclusive. 

Mere om Lejligheder La Pinta
La Pinta er et skønt og renoveret hotel med en unik beliggenhed helt nede ved strandpromenaden. Du kan få havudsigt mod tillæg. Da der er niveauforskelle i lejlighederne og trapper i området, kan lejlighedshotellet ikke anbefales til gangbesværede. Der vil være lidt støj fra barerne på strandpromenaden. Alle skal bære pænt tøj i restauranten fx må mænd ikke bære ærmeløse t-shirts, og de skal bære lange bukser om aftenen.

Julemiddag d. 25.12 og nytårsmiddag d. 31.12 er inkluderet i prisen ved halvpension. 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 15 m
Afstand til centrum 200 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Byggeår 1987
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 6
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Lejligheder 229
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 5
Renoveret 2017
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Strandhåndklæder Ja
Tekøkken Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Avenida de España • ES 38660 Costa Adeje • Tenerife • Spanien
Tlf. 00 34 992 71 55 58 • www.hovima-hotels.com

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider
Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Morgenmad: 07.30-10.30
Frokost: 13.00-15.00
Aftensmad: 18.30-21.30

Derudover serveres der løbende snacks fra kl. 10.00-00.00.   

Temarestaurant
I løbet af ferien kan I prøve hotellets temarestaurant mod reservation. Her er middagen fra 18.30-21.30. Temarestauranten kan benyttes 2 gange pr. uge. Disse middage skal reserveres på forhånd i receptionen og er først-til-mølle (excellence-lejligheder har første ret).

Drikkevarer
Der er drikkevarer inkluderet i barerne fra 10.00-00.00, der bl.a. tilbyder vand, sodavand, øl, varme drikke og drikkevarer med alkohol fx drinks.

I hovedrestauranten – til måltiderne - kan I nyde vand, sodavand, lokal øl og husets vin (øl og vin serveres dog kun til frokost og aftensmad).

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail