Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • All Inclusive
 • Masser af faciliteter
 • Gratis adgang til vandland

Paradise Valle Taurito

4
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • All Inclusive
 • Masser af faciliteter
 • Gratis adgang til vandland
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Paradise Valle Taurito

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Strand
 • Vandland

4-stjernet All Inclusive-hotel med masser af faciliteter
Hotel Paradise Valle Taurito er et lækkert 4-stjernet hotel, som ligger i den dejlige ferieby Taurito, hvor atmosfæren er helt afslappet, og hvor omgivelserne er helt fantastiske. Hotellet er perfekt til dig, der ønsker en familieferie på et hotel med masser af faciliteter, og hvor stranden kun ligger et stenkast væk. 

Hotel Paradise Valle Taurito har et stort poolområde, som er omgivet af store svajende palmetræer. På poolområdet kan du slænge dig i en af de mange solsenge og bare nyde tilværelsen, eller du kan snuppe en afkølende dukkert i den dejlige swimmingpool. Hotellet har selvfølgelig også en børnepool til de yngste gæster. Lige ved siden af hotellet ligger der et vandlandet Lago Taurito Water Park, hvor der er lagt op til sjov og vandplask for både børn og barnlige sjæle. Der er gratis adgang. Vandlandet er åbent fra kl. 10.00-18.00. 

Underholdning og aktiviteter er der masser af på Hotel Paradise Valle Taurito, og der er noget for alle aldre. På hotellet er der en international miniklub, hvor der er sjove og spændende aktiviteter for familiens yngste i løbet af dagen. Har du lyst til at udfordre familien i enten tennis eller squash (mod gebyr), kan du også gøre dette på hotellet. 

Skal formen holdes ved lige, kan du lægge vejen forbi fitnessrummet, som står til fri afbenyttelse under din ferie. 6 dage om ugen vil der også være aktiviteter for både store og små, det kan f.eks. være bingo, quiz, vandpolo eller noget helt andet. Flere aftner om ugen vil der også være lidt underholdning. Skal ferien stå på absolut afslapning og selvforkælelse, kan du benytte dig af hotellets spa-faciliteter. Spa'en har åben fra kl. 9-17.

Når sulten melder sig, kan du gå i hotellets restaurant, her bliver der serveret en lækker og alsidig buffet morgen, middag og aften. I Hotellets poolbar, kan du få kolde forfriskninger, mens du tager en pause fra solens varme stråler. På hotellet ligger der også et lille minimarked, hvor du kan købe lidt snacks eller souvenirs. 

Du skal ikke tage mange skridt fra hotellet, før du står med tæerne i sandet. På stranden kan du hoppe en tur i det flotte hav eller tage en slapper på en af solsengene, mens du nyder den kølende brise.

Sådan bor du 
På Hotel Paradise Valle Taurito kan du vælge at bo på et dobbeltværelse eller på dobbeltværelse for familier. Værelserne er meget velindrettede og har enten egen balkon eller terrasse. Værelserne er udstyret med aircondition, telefon, TV, minibar og safebox (mod gebyr). I de almindelige dobbeltværelser er der plads til op til 3 voksne. I Dobbeltværelserne til familier er der plads til op til 2 voksne og 2 børn (op til 12 år).

Pension 
Dit ophold på Paradise Valle Taurito er med All Inclusive.

Andet
Der er gratis WIFI i receptionen. 

Om hotellet
Afstand til centrum 4 km
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 190
Bar Ja
Byggeår 2008
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Tennis Ja, mod gebyr
Vandrutschebane Ja
Varme på værelset Nej
WiFi Ja

All Inclusive

Måltider
Morgenmad: 08.00-10.30
Frokost: 13.00-15.00
Aftensmad: 19.00-21.00
Mellemmåltider
Snacks i poolbaren: 10.30-13.00 & 15.00-18.00
Kaffe & kage i poolbaren: 16.00-17.00

Drikkevarer
Hotellets poolbar serverer et udvalg af lokale mærker af alkohol samt sodavand fra kl. 10.00-18.00. Hotellets Night bar har åbent fra 18.00-23.00 og serverer også et udvalg af lokale mærker af alkohol og sodavand. Internationale mærker er mod gebyr.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail