Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Aguadulce

Om Aguadulce, Costa de Almeria

Aguadulce – tæt på Almería med lokal atmosfære


Aguadulce er et ualmindeligt dejligt feriested med masser af lokal atmosfære. Byen er ikke voldsomt stor, men har alt det, I har brug for til en afslappet solferie. Hotellerne ligger i første parket ved strandpromenaden, og hovedbyen Almerías spændende oplevelser ligger blot 10 kilometer derfra.

Strandhoteller tæt på oplevelser
Aguadulce er en sand ferieperle i Spanien. Området har ikke så mange hoteller, og de lokale bor også i byen – det er med til at skabe en helt særlig stemning på jeres næste ferie. Aguadulce ligger blot10 kilometer fra provinshovedstaden Almería, og I kan let komme til byen med den lokale bus på bare 30 minutter. De fleste hoteller ligger direkte ud til strandpromenaden, hvor I kan slentre til områdets hyggelige marina eller helt til nabobyen Roquetas de Mar. 

Solsikkert valg
Vejret langs Almeríakysten er meget solsikkert. Her skinner solen mere end 300 dage om året, og området er derfor allerede ferieklar fra april og helt frem til oktober. Allerede i maj når området danske sommertemperaturer, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side. 

Andalusiens mange guldkorn
Costa de Almería er det perfekte udgangspunkt for Sydspaniens mange oplevelser. Oplev Alhambra, der er Spaniens mest populære turistattraktion. Paladset, der i sin tid var en ”by i byen”, er et must og forblinder de fleste. På vejen er Sierra Nevada absolut også et besøg værd – nyd synet til de flotte bjerge, tag forbi grottebyen Guadix og nyd naturen. Tæt på Almeriá ligger også flere western-parker, hvor de indspillede film i 1960’erne. I dag er her både shows, og mange sjove aktiviteter. Andalusien er kort sagt fuld af oplevelser!

Transfer
Det tager ca. 30 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Aguadulce

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail