Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • All Inclusive

    All Inclusive hoteller på Lanzarote

Charterferie med All Inclusive

Charterferie med All Inclusive

Med All Inklusive betaler du for hele din rejse på en gang. Således behøver du ikke spekulere over ekstraregninger for morgenmadsbuffet, restaurantbesøg, sodavand, drinks og snacks, der gør feriens reelle pris uoverskuelig. Med All Inclusive får du alt, hvad du skal bruge på din ferie. Du får et lækkert udbud af mad og drikke. Til gengæld  slipper du for besværet med, at skulle bruge din ferie på at holde regnskab.

Lanzarote for familier

Nyd børnenes leg i børnepoolen, og lad solens stråler varme dig. Slap af i en af hotellets solsenge, mens du giver dig tid til at være tilstede i nuet uden bekymringer eller planer for dagen. Når du bestiller et All Inclusive-ophold på Lanzarote, kan du fokusere helt på nærvær, med dem du elsker. Mange af vores hoteller på Lanzarote er familievenligt indrettet med børnepool og All Inclusive-muligheder, hvilket tilgodeser børnefamiliernes behov for at slippe kalenderen og være i øjeblikket.

Solrige Lanzarote

Lanzarote er med sine 300 solskinsdage om året, noget af det tætteste man kommer på en solskinsgaranti. Det er intet under at øen er kendt for sit fantastiske solskinsvejr. Nyd solstrålerne i hotellets poolområde, mens du mærker energien fylde din krop. Bestil et ophold på et hotel, der tilbyder wellness, spa og massage, og slip planlægningen af, hvor alle feriens måltider skal spises. Et All Inklusive-ophold på Lanzarote er både godt for krop og sjæl.

Aktiv ferie på Lanzarote

Lanzarote er kendt for at være perfekt til både cykling og golf. Besøg Lanzarotes golfbaner, hvor både golfentusiasten og den golfinteresserede nybegynder kan slå sig løs. Oplev øens utrolige vulkanlandskab fra mountainbike, eller gå en tur på de smukke strande. Alle Bravo Tours rejseledere taler dansk, hvilket sikrer dig den bedste oplevelse, når du skal se Lanzarote.

Få den bedste pris med All Inclusive

All Inclusive-konceptet sikrer, at du ved præcis, hvad ferien koster. Der er ingen skjulte udgifter eller dyre restauranter, der overrasker i løbet af ferien. Slip bekymringerne for hvad feriens måltider, sodavand, drinks og mellemmåltider er løbet på i. All Inklusive-konceptet fås i forskellige prisklasser. Udbudet i buffeten eller på menuen afhænger naturligvis af prisklassen, men hos Bravo Tours har vi udvalgt de bedste All Inklusive-ophold til prisen. Det sikrer dig en ferie uden besvær og bekymringer.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7