Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Nyrenoveret hotel og lejligheder
 • Bo lige ved stranden
 • Tæt på hyggeligt centrum
 • Fantastisk udsigt

Hotel Sol La Palma

4
Her får du
 • Nyrenoveret hotel og lejligheder
 • Bo lige ved stranden
 • Tæt på hyggeligt centrum
 • Fantastisk udsigt
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Sol La Palma

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Gratis WiFi

Nyrenoveret strandhotel ved Puerto Naos
Bo i første række lige ned til den smukke badestrand i Puerto Naos med det flotte sorte lavasand. Hotellet er velegnet til både par og familier, hvad enten man ønsker afslapning eller at udforske de utallige muligheder, som La Palma byder på, enten i form af udflugter eller på egen hånd fx med bil. I bor desuden i gåafstand til byen, som byder på et mindre udvalg af restauranter og enkle indkøbsmuligheder.

Sol La Palma tilbyder to flotte poolområder. Det ene ligger med spektakulær udsigt ud over havet på de imponerende klipper. Den ene pool er opvarmet året rundt, og der findes desuden 1 børnepool. På hele hotelområdet ligger flere solterrasser med liggestole og parasoller som frit kan benyttes af hotellets gæster.

Hotellets dobbeltværelser og lejligheder fremstår nyrenoverede fra vinter 18/19. Det gør blot hotellet til et endnu mere populært valg.

Sådan bor du
På Sol La Palma har du flere forskellige indkvarteringsmuligheder: 

Du kan vælge at bo på dobbeltværelser med egen balkon/terrasse. Alle værelserne er udstyret med TV, telefon, minibar (mod tillæg), safebox (mod tillæg), aircondition og bad/toilet. Eneværelse mod gebyr. Her er plads til op til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Skal ferien have lidt ekstra, kan du også vælge at bo i dobbeltværelser med havudsigt. Alle dobbeltværelserne er renoverede.

Du kan også vælge at bo i 1-værelses lejligheder, som har kombineret soveværelse/stue. Denne værelsestype er udstyret med køkkenniche med mikroovn, eget toilet/bad TV, Telefon, safebox (mod gebyr) og egen balkon eller terrasse. Her er plads til op til 2 voksne og 1 barn. De 1-værelses lejligheder er ikke renovererede.

Er I en lidt større familie, kan I vælge at bo i 2-værelses lejligheder. De 2-værelses lejligheder består af et separat soveværelse og et opholdsrum med køkkenniche, mikroovn, TV, telefon, safebox (mod gebyr) og egen balkon eller terrasse. Her er plads til op til 3 voksne og 1 barn. Disse 2-værelses lejligheder er ikke renovererede.

Vil I bo i ekstra lækre rammer, kan I vælge en renoveret 2-værelses lejlighed. Disse består af et separat soveværelse og et opholdsrum med køkkenniche, mikroovn, TV, telefon, safebox (mod gebyr) og egen balkon eller terrasse. Her er plads til op til 3 voksne og 1 barn.

Pension
Bor du på dobbeltværelser, er dit ophold med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension. 

Bor du i 1- og 2-værelses lejlighederne, er dit ophold uden pension. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Mere om Hotel Sol La Palma
Sol La Palma byder på flere faciliteter som fx, fitnessområde (min.16 år), bordtennis og billiard. Desuden har hotellet eget minimarked.

Vi gør opmærksom på, at dit hotel er med begrænset rejselederservice. Det betyder, at vores rejseledere ikke kommer på hotellet, men at de altid kan kontaktes via vores servicetelefon 24 timer i døgnet. Ønsker du at deltage på udflugter med dansktalende rejseleder skal du på egen hånd tage til opsamlingsstedet i Los Cancajos. Du skal selv stå for transport frem og tilbage. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 500 m Puerto Naos
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 308
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 1990
Børnepool Ja
Elevator Ja
Fitness Ja
Have ja
Indendørs pool Nej
Lejligheder 165
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 6
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Adresse

Calle Punto del Pozo

38769, Los Llanos

Spanien


Tlf.: +34 922 408000

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail