Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Lanzarote

Find netop din rejse

Oplevelser

lanzarote
Fantastiske Lanzarote

Har du lyst til at lære vidunderlige Lanzarote lidt nærmere at kende, anbefaler vi, at du tager på ”Fantastiske Lanzarote”. På denne rundtur har vi samlet et spændende udvalg af oplevelser fra hele øen. Vi starter dagen med at sætte kursen mod syd, hvor vi kører gennem lava-kysten og besøger El Golfo, Los Hervideros og saltfladerne, Las Salinas, i Janubio. Så går turen videre til Timanfaya National Park, hvor vi gør holdt. Efter denne vil vi forsætte videre til vores frokoststop. Efter en dejlig frokost kører vi mod midten af øen, hvor vi passerer Monumento Al Capesino. Herefter fortsætter vi op mod den nordøstlige kyst, hvor vi besøger Mirador del Helechos og Jameos del Aqua. Til at slutte dagen af vil vi besøge Punta Mujeres, hvor vi vil se en demonstration af Aloe Vera plantens mange egenskaber.

I Fantastiske Lanzarote er inkluderet:
• Entre til Timanfaya National Park
• Vinsmagning og frokost
• Entre til Jameos del Agua
• Demonstration af Aloe Vera planten
• Moderne bus med aircondition

Rute: Salinas de Janubio, Los Hervideros, El Golfo, Timanfaya National Park, La Geria, Monumento al Campesino, Mirador del Helechos, Haría, Jameos del Agua, Punta Mujeres.


Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 525 - børn kr. 285.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Graciosa

Denne lille, ukendte, Kanariske ø er noget for sig selv. På øen findes der ingen asfalterede veje, ingen diskoteker og ingen turister, andet end dem som besøger øen på halvdags udflugter. Her er det de øde strande, total afslapning, vandring eller cykling som de fleste tager sig til, når de besøger øen. Strandene her er hvidere og finere end de fleste andre strande på de Kanariske Øer. Du kan let gå eller cykle rundt til strandene på øen og du kan selv vælge hvilken strand der skal være din for dagen. Øen er fascinerende, da de 600 indbyggere har alt, hvad de skal bruge og lever på en helt anden måde. Det er helt klart en oplevelse værd.

Vi kører fra hotellerne til den nordligste havn i byen Orzola. Herfra tages en færge over til La Graciosa. Her kan du nyde udsigten fra båden ud over havet, og ind over øen, som har en anderledes og smuk natur.

Der er mulighed for en guidet rundtur på engelsk i den lille by, Caleta de Sebo, hvor der bliver fortalt om øens historie og traditioner, eller man kan udforske byen på egen hånd. Efterfølgende går man ombord på den luksuriøse katamaran, hvor besætningen står klar med en velkomstdrink til dig. Katamaranen sejler langs La Graciosas sydkyst og lægger til ved det skjulte paradis, også kaldet Francesa strand. Ved den skønne strand, er der mulighed for at nyde tiden på havet, med fri snorkling, kajak eller bare nyde solens stråler og den fantastiske udsigt.

Ombord på katamaranen bliver der serveret frisk paella, samt fri bar, så der er rig mulighed for at få smagt den spanske nationaldrik sangria.

Turen varer ca. 5 timer.

Vejledende pris:
Voksne kr. 470 pr. person
Børn kr. 280 pr. barn

OBS: Turen foregår med engelsktalende rejseleder. Transport fra/til hotelområde og fri bar med øl, sangria og vand er inkluderet. Turen med færge tager ca. 25 min. Udstyr nødvendigt til vandaktiviteter (10€ depositum).

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Lanzarote.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Lanzarote.
Se vores hoteller her >

 

Om Lanzarote

Lanzarote - hyggelig, smuk og smagfuld

Lanzarote byder på et fortryllende vulkanlandskab, overdådig solskin og indbydende strande. Hvert år tiltrækker Lanzarotes unikke natur og skønne atmosfære rigtig mange besøgende, der hurtigt forelsker sig i øen.

Lanzarotes særlige arkitektur
Populært sagt er der to ”arkitekter”, der har sat sit helt særlige præg på Lanzarote: Moder Jord og César Manrique.

Moder Jord sørgede for imponerende landskaber, der på nogle tidspunkter mest af alt får øen til at minde om månen. Kunstneren César Manrique sørgede siden hen for, at arkitekturen passer lige til øen - de hvide huse og grønne vinduer gør øen endnu smukkere og skaber en skøn atmosfære. Det er ikke uden grund, at rigtig mange synes, at Lanzarote er den hyggeligste og mest smagfulde af De Kanariske Øer.

De smukkeste badebyer
Bravo Tours har udvalgt en skøn blanding af gode hoteller og lejligheder på Lanzarote. I finder hotellerne og lejlighederne i tre skønne badebyer ved østkystens skønne sandstrande:

Costa Teguise - en mindre og hyggelig by med tre bugter, skøn strandpromenade og tæt på øens golfbane.

Puerto del Carmen - byen med øens længste sandstrand, shopping og rigtig gode restauranter.

Playa Blanca - en ferieby i rolige omgivelser – men stadig fine shoppingsmuligheder, lækre restauranter og en formidabel udsigt.

Puerto Calero - Lanzarotes eksklusive ferieområde med hyggelige gader og skønt havnemiljø.

Solskin og skønne strande
Med 300 solskinsdage om året og mindst regn blandt De Kanariske Øer, er Lanzarote perfekt, når I savner sol og sommer. Langs kysten og Bravo Tours’ udvalgte feriebyer ligger de bedste strande. Strandpromenaden indbyder til hyggelige gåture og det fine sandstrand til ren afslapning. Costa Teguise er windsurfernes paradis, men man behøver ikke være aktiv – for strandene er også gode, hvis I blot vil nyde solens stråler.

Mange aktiviteter og oplevelser
Vil I ikke kun slappe af, har Lanzarote rigtig meget at byde på! Tag med på en fantastisk ø-rundtur, vandretur eller bådtur på havet. Naturen er fortryllende – og I vil blive overrasket over, hvor meget, I kan opleve på Den Kanariske Ø. Oplev øen sammen med Bravo Tours’ dansktalende rejseledere eller lej en bil og se øen i dit eget tempo.

Golf på Lanzarote
Vil I kombinere ferien med golf, er Lanzarote et rigtig godt valg. Klimaet indbyder til gode dage og spil på øens to skønne baner, Costa Teguise og Lanzarote Golf. Begge baner ligger smukt placeret mellem øens fortryllende landskab, og uanset om I er nybegynder eller garvede golfspiller, så udfordrer Lanzarotes baner.

Vejret på Lanzarote
På Lanzarote er det næsten altid solskin! Med næsten 300 solskinsdage om året og med mindst nedbør blandt alle De Kanariske Øer, kan I godt begynde at glæde dig til en dejlig solferie. Gennemsnitstemperaturen ligger over 20 grader året rundt – og ofte mellem 25-27 grader om dagen.

 

FAKTA OM LANZAROTE

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Lanzarote fra:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
- Puerto del Carmen: 15 minutter
- Costa Teguise: 20 minutter
- Puerto Calero: 25 minutter
- Playa Blanca: 45 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro. En euro svarer cirka til 7,50 danske kroner (forår 2016). De fleste steder kan I også benytte kreditkort.

Strande
Lanzarotes sydkyst har mange dejlige og lange strande. Strandene er Puerto del Carmen, Costa Teguise og Puerto Calero er fine og af sand. Der er en fin strandpromenade langs sydkysten, og der er også mulighed for at dyrke vandsportsaktiviteter flere steder.

Mad og drikke
På Lanzarote finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas og fisk på jeres ferie – det smager fantastisk!

Der er også et stort udbud af barer i Puerto del Carmen.

Transport
Det er let at komme rundt på Lanzarote både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Lanzarote, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours rejseledere. Læs mere på: 

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Lanzarote. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, squash, dykning, minigolf, ridning, vandring og meget mere.

Shopping
På Lanzarote kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Arrecife er der et endnu større udvalg.

Golf
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Her findes to baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

 

Den hyggelige kanarie-ø

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på fantastiske Lanzarote.
Se oplevelser her >

 

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

 

Områder på Lanzarote

Hoteller på Lanzarote

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse på Lanzarote

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14