Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Stort familie-resort indrettet som lille landsby
 • Rigtig mange sportsfaciliteter og legeområder
 • 16 skønne pools - herunder SPLASH-områder
 • All Inclusive

THB Tropical Island

4
Her får du
 • Stort familie-resort indrettet som lille landsby
 • Rigtig mange sportsfaciliteter og legeområder
 • 16 skønne pools - herunder SPLASH-områder
 • All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

THB Tropical Island

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Restaurant

Den lille landsby med de mange faciliteter
THB Tropical Island er et charmerende og hyggeligt hotel i rolige omgivelser. Hotellet er et af øens største, og er indrettet som en lille landsby helt fri for trafik. Hotellets mange faciliteter og underholdning for alle aldre, gør hotellet til det perfekte valg for den store familieferie. 

Den skønne Playa Dorada-sandstrand befinder sig indenfor gåafstand, men hotellet tilbyder alligevel gratis shuttle til og fra stranden 2 gange dagligt. Superior lejlighederne er renoveret i 2017/18, og fremstår pæne og indbydende. 

Dette hotel er et fremragende valg til dig, der ønsker at være aktiv på ferien. Foruden bordtennis, bordfodbold og billard har THB Tropical Island en tennisbane, fitnessfaciliteter samt multisportsbaner, som kan bruges til eksempelvis beachvolley, basketball, håndbold og fodbold.

THB Tropical Islands venlige og imødekommende personale byder på forskellig underholdning både dag og aften, så du er garanteret et skønt ophold på dette familievenlige hotel. Midt på hotellet finder du en stor kuppel, der udgør hotellets sceneområde. Her er der hver aften underholdning for hele familien.

Hotellet har desuden et mindre fitness- og spaområder, som gæster over 18 år kan benytte. Her kan du bestille tid til selvforkælelse med massage, frisør og skønhedsbehandlinger.

Hotellet har i alt 16 pools. Til hver lejlighedsblok er der en privat pool, som er opvarmet. Derudover har hotellet to store, fælles poolområder. Det ene indbyder til leg, hvor der også er fire rutsjebaner. Derudover er to SPLASH-områder til familiens børn. Hotellet har desuden et afgrænset poolområde forbeholdt gæster over 18 år. Hertil hører egen poolbar og loungeområde. 

Det imponerende poolområde byder desuden på to udendørs jacuzzier til idyllisk afslapning under den dejlige kanariske sol. Alle hotellets parasoller og solsenge er til fri afbenyttelse, så bare læn jer tilbage og slap af. Der er en grøn have med tilhørende vandløb med farverige karper, hvor du kan slappe af i græsset i skyggen fra en palme.

Der er aldrig langt til nærmeste legeplads, idet hotellet har adskillelige legeområder. Derudover er der en international miniklub, hvor hotellets animationsteam arrrangerer daglige aktiviteter.

Dit ophold er med All Inclusive for at gøre ferien ekstra bekvem. Hotellet har et Food Center med flere a la carte restauranter, blandt andet pizzaria og tapas-restaurant. Du kan skifte buffetrestauranten ud med en af disse en dag under dit ophold. Nederst i Food Centeret er der desuden en stemningsfuld sportsbar, hvor du kan se sæsonens største sportsbegivenheder.

Sådan bor du
På THB Tropical Island bor du i to-værelses superiorlejlighed (max. tre voksne, et barn og en baby). Lejligheden består af kombineret opholds- og soverum med sovesofa (til 3. og 4. person), satellit-tv og køkkenniche med blandt andet køleskab, microovn, el-kedel, kaffemaskine og toaster. Dertil er der et separat soveværelse. Der findes desuden aircondition (kun om sommeren), bad/toilet med hårtørrer og balkon eller terrasse. Safebox, telefon og WiFi.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om THB Tropical Island
I hotellets reception er det muligt at leje cykler samt tilmelde sig gratis prøvedyk i poolen.

Du skal være minimum 18 år for at benytte fitness og spa. Spa- og massagebehandlinger er mod betaling. 

Hotellets shuttlebus kører til/fra stranden ca. tre gange om dagen. 

Om hotellet
Afstand til centrum 1,2 km Playa Blanca
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 1,5 km
Aircondition Nej
Antal værelser 414
Babyseng Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 2003
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Familie Ja
Fitness Ja
Gratis bus Ja
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 6
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
C/Fragata, 2
Tlf.: Tlf: + 34 928 519 250

All Inclusive

All Inclusive

Måltider
Måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten. Til maden er der lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, øl og vin).

Morgenmadsbuffet: Kl. 07.30-10.30
Frokostbuffet: Kl. 13.00-15.00
Aftensmadsbuffet: Kl. 18.00-21.30

Drikkevarer:
Lokalt producerede drikkevarer såsom vin, øl, spiritus, sodavand, juice kaffe og te kl. 10.30-24.00.

Poolbar: Kl. 10.00-18.00

Ikke inkluderet:
Drikkevarer, som IKKE fremgår af All Inclusive-menukortet på hotellet er mod ekstra betaling. Drikkevarer og snacks efter kl. 24.00 er ligeledes mod betaling. Hotellets yderligere faciliteter er ikke inkluderet i All Inclusive, medmindre det fremgår af All Inclusive-programmet her.

Vigtig information:
Ved ankomst til hotellet fås det nøjagtige All Inclusive-program, som er gældende for opholdet. Hotellet kan uden videre varsel ændre i udskænkningssteder, udvalg og åbningstider. All Inclusive begynder ved check in på hotellet på ankomstdagen og slutter på afrejsedagen kl. 12 ved check ud.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail