Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Voksenhotel
 • Meget for pengene
 • Meget populært by-hotel med mange stamgæster
 • Hyggeligt poolområde
 • Venligt og serviceminded personale

Alua Soul Costa Malaga (Flamingo)

4
Her får du
 • Voksenhotel
 • Meget for pengene
 • Meget populært by-hotel med mange stamgæster
 • Hyggeligt poolområde
 • Venligt og serviceminded personale
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Alua Soul Costa Malaga (Flamingo)

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Kun voksne
 • Morgenmad
 • Pool
 • Tilkøb halvpension

Alua Soul Costa Malaga (tidligere Flamingo) er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil bo på et charmerende byhotel med gode faciliteter og et utroligt venligt personale. Her vil du med garanti føle dig godt tilpas!

Populært hotel i Torremolinos-centrum
Næsten lige uden for hotellet ligger det stemningsfulde centrum af Torremolinos, hvor der er masser af shoppingsmuligheder, dejlige restauranter og barer. Kan du ikke undvære sand mellem tæerne og det salte hav, har du under halvanden kilometer til den dejlige strand.

Selvom du bor midt i byen, har du rige muligheder for en svalende svømmetur eller for at ligge og slappe af på en komfortabel solseng i hotellets skønne poolområde. Her er en livlig og munter atmosfære, og du vil naturligt falde i snak med andre af hotellets gæster. De fleste dage er her underholdning for gæsterne.

Hotellet gennemgik i 2022 en større renovering af hotellets værelser, der bl.a. fik nye badeværelser og nyt interiør. Hotellet har også fået ny indretning på flere fællesområder og showcooking i restauranten. Det har blot gjort hotellet endnu mere populært. 

Sådan bor du
Alua Soul Costa Malaga byder på gode og velindrettede værelser. Du kan vælge mellem følgende værelser.

Dobbeltværelse med balkon: Indrettet med to enkeltsenge, minibar, fjernsyn, aircondition,  elkedel, WiFi samt safeboks (mod betaling) og badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. Plads til maks. to personer. Du kan også bo alene på værelset mod tillæg.

Dobbeltværelse premium med balkon: Indrettet ligesom dobbeltværelserne dog med Nespressomaskine, badekåbe og -tøfler, poolhåndklæder, elkedel med te, safebox (mod gebyr) samt to flasker vand ved ankomst. Plads til maks. to personer.

Dobbeltværelse premium med balkon (My Favorite Club): Indrettet med mere moderne interiør. Ved ankomst er minibaren fyldt med sodavand, vand og øl, og der e bobler ved ankomst. Værelset er i øvrigt indrettet med Nespressomaskine, badekåbe og -tøfler, poolhåndklæder, elkedel med te, safebox (mod gebyr) samt to flasker vand ved ankomst. Derudover er der eksklusiv adgang til My Favorite Club Lounge, der serverer snacks, kaffe, te og drinks. Plads til maks. to personer. Du kan også bo alene på værelset mod tillæg.

Junior suite med balkon/terrasse: Større værelse der er indrettet med dobbeltseng og et loungeområde. Der er Nespressomaskine, safeboks (mod betaling), minibar, aircondition, fjernsyn, WiFi, pudemenu og gratis vand ved ankomst. Badeværelset er indrettet med toiletartikler og hårtørrer. Plads til maks. tre personer.

Junior suite med balkon (My Favorite Club): Større værelse der er indrettet med dobbeltseng og et loungeområde. Der er Nespressomaskine, safeboks (mod gebyr), minibar, aircondition, fjernsyn, WiFi, pudemenu og gratis vand ved ankomst. Badeværelset er indrettet med toiletartikler og hårtørrer. Ved ankomst er minibaren fyldt med sodavand, vand og øl ved ankomst, bobler ved ankomst og eksklusiv adgang til My Favorite Club Lounge, der serverer snacks, kaffe, te og drinks. Plads til maks. tre personer.

Pension
Dit ophold på Alua Soul Costa Malaga er med morgenmad, men du kan tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Alua Soul Costa Malaga
De mere luksuriøse solsenge er mod betaling. Øvrige solsenge kan benyttes uden beregning. 

Hotellet ligger tæt på centrum i Torremolinos, som er et populært område for såvel danskere som de lokal selv og mange andre. Det betyder, at der kan forekomme lidt støj fra det pulserende liv i kvarteret. Den fine strand ligger knap halvanden kilometer fra hotellet, og du kan gå dertil på en lille halv time.

Fra midten af november kan hotellet lukke poolen for vintersæsonen - tidspunktet afhænger af vejret.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til centrum 100 m Torremolinos
Afstand til hæveautomat 50 m
Afstand til lufthavn 6 km
Afstand til metro 200 m Train
Afstand til minimarked 100 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 700 m
Aircondition Ja
Antal værelser 217
Babyseng Ja
Bar Ja
Byggeår 1974
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 11
Fitness Ja
Gratis bus Ja
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Nej
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2021
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
9 Avenida Isabel Manoja Torremolinos • ES 29620 Torremolinos • Costa del Sol • Spanien • Tel. 0034 952 383855

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail