Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret på Costa de Almeria

Skønne temperaturer morgen og aften

Gennemsnitstemperatur på Costa de Almeria

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

15 15 18 20 23 26 29 30 27 23 18 15
6 7 8 10 13 16 19 20 18 14 10 7
15 15 15 16 17 20 22 24 23 20 18 16

 DAG     NAT     HAV

Vejret på Costa de Almería

På Costa de Almería er vejret præcis, som de fleste drømmer om: Varmt, solrigt og oplagt til en badeferie ved både strand og pool.

Badevandet ved kysterne er gennemsnitligt omkring 24 grader i sommermånederne og med de lune briser fra Middelhavet og de varme solstråler fra oven, er vejret på Costa de Almería helt perfekt til en ferie fyldt med sol og sommer.


Vejret på Costa de Almería er solsikkert

Costa de Almería er et af spaniernes egne foretrukne rejsemål, fordi vejret er fantastisk hele året. Her skinner solen fra en blå himmel nærmest dagligt i sommermånederne og regnvejr er sjældent fra juni til september.

Vejret på Costa de Almería viser sig i det hele taget fra sin bedste side, uanset årstid. Selv vintrene er milde og når rejsesæsonen starter i foråret, er temperaturerne allerede kravlet op i nærheden af 21 grader. Sommeren varer i øvrigt længe og helt frem til november er der mulighed for lune dage med temperaturer på samme niveau som i foråret.

I selve sommerperioden kommer temperaturerne nemt over de 30 grader og især når vinden kommer fra syd, kan dagene blive endnu varmere. Beliggenheden ved Middelhavets kyst sørger dog for, at lette briser strømmer ind over land og får det hele til at føles ganske behageligt – og der findes næppe noget mere behageligt end lun vind, der smyger sig om arme og ben, når solen bager fra oven.


Skønne temperaturer morgen og aften

Om aftenen og natten er vejret på Costa de Almería også dejligt sydeuropæisk og lægger op til lange og lune stunder når mørket falder på. Noget der på fineste vis får jeres ferie til at føles endnu længere.

Faktisk kan I allerede fra den tidlige morgenstund nyde atmosfæren på Costa de Almería i lunt vejr med lovning på endnu mere sommervarme, efterhånden som morgen bliver til formiddag og dagen kommer i gang.

Del denne side via E-mail