Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Madrid

Om Madrid

Byen der aldrig sover
Tag med til Madrid, byen hvor der bliver serveret tapas i døgndrift. Den spanske hovedstad bugner af liv både dag og nat, men formår alligevel på charmerende vis at blande det hektiske storbyliv med den sydlandske atmosfære. Madrid er et sandt mekka for madglade med et hobetal af tapasrestauranter. Byen byder også på stemningsfulde stræder og snævre middelaldergader, som summer af liv og masser af spansk charme.

Seværdigheder
Den spanske hovedstad har længe stået i skyggen af Barcelona, men Madrid har bestemt ikke noget at skamme sig over. For selvom Madrid hverken har Barcelonas kystlinje eller La Sagrada Familia, så byder Madrid på mange andre enestående seværdigheder, såsom kongepaladset. Kongepaladset er den spanske kongefamilies tidligere residens, som imponerer både i kraft af dets størrelse men også dets pragt. Du kan sagtens få mange timer til at gå i det store palads, det har nemlig over 3000 værelser, som gør det til et af de største paladser i Vesteuropa. 

Når du rejser til Madrid, må du endelig ikke snyde dig selv for en spadseretur op og ned ad Gran Via. Biler og massevis af mennesker bevæger sig frem og tilbage på gaden, som også kaldes Spaniens svar på Broadway. Gaden er spækket med store, eksklusive butikskæder, biografer, teatre, natklubber og barer. 

I hjertet af byen ligger Puerta del Sol, som er Madrids centrum i det knudrede net af gader og stræder. Puerta del Sol er byens vigtigste offentlige plads, som sætter rammerne for alt lige fra store politiske demonstrationer til fejring af nytårsaften. 

Får du brug for et pusterum fra Madrids travle byliv, er parkerne et godt sted at slå sig ned. Madrid er en af de grønneste storbyer i hele Europa med flere træer og grønne områder spredt ud over byen. Den spanske hovedstads største park, Jardines del Buen Retiro, er et samlingspunkt for både lokale og turister, som nyder en hyggelig picnic eller en sejltur på søen. 

Restauranter & natteliv 
Du skal ikke tage mange skridt i Madrid, før du støder ind i en tapasbar - byen er spækket med dem. Snyd endelig ikke dig selv for at smage det bedste fra det spanske køkken, det er en smagsoplevelse, du ikke vil gå glip af. Har du alligevel lyst til en afveksling, så byder Madrid også på mange andre forskellige restauranter med retter for enhver smag. 

Nattelivet i Madrid er utrætteligt. Byen bugner med barer og natteklubber, som har åbent helt ud til de tidlige morgentimer, og nogle slukker først musikken kl. 10 om formiddagen. Du finder alt fra de små, mørke pubber til de store, eksklusive klubber, hvor du kan være heldig at støde ind i både berømtheder og fodboldspillere. 

Shopping i Madrid
Shoppingmulighederne i Madrid kan du ikke sætte en finger på. Her er alt lige fra de kendte butikskæder og store indkøbscentre til de mindre spanske butikker. Madrid er kendt for at rumme op til flere loppemarkeder i løbet af ugen. Byens største loppemarked, El Rastro, finder sted hver søndag, hvor 3.500 små boder fylder gaden. Her kan du finde alt fra helt nye klæder til brugte bøger. 

Slaget om Madrid
Spanierne er vilde med fodbold, og især i Madrid fylder fodbolden meget. De to La Liga-giganter Real Madrid og Atletico Madrid har hjemmebane i byen, og en tur på et af de to stadions er helt sikkert en kæmpe oplevelse. 

Transport
Befinder du dig i Madrids centrum, kan du sagtens gå til det meste. Ellers er metroen også en rigtig fin måde at komme rundt på. Hvis du opholder dig centralt i Madrid, er der ikke langt mellem metrostationerne. Jo længere du kommer væk fra centrum, jo længere vil der være imellem dem. Det er også muligt at tage bussen i Madrid. Der findes både almindelige busser, som kører faste ruter rundt i byen eller turistbusser, som fokuserer på de større attraktioner. 

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Madrid, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Det betyder, at du flyver med rutefly og derfor selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være i Madrid. Det kan være alt fra en weekendtur til flere uger. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Find din rejse til Madrid

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Madrid

Se billeder og video her >

Vejret i Madrid

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Hoteller i Madrid

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed