Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Blue Sea Jandía Luz

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Blue Sea Jandía Luz

  • Børnepool
  • Morgenmad
  • Opvarmet pool
  • Strand
  • Tilkøb All Inclusive

Gode lejligheder tæt på stranden med mulighed for All Inclusive
Blot 200 meter fra den lange sandstrand, Playa Jandía, ligger lejlighedshotellet, Blue Sea Jandía Luz. De fantastiske strande er uden tvivl en af Fuerteventuras hovedattraktioner, og Playa Jandía anses for at være blandt en af øens bedste sandstrande.

Vil du være helt fri for selv at tænke på mad og drikke under ferien, kan du med fordel vælge et ophold med All Inclusive. I restaurantens buffet finder du både internationale og lokale retter, og flere dage om ugen er der temaaftner med spanske og kanariske specialiteter. Med All Inclusive kan du forsyne jer med snacks, is og kolde drikkevarer fra baren i receptionen eller poolbaren uden at skulle have penge op af lommen.

Charmerende poolområde
Bor du på Blue Sea Jandía Luz, kan du være sikre på en ferie med maksimal afslapning. Hotellet har en god solterrasse med solsenge og parasoller samt en opvarmet pool (min. 23 grader) og børnepool. Poolområdet ligger som i en lille oase omringet af palmer og fantastiske træer, buske og blomster.

Ønsker du at holde sig aktiv under ferien, kan du benytte fitness (mod betaling), eller de mindste børn kan benytte sig af hotellets legeplads.

Oplev Fuerteventura
Hotellet har en god placering til at opleve mange af de naturoplevelser, Fuerteventura byder på. Uanset om du foretrækker vandresko, cykel eller lejebil er der smukke strande og udsigtspunkter lige om hjørnet, blandt andet naturparken Jandía, som ligger omkring 10 kilometer fra hotellet.

Uden for hotellets område finder du butikker, restauranter og barer samt en altid hyggelig atmosfære. Trænge du til at strække benene, kan du med fordel spadsere langs Jandías fire kilometerlange strandpromenade.

Golf på Fuerteventura
Du kan let kombinere ferien på Fuerteventura med nogle gode dage på golfbanerne. Øen har tre rigtige gode baner med udfordringer til en hver. I Caleta de Fueste ligger to af øens baner, der er meget forskellige. Hvis du bestiller starttider hjemmefra, får du de bedste tider.

Sådan bor du
Gode to-værelses lejligheder, der består af et opholdsrum, samt et separat soveværelse, bad/toilet og balkon/terrasse. Udstyret med køkkenniche, køleskab, brødrister, kaffemaskine, mikroovn, tv og telefon. Maks. 3 voksne. Det er muligt at tilkøbe pooludsigt. 

Pension
Opholdet er med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension og All Inclusive.

Mere om Blue Sea Jandía Luz
WiFi er mod betaling og koster cirka 6 euro pr. dag eller 15 euro i ugen. Der betales et depositum for fjernbetjening på 10€. Der er safebox i receptionen mod betaling. Alle priser vedrørende leje og gebyr er vejledende.  

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 2 km
Afstand til lokalt centrum 100 m
Afstand til lufthavn 91 km
Afstand til minimarked 100 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 200 m
Aircondition Nej
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2003
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Hårtørrer Ja, mod gebyr
Kaffe/Te faciliteter Ja, kaffemaskine
Køkken Ja
Køleskab Ja
Lejligheder 115
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 5
Renoveret 2012
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Tekøkken Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, mod gebyr

All Inclusive (mod tilkøb)

Hovedmåltider:

Morgenmad: 08.00 - 10.00 - Frokost: 12.30 - 14.30 - Aftensmad: 18.00 – 21.00

Alle måltider serveres fra både kold og varm buffet i hotellets restaurant. Temaaften et par dage om ugen, hvor der serveres spanske og kanariske retter.

Mellemmåltider:

Kl. 10.00 – 24.00: Is i poolbaren - Kl. 16.00 – 17.00: Kage eller søde sager

Drikkevarer:

Kl. 10.00 – 24.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter på afrejsedagen kl. 12.00, når der checkes ud fra lejligheden.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail