Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hotel H10 Rubicón Palace

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel H10 Rubicón Palace

  • Børnepool
  • Familiehotel
  • Opvarmet pool
  • Pool
  • Restaurant
  • Tilkøb All Inclusive

Hotellandsby med mange faciliteter og skønne omgivelser
Det stilrige og gennemførte Hotel H10 Rubicón Palace er et fremragende resort beliggende på Lanzarotes sydlige punkt, i udkanten af Playa Blanca. Det imponerende og store resort ligger tæt ved havet imellem to vulkanbugter, og man får følelsen af at bo i en mindre landsby. Oplev hotellets mange solterrasser med havudsigt, de spektakulære pools, de mange herlige faciliteter og det store udvalg af internationale køkkener på et af de ikke mindre end 7 restauranter, som med garanti har noget til enhver smag.

På hotellets Despacio Thalasso Center kan du forkæle dig selv med et af de mange spafaciliteter, som inkluderer et tyrkisk bad, en sauna, et solarium, en dampkabine, en malstrømspool, en beauty salon og muligheder for at få massage (faciliteterne er mod gebyr). Hvis du foretrækker at være aktive i ferien, så kan du spille dart, minigolf, bordtennis, volleyball og petanque helt gratis. Ellers kan du også bruge hotellets fitnesscenter, spillerum og billardbord (mod gebyr). Uanset hvad, så har Hotel H10 Rubicón Palace alt, hvad du måtte behøve for at få en uforglemmelig ferie.

Hotellet har et helt igennem fantastisk og enormt poolområde bestående af ikke mindre end 8 pools, hvoraf 3 af dem er børnepool (3 af de i alt 8 pools er opvarmet fra den 1. oktober til den 31. maj). En af børnepool'ene har rutsjebaner og et piratskib med vandkanoner, så børnene er med garanti altid underholdt. Der er 1 saltvandpool og 7 ferskvandspool, som alle er omringet af solterrasser med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse.

Sådan bor du

Dobbeltværelse

På Hotel H10 Rubicón Palace kan du bo i på lyse og moderne dobbeltværelser med egen balkon eller terrasse, hvor det er muligt at tilkøbe havudsigt. Alle værelserne er indrettede med komplet badeværelse med badekar og hårtørrer, WiFi (mod gebyr), gratis aircondition (fra 1. maj til 30. september), fladskærms satellit-TV, minibar (mod gebyr), elkedel, skrivebord og safebox (mod gebyr). Det er gratis at leje strygebræt, strygejern og ventilator i hotellets reception.

Dobbeltværelserne er indrettede til maksimalt 3 voksne og 1 barn. Det er muligt at bo alene mod gebyr (dog ikke på dobbeltværelserne med havudsigt).

Dobbeltværelse Privilege
Dobbeltværelse privilige er 34 m2 store og er lyse og moderne værelser med egen balkon eller terrasse. Alle værelserne er indrettede med komplet badeværelse med badekar, hårtørrer, badekåbe og tøfler, WiFi (mod gebyr), gratis aircondition (fra 1. maj til 30. september), fladskærms satellit-TV, gratis minibar (udvalg i All Inclusive), Nespresso kaffemaskine, skrivebord og safebox. 
Når du bor i et Privilege værelse har du desuden også afgang til Privilege loungen, mulighed for a la carte menu til morgenmad og aftensmad, pude-menu, pool-håndklæder og et stk. gratis adgang for en person til Despacio Thalasso Spa center. 

Dobbeltværelse Privilege er indrettede til maksimalt 3 voksne og 1 barn. 

Pension
Opholdet er med halvpension. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive. 

Mere om
Rejser I til Hotel H10 Rubicón Palace henover jul og nytår, er gallamiddag d. 25. december og d. 31. december inkluderet i prisen.

Det er muligt at tilkøbe loungeadgang på rejsemålet via receptionen. 

Ønsker I at opleve Lanzarotes herlige omgivelser, så kan I leje cykler (mod gebyr) på hotellet.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 2,5 km til Playa Blanca
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 800 m
Aircondition Ja
Antal værelser 156
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 2000
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Familie Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Minibar Nej
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Rengøring, pr. uge 5
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Montana Roja, 35570 Playa Blanca
Tlf: (+34) 928 51 85 00
www.h10hotels.com

All Inclusive (mod tilkøb)

All Inclusive (mod tilkøb)

I har mulighed for at tilkøbe jer til All Inclusive som en del af jeres ophold på Hotel H10 Rubicón Palance. Nedenunder finder I en oversigt over, hvad der er inkluderet i All Inclusive programmet. I kan nyde de 3 daglige hovedmåltider i form af buffet på restauranterne ”Janubio” eller ”Tabaiba”. Alle drikkevarer er af lokale mærker.

Hovedmåltider:

Restaurant Janubio:
Morgenmad: kl. 07.30 – 10.30
Frokost: kl. 13.00 – 15.00
Aftensmad: kl. 19.00 – 22.00 (sommerhalvåret) eller kl. 18.45 – 21.45 (vinterhalvåret)

Restaurant Tabaiba:
Morgenmad: kl. 08.30 – 10.15
Frokost: kl. 13.00 – 15.00
Aftensmad: kl. 19.30 – 21.30

International morgenmadsbuffet med varme og kolde retter og et udvalg af vegetarretter. I har fri adgang til kaffe, mælk, vand samt friskbagt brød og kager. Mulighed for diabetesvenlige juicer.

International frokost- og aftensbuffet med varme og kolde retter, et udvalg af vegetarretter, friskbragt brød og specialiteter samt temamenuer hver aften. I har fri adgang til sodavand, juice, mineralvand, øl og vin. En oversigt over andre drikkevarer, som kan bestilles mod et ekstra gebyr, udleveres ved bordet. Det er muligt at få serveret glutenfri produkter mod anmodning.

Som en del af jeres ophold kan I benytte jer af et af hotellets 3 á la carte restauranter én gang under opholdet. Bemærk venligst, at reservation er påkrævet.

Á la carte restaurant ”Steak House”:
Amerikanske specialiteter, som serveres i dejligt område i nærheden af poolen, hvorfra I har en skøn udsigt. Restauranten er åben fra kl. 19.30 – 21.30.

Á la carte restaurant ”La Dolce Vita”:
Menu med traditionelle italienske specialiteter. Rummelig og lys familierestaurant med blandt andet en børnemenu. Restauranten er åben fra kl. 18.45 – 21.45.

Á la carte restaurant ”Sakura”:
Menu med asiatiske specialiteter. Intim og charmerende atmosfære med specielle dage, hvor der kun er åbent for voksne. Restauranten er åben fra kl. 19.00 – 22.00.

Snacks:
Kontinental morgenmad: kl. 11.00 – 12.00
Frokostbuffet med snacks: kl. 12.00 – 17.00
Eftermiddagste med frugtsmoothies: kl. 17.00 – 18.00

Snacks'ene inkluderer sandwichs, burgere, hotdogs og is.

Drikkevarer:
I har mulighed for at afhente drikkevarer på hotellets 3 barer, som har åbent i tidsrummene kl. 09.30 – 24.00, kl. 18.30 – 01.00 og kl. 20.00 – 01.00.

Drikkevarerne inkluderer drinks, sodavand, øl, mineralvand samt mulighed for at bestille særlige drikkevarer mod et mindre gebyr.

Faciliteter:
· WiFi i hotellets hovedbygning
· 3 timers gratis træning i fitnesscentret på Despacio Thalasso Centre
· Fri afbenyttelse af brætspil
· Daglig underholdning
· Aftenshows og forevisninger
· Temafester
· Børneklub for børn i aldrene 1-16 år
· Tennis (reservation er påkrævet)
· Minigolf (reservation er påkrævet)
· Volleyball
· Petanque

Vigtig information:
I er påkrævet altid at bære et gyldigt plastikarmbånd som identifikation for at kunne afbenytte All Inclusive-faciliteterne. Armbåndet udleveres ved ankomst til hotellet. Hotellet forbeholder sig retten til at ændre i restauranternes og barernes åbningstider samt udvalget af retter og drikkevarer. 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail