Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hotel Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Pool

Luksushotel med 24 timers All Inclusive
Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er ganske enkelt et drømmehotel – en arkitektonisk perle bygget som en mexicansk landsby. Hver morgen vågner I op til en formidabel udsigt over Atlanterhavet.

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er kendt for hotellets lækre poolområder og masser af aktiviteter for alle aldre. Livet omkring poolen er det, der gør hotellet til noget helt særligt.

Flere gange i ugen varierer hotellet maden med temaaftner, og rejser I med børn, vil de elske den store børnebuffet, der bl.a. byder på sunde retter og pizza bagt i stenovn. Hovedrestauranten er delt i to niveauer, hvor den nederste del ofte er mere rolig. Snyd heller ikke jer selv for en drink inden middagen i det hyggelige område uden for restaurant. Her bliver der senere på aftenen live-musik.

Det er ikke kun hotellets hovedrestaurant, der leverer høj standard. Hotellet har nemlig også hele fire a la carte restauranter, og alle gæster kan i løbet af ferien spise en gang på max tre af de fire restauranter. I finder både en orientalsk, italiensk, mexikansk og brasiliansk restaurant, så der er mange gode specialiteter på menukortet! Men husk at bestille bord allerede ved ankomsten, da der er rift om pladserne.

På hotellet finder I også flere fantastiske poolområder og skønne solterrasser. Der er to store swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet til 24° fra november måned, separat børnepool, solsenge og parasoller. Der er håndklædeservice ved poolen mod tillæg. Går I ned til vandet, finder I også et af Tenerifes flotteste poolområder, nemlig hotellets infinitypool. Her er en betagende udsigt over havet. Det er også her, I finder hotellets snackbar, hvor man let kan spise sig mæt til frokost i gode snacks – og så er der fri is fra morgen til aften.

Hotellet tilbyder mange lækre faciliteter og aktiviteter. Hotellet har et rigtig godt animationsteam, der både står for vandaerobic og andre aktiviteter i et af hotellets poolområder. På hotellet finder I også fitness og jacuzzi, squash, tennis, minigolf, spillecenter og meget mere. 

I bor i gåafstand til den hyggelige by Playa Paraiso. Hotellet er opført i to separate afdelinger – alle Bravo Tours' gæster bor i den del, der hedder Costa Adeje. Her kan I både bo i smukke dobbeltværelser eller skønne og mere rummelige junior-suiter.

Der er ingen tvivl om, at Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er et helt igennem fantastisk hotel. Servicen, stemningen og deres All Inclusive er helt i top, og det får hvert år mange stamgæster til at vende tilbage til hotellet.

Sådan bor du
På Bahia Principe Sunlight Costa Adeje bor du i smukke dobbeltværelser med eget bad/toilet med hårtørrer, aircondition, satellit-tv, telefon, minibar og balkon eller terrasse. Der findes også dobbeltværelser med havudsigt, disse kan bestilles mod tillæg. Du kan også bo i store junior-suiter med tilsvarende indretning blot lidt mere rummelige. Safebox kan lejes mod gebyr. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt tre personer. Junior-suiterne, der består af ét stort værelse, er beregnet til maksimalt to voksne og to børn. Du kan også bo alene på dobbeltværelse mod tillæg.

Pension
Opholdet på Bahia Principe er med All Inclusive. Du kan tilkøbe All Inclusive Plus, som inkluderer internationale mærker af drikkevarer. Mænd skal bære lange bukser i restauranterne om aftenen.

Mere om Hotel Bahia Principe Sunlight Costa Adeje
Bahia Principe er rendyrket luksus fra yderst til inderst. Du kan køre med hotellets bus til Playa de las Americás en gang dagligt ganske gratis, men bestilling er nødvendig. Bemærk venligst, at mænd skal bære lange bukser ved spisning i restauranten om aftenen.

Nytårsmiddag d. 31.12 er inkluderet i prisen.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 1,5 km Playa Paraiso
Afstand til lufthavn 30 km
Afstand til minimarked 1 km
Afstand til restauranter 1 km
Afstand til strand 10 km Playa Del Duque
Aircondition Ja
Antal værelser Costa Adeje 480, Tenerife 220
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 2001
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 7
Fitness Ja
Have ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Konferencerum Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Minigolf Ja
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Nej
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Squash Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Residential Development Playa Paraiso • Lot 18 • ES 38670 Adeje • Tenerife • Spanien
Tlf. 0034 922 723 100 • www.bahia-principe.com

All Inclusive

Måltider
Morgenmad:
Kl. 7.30-10.30.
Frokost: Kl. 13.00-15.30.
Aftensmad: Kl. 18.30-22.30.

Drikkevarer:
Al lokal spiritus, sangria, vand, sodavand, øl, vin.

Importeret vin og spiritus er inkluderet i All Inclusive Plus. Ikke i All Inclusive. 

Mellemmåltider:
Kl. 8.00-23.00. Snackbar
Kl. 13.00-16.00. Pizza, salat og pasta.
Kl. 23.00-07.00. Hamburgere, hotdogs og sandwiches.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail