Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Tæt på byliv
 • Dejlige lejligheder
 • Nem adgang til golf, padel og fitness

Aparthotel Myramar Fuengirola

3
Her får du
 • Tæt på byliv
 • Dejlige lejligheder
 • Nem adgang til golf, padel og fitness
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Aparthotel Myramar Fuengirola

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Wellness

Bo centralt i Fuengirola tæt på shoppingcenter og byliv
Aparthotel Myramar Fuengirola er et stort lejlighedshotel i hjertet af Fuengirola by med indkøbscenteret Mirador Centro Comercial som nærmeste genbo. Herfra har du nem adgang til byens tilbud, restauranter og butikker.

Hotellet har en stor udendørspool med en tilhørende børnepool og mange solsenge til hotellets gæster. Derudover finder du en opvarmet indendørs pool i hotellets spaafdeling, hvor der ligeledes er sauna og jacuzzi. Bemærk adgang til spaen er mod betaling. Du kan ligeledes tilkøbe forskellige massagebehandlinger.

Vil du holde formen ved lige under ferien, er der fitness, paddelbaner og minigolf, som du kan underholde dig med. Bemærk alle mod betaling. Alternativt er Fuengirolas strandpromenade perfekt til en løbe- eller cykeltur.

Hotellets restaurant Colonial tilbyder morgenmad og middag fra buffet, mens snackbaren Olea har et udvalg af andalusiske specialiteter. Ved poolens finde Aquabar med drikkevarer.

Lejlighederne er af ældre dato, men store og rummelige og med gode køkkenfaciliteter. Her kan du nemt forberede og nyde flere af feriens måltider.

Sådan bor du
Alle lejligheder har satellit-tv, aircondtion, safebox (mod betaling), køkken indrettet med mikroovn, elkedel, køleskab, brødrister samt separat bad/toilet med hårtørrer. Vælg mellem følgende lejligheder:

1-værelses lejlighed med balkon/terrasse: Indrettet med kombineret sove- og opholdsrum. Ca. 25 m2 med plads til en til to personer. Badeværelset er indrettet med bruseniche.

2-værelses lejlighed med balkon/terrasse: Indrettet med et separat soveværelse og opholdsrum med to sovesofaer. Ca. 40 m2 med plads til en til fire personer. Badeværelset er indrettet med badekar med brus.

3-værelses lejlighed Classic med balkon/terrasse: Indrettet med to separate soveværelser og opholdsrum med to sovesofaer. Ca. 58 m2 med plads til en til seks personer. Badeværelset er indrettet med bruseniche.

Pension
Dit ophold er uden pension. Det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) ved afrejse fra maj måned og frem.

Mere om Aparthotel Myramar Fuengirola
Der er børneklub, daglige sportsaktiviteter og aftenunderholdning i højsæsonen. Fitness, sauna, jacuzzi, paddelbaner og minigolf er tilgængeligt mod betaling.

Spiller du golf, er der nem adgang til en række gode baner i og omkring Fuengirola. Med Bravo Tours kan du bestille golfbag på flyet og tee-tider hjemmefra.

Om hotellet
Afstand til centrum 35 km, Málaga
Afstand til lokalt centrum 200 m, Fuengirola
Afstand til lufthavn 26 km
Afstand til minimarked 400 m
Afstand til restauranter 600 m
Afstand til strand 800 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja
Bar Ja
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Fitness Ja, mod gebyr
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja, mod gebyr
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køkken Ja
Køleskab Ja
Lejligheder 229
Minigolf Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Padel tennis Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja

Adresse

C/ San Miguel nº 1

29640, Fuengirola

Costa del Sol

Spanien


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail