Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Førsteklasses hotel
 • Central beliggenhed
 • Paradis for livsnydere og familier
 • Fantastiske faciliteter
 • All Inclusive

Abora Catarina by Lopesan

4
Her får du
 • Førsteklasses hotel
 • Central beliggenhed
 • Paradis for livsnydere og familier
 • Fantastiske faciliteter
 • All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Abora Catarina by Lopesan

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Mulighed for privat pool
 • Opvarmet pool
 • Pool

Nyrenoveret, førsteklasses hotel med central beliggenhed
Abora Catarina by Lopesan er et helt igennem fantastisk hotel, der er renoveret i vinteren 17/18. Kort sagt et rent paradis for både livsnydere og børnefamilier - og så er ferien inklusive All Inclusive, så I bare kan koncentrere jer om at nyde ferien. 

Uanset alder vil I elske Abora Catarina by Lopesan. Hotellet har gjort en dyd ud af at inddele det store område i forskellige dele – det betyder bl.a., at nogle områder kun er for voksne, mens andre har alle faciliteter, børn drømmer om. Det samme gælder hotellets store underholdnings- og aktivitetsprogram, der virkelig byder på mange forskellige aktiviteter både i løbet af dagen og om aftenen. Rejser I med børn vil de med garanti elske den internationale børneklub, minidiskoteket og børnebiblioteket.  

På hotellet finder I alt fra fitnesscenter til underholdning og 24 timers All Inclusive. Der er flere pools, hvoraf en er for børn. En eller flere vil være opvarmet af solpaneler i løbet af vinteren (ca. 21-23 grader). På hotellet er der en hovedrestaurant, som serverer en stor buffet både morgen, middag og aften. Der er også små stationer, der har fokus på forskellige specialiteter, ligesom der er snacks og drikke hele døgnet rundt.

Det er ikke kun hotellets områder, der er opdelt efter alder eller behov – det gælder også hotellets værelser. Der er både helt almindelige dobbeltværelser, men også familieværelser og deluxe-værelser kun for voksne. 

Glæd jer til at bo på et fantastisk All Inclusive-hotel. Det bliver en vidunderlig ferie.

Sådan bor du
Alle værelser har møbleret balkon eller terrasse, aircondition, minibar (mod gebyr), safebox (mod gebyr), satellit tv, vandkedel og gratis WiFi. På alle badeværelser er der brusekabine og hårtørrer. Vælg mellem følgende værelsestyper: 

Dobbeltværelse med balkon: Ca. 36 m2 med plads til maks. tre personer i moderne indretning med dobbeltseng samt sovesofa. Disse værelser har udsigt til enten poolen, haven, bjergene eller gaden. 

Dobbeltværelse med balkon og udsigt til haven/poolen: Ca. 36 m2 med plads til maks. tre personer i moderne indretning med dobbeltseng samt sovesofa. Disse værelser har udsigt til enten poolen eller haven. 

Dobbeltværelse med balkon - familievenlig: Perfekt til børnefamilier. Familieværelserne er 36m2 med plads til maks. fire personer og har same faciliteter som et dobbeltværelse. Derudover kan der, ved forespørgsel i receptionen, blive udleveret en lille overraskelse til de børn, der bor I disse værelser. Der køjesenge til børnene.

Dobbeltværelse deluxe med balkon: Deluxe-værelserne ligger på hotellets øverste etager og har en flot panoramudsigt over området. De er desuden også indrettet med nespresso-kaffemaskine, hurtig check-in og en lille velkomstgave. Deluxe-værelserne er kun for voksne og har plads til maks. tre personer. 

Dobbeltværelse med terrasse og egen pool: 56 m2 stort værelse i stueetagen og har direkte adgang til egen private pool fra terrassen. Denne værelsestype er kun for voksne og har plads til maks. tre personer. 

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Abora Catarina by Lopesan
Hotellet tilbyder mulighed for at deltage på vandgymnastikhold. Der er underholdning flere gange ugentligt både i dag og aftentimerne. Til de yngste er der legeplads og børneklub (ikke dansktalende personale). Grundet den centrale beliggenhed kan bystøj forekomme. Poolen opvarmes af solpaneler og varmen afhænger derfor af vejret. Mænd skal bære lange bukser i restauranten til middagen.

Det er ikke tilladt at ryge på hotellet. 

Desuden mulighed for håndklædeservice mod betaling.  

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 1,5 km Yumbo
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til lokalt centrum 400 m Cita
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 450 m
Aircondition Ja
Antal værelser 410
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 1975
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2017
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Snackbar Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse
Avda. De Tirajana 1, 35100 Playa del Inglés, Gran Canaria
+34 928 762 812

All Inclusive

All Inclusive

På Abora Catarina er der mulighed for snacks og drikkevarer 24 timer i døgnet i hotellets lobby. De andre All Inclusive-barer og restauranter serverer drikkevarer mm. fra kl. 11.00-23.30.

Måltider
Alle hovedmåltider serveres i hotellets hovedrestaurant fra kold og varm buffet. Fem gange i ugen er der tema-middage i buffeten.

Morgenmad: Kl. 08.00-10.30
Frokost: Kl. 13.00-15.00
Aftensmad: Kl. 18.30-21.30

Derudover har hotellet en foodcourt, hvor det også er muligt at spise udendørs. Her har hotellet tre stationer, der hver har specialiseret sig i italienske specialiteter, burgere eller sunde måltider.

Drikkevarer
I kan nyde drikkevarer i hotellets lobby, i Terrace Bar, Poolbaren og på forskellige stationer (selvbetjening) udendørs på hotellet. De forskellige barer serverer alt fra kaffe til cocktails (lokale mærker af spiritus).

Terrace Bar: Kl. 19.00-01.00
Poolbar: Kl. 11.00-24.00.
Selvbetjente stationer: Kl. 10.00-19.00
Lobbyen: 24 timer i døgnet

Snacks og mellemmåltider
I hotellets lobby er der mulighed for drikkevarer og snacks hele døgnet. Her finder I bl.a. sandwiches, deserter, vand, juice, sodavand, kaffe, øl og sangria.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen. Importeret spiritus er ikke inkluderet i All Inclusive, men muligt at tilkøbe.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

 

Video

Video

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail