Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Almerimar

Om Almerimar, Costa de Almeria

Almerimar – golf og skønne omgivelser i Spanien


Det perfekte valg for jer, der gerne vil nyde en rolig ferie i hyggelige omgivelser med tapasbarer, caféer og gode restauranter. Her er både mulighed for at dase på de skønne strande, slentre en tur på marinaen eller spille en god omgang golf.

Skønt klima og dejlige omgivelser
Almerimar ligger på Costa de Almerías sydspids, cirka 40 kilometer syd for hovedbyen Almería. Området er især kendt for golfspillere, men har også sit solsikre klima, langstrakte strande og hoteller af høj standard. Tæt på byen findes mange lokale oplevelser. Her ligger naturreservatet Punta Entinas-Sabinar, som er skøn til både gåture, cykelture og rideture med god mulighed for at opleve de sjove flamingoer på tæt hold. Nær Almerimar ligger den større by, El Ejido, hvor der også findes et shoppingcenter.

Gode golfbaner
Elsker I at spille golf, vil I absolut synes om Almerimar. Området har flere gode baner, som I kan spille i løbet af ferien. Efter en god dag på golfbanerne, kan I nyde både hotellerne, men også den skønne spanske atmosfære. Det er de perfekte omgivelser til at lade op til en ny dag med et godt scorekort.

Lej bil og oplev Spanien
Sydspanien har rigtig meget at byde på. Her finder I bl.a. Spaniens mest besøgte turistattraktion Alhambra, og byerne Granada og Sierra Nevada. I kan både se seværdighederne ved at leje bil eller tage med på Bravo Tours’ udflugter. Under alle omstændigheder må man ikke snyde sig selv for Andalusiens mange oplevelser. I kan også besøge provinsens hovedstad, Almería, der både byder på shopping, lokal stemning og spændende attraktioner.

Transfer
Det tager ca. 1 time at køre fra lufthavnen til det første hotel i Almerimar. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail