Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
  • Dejligt lejlighedshotel
  • Central beliggenhed
  • Rolige og afslappende omgivelser
  • Gode faciliteter

Center Lejligheder

3
Her får du
  • Dejligt lejlighedshotel
  • Central beliggenhed
  • Rolige og afslappende omgivelser
  • Gode faciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Center Lejligheder

  • Pool

Et godt placeret og dejligt lejlighedshotel
Søger du en ferie i rolige og afslappende omgivelser? Så er Center Lejligheder det perfekte valg! Her bor du godt og komfortabelt i store lejligheder i et roligt område i Roquetas de Mar. Nær ved hotellet ligger desuden golfbanen Playa Serena, så ønsker du at nyde ferien på en fremragende golfbane, er dette lejlighedshotel perfekt!

På hotellet finder du både restaurant og bar (kun højsæson), men der er også masser af gode spisesteder i Roquetas de Mar, som ligger fem minutters gang fra hotellet. Vi kan også anbefale restauranten på det nærliggende Arena Center.

Hotellet har et dejligt poolområde, hvor du kan nyde solen og den totale afslapning, og 500 meter fra hotellet findes turistområdets hovedgade med restauranter, supermarkeder og souvenirbutikker.

Sådan bor du
På Center lejligheder bor du i lyse, store og hyggeligt indrettede to-værelses lejligheder. De er alle indrettet med eget bad/toilet, separat soveværelse, stue med ældre møblement, køkken med ovn, kogeplader og brødrister. Safebox fås mod gebyr. I lejlighederne kan der maksimalt bo to voksne og to børn. Har du børn med på ferien, sover de på en opredning i stuen. Alle lejligheder har desuden en dejlig balkon.

Pension
Dit ophold er uden pension.

Mere om Center lejligheder
Center lejligheder er et stille og komfortabelt hotel med en super beliggenhed tæt ved golfbanen. Receptionens åbningstider varierer afhængig af sæson, men er altid lukket om natten – der henvises til receptionen på søsterhotellet Arena Center nær hotellet. WiFi findes i lobbyen. I højsæsonen vil det ofte ikke være muligt for bussen at køre helt op til hotellet, som derfor vil stoppe ca. 300 meter fra receptionen. Receptionen har varierende åbningstider. Pr 6/6-16 er åbningstiderne: Mandag-lørdag 9.30-13.30 og 16.30-20.30. Søndag 10-18. Hotellets officielle hjemmeside er: www.apartamentosgolfcenter.com

 

Om hotellet
Afstand til centrum 500 m
Afstand til lokalt centrum 400 m
Afstand til strand 500 m
Aircondition Ja, mod gebyr
Bar Ja
Byggeår 1992
Børnepool Nej
Elevator Nej
Etager 3
Køleskab Ja
Lejligheder 140
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Rengøring, pr. uge 1
Restaurant Nej
Safebox Nej
Skift af håndklæder, pr. uge 1
Skift af sengelinned, pr. uge 1
TV på værelset Ja
WiFi Nej

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail