Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Costa de Almería

Find netop din rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Costa de Almería.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Costa de Almería.
Se vores hoteller her >

Om Costa de Almería

Costa de Almería – spaniernes egen favorit lige ud til Middelhavet

I det sydøstlige hjørne af Andalusien – lige ud til Middelhavet – ligger Costa de Almería. Her kan I nyde solens stråler ved områdets langstrakte strande, samtidig med at I bor tæt på mange af Spaniens pragtfulde kulturskatte. I kan med fordel kombinere jeres sol- og strandferie med for eksempel Granada og Sierra Nevada. 

Et solsikkert ferievalg
Costa de Almería er kendt for sit solsikre klima, langstrakte, brede strande og gode hotellet – hvoraf de fleste ligger tæt på vandet. I bor tæt på hovedbyen Almería, som indbyder til en pause fra solen med både shopping og skøn andalusisk atmosfære. Byens gamle bydel er absolut også et besøg værd – gå en tur i de smalle gader eller besøg borgen på toppen af byen, der både giver et godt indblik i områdets historie, og samtidig en forblindende udsigt over byen. 

Spaniernes egne favoritter
Når I rejser til Costa de Almería, besøger I et af spaniernes eget favorit-rejsemål. De er kommet her i årtier, men nu er rejsemålet ikke længere en hemmelighed for danskerne. Det gør dog kun oplevelsen endnu mere autentisk og charmerende. På de spanske barer serverer de fleste stadig tapas til drikkevarerne, og maden er lokal og spansk – helt perfekt!

Mellem kystens to største ferieområder Roquetas de Mar og Aguadulce løber en 15 kilometer lang strand – så selv om det er højsæson, er der altid god plads i Costa de Almería. Langs stranden løber også en lang promenade, der er perfekt til gode gåture i løbet af ferien. 

Store spanske oplevelser
En ferie til Costa de Almería er oplagt til store spanske oplevelser. Det er let at besøge Granada, der har et pulserende byliv. Det er også her, Spaniens mest besøgte turistattraktion Al Hambra ligger. Paladset blev bygget af maurerne og var dengang en ”by i byen” – et must, hvis man besøger det spanske sydøstlige hjørne. Tag også forbi Sierra Nevada, der om vinteren er et populært skisportssted, men om sommeren kan man besøge grottebyen Guadix, hvor lokale stadig lever. 

Familie- og børneferie på Costa de Almeria
Lidt udenfor Almeria ligger Fort Bravo – en ægte westernby, der med det samme sender dine tanker på flugt til dengang, hvor cowboys og indianere kæmpede i gaderne. Børn I alle aldre – og voksne – vil elske stedet, der har dannet kulisser til flere westernfilm. I dag er nogle af bygningerne åbne, så I kan føle jer som en ægte cowboy og se de mange, flotte shows. Der er hører også en dyrepark til området. 

Golf i Spanien
I Roquetas de Mar ligger en god 18-hullers golfbane, og i Almerimar finder I flere gode baner. Derfor er Costa de Almería populært blandt golfspillere, der både vil slappe af, spille golf og opleve på ferien. I Roquetas de Mar kan I bo tæt på, mens I har flere baner ved Almerimar.  

Vejret i Costa de Almería
I sommerperioden ligger temperaturen i gennemsnit på omkring 27 grader, og badevandstemperaturen kravler let over de 21 grader. Hotellernes placering langs kysten betyder, at vejret i Costa de Almeria er perfekt til jeres næste sommerferie. 

Kun med Bravo Tours
Bravo Tours tilbyder som de eneste direkte fly til Costa de Almería fra Billund.

FAKTA OM COSTA DE ALMERIA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Costa de Almería:
- Billund

Flyvetid
Ca. 3,5 time

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Aguadulce: 30 minutter
- Roquetas de Mar: 45 minutter
- Almerimar: 1 time

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel sammenlignet med Danmark. 

Valuta
Euro.

Strande
Fra Agualdulce til Roquetas de Mar løber en 15 kilometer lang og bred strand. Sandet er grovkornet, og vandet er klart. I Almerimar er stranden nogle hundrede meter lang og starter ved områdets marina. 

Mad og drikke
Man spiser rigtig godt ved den spanske kyst. Gastronomien er typisk baseret på alt godt fra havet og på den frugt og de grøntsager, der dyrkes i området. Langs stranden ligger flere små restauranter, der både serverer spanske retter b.la. tapas og paella, men også rigtig gode fiske- og skaldyrsretter. 

Transport
Det er let at komme rundt både med taxa og offentlig transport. Det er billigere at køre med taxa end i Danmark.  

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
I kan med fordel leje bil, hvis I vil opleve mere af det sydlige Spanien, som har rigtig mange spændende attraktioner. I kan både leje bil inden afrejse eller leje den hos Bravo Tours’ rejseledere på destinationen.

Sport og aktiviteter
Blandt de mange sportsaktiviteter findes golf, tennis, dykning, windsurfing og ridning.

Shopping
I ferieområderne findes flere mindre turistbutikker. I hovedbyen Almería er der mange butikker, både lokale og internationale kæder langs byens rambla. 

Golf
Spanien byder på mange flotte og udfordrende golfbaner, og Costa de Almería er ingen undtagelse. I Roquetas de Mar ligger en rigtig god 18-hullers golfbane, og der findes yderligere to baner i bekvemmelig afstand. Envía ligger 12 km nord for Aguadulce og Alborán ligger ved El Toyo omkring 40 km fra Roquetas de Mar.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem.
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Spaniernes egen favorit

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet i Costa de Almería.
Se oplevelser her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

 

Områder i Costa de Almería

Hoteller i Costa de Almería

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Costa de Almeria

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

Mini Hollywood

¾ dags tur
Det vilde vesten og de seje cowboys tager os med på en rejse tilbage i tiden, som for alvor vækker barndommens eventyrlyst til live. Lige nord for Almería finder vi en af Europas eneste ørkener, og dette fantastisk flotte landskab har siden 1960’erne været flittigt benyttet til optagelser af mange store filmproduktioner, bl.a. flere westernfilm med selveste Clint Eastwood i hovedrollen. I dag er kulisserne blevet lavet om til en temapark, som er åben for besøgende. Udover de gamle filmkulisser, finder man også områdets største dyrepark, der indeholder mere end 175 forskellige dyrearter, bl.a. løver, giraffer og næsehorn. Hvis man har lyst til at blive kølet ned, kan man også benytte parkens poolområde, så husk at tage badetøjet med.

Vejledende pris:
Voksne kr. 415 pr. person
Børn kr. 300 pr. barn.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Almería byvandring

Halvdagstur
Den mest autentiske del af Spanien er manifesteret i hovedstaden, Almería, hvor det rigtige, spanske byliv fås helt ind under huden. Hverdagens puls og den andalusiske charme mærkes på det lokale marked, hvor friskfangede fisk og lokale grøntsager bliver langet over diskene, mens andre mødes i hjørnet og diskuterer livets store og små spørgsmål. Vi oplever en by, som har vokset sig stor inden for de sidste årtier. Byen er fyldt med historie, og det kan man også se, når vi går rundt i de hyggelige gader. Her oplever vi både gamle ruiner, charmerende pladser, monumenter og fortet Alcazaba, som blev bygget midt i det 10. århundrede. Når du står oppe i vagttårnene hævet højt over byen, med udsigt udover by, bjerge og havets horisont, er der ingen tvivl om, at der bliver skabt uforglemmelige ferieminder. Almería byder på mange skjulte perler bl.a. har John Lennon boet i byen og nydt bylivet. Efter turen rundt i Almerías gader, vil der være tid til på egen hånd til at opleve byen.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 234 pr. person
Børn kr. 176 pr. barn.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Granada og Alhambra

Med engelsktalende rejseleder
Den absolutte stjernetur til Alhambra, kandidat til verdens syv nye vidundere, er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for! Tag med på en storslået opdagelsesrejse gennem Andalusiens gamle, mauriske palads, Alhambra. Lad dig forføre af historier om forførende araberprinsesse, voldsomme krige, rige kaliffer, og katolske konger, alt sammen fortalt igennem de frodige haver og detaljerede symboler og skrift i gipsstuk. På en rundtur i Alhambra bevæger vi os igennem tiden fra 1238 til 1492, hvor 23 sultaner hver har sat sit præg på de fantastiske paladser, inden de katolske monarker lagde deres hånd på værket i en kollision af maurisk og katolsk arkitektur og historie. Oplev også den gamle spanske hovedstad, Granada, der med pulserende liv omkranser det royale kapel og den storslåede katedral som du også kan besøge. I Granada finder man et spændende centrum, hvor arkitektur, historie og de lokales travle dagligdag mødes, og her vil der være god tid til at udforske de mange gader, markeder, butikker og tapas-barer. Alhambra er Spaniens vigtigste turistattraktion – en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Udflugten kan bookes på destinationen

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Almerías bagland

Halvdagstur (køres altid søndag)
Her er den ideelle mulighed for at få et indtryk af baglandet ved Almería-kysten uden videre anstrengelse – både med den spændende, andalusiske kultur, som bærer meget præg af den lange arabiske periode i området, men også med den fantastisk, smukke natur i bjergene. På turen besøger vi først et marked, hvor der sælges alt fra tøj til frugt og grønt. Her kan I på egen hånd kigge i de små boder og måske gøre en god handel? Efterfølgende fortsætter vi op af bjergkæden til den hvide landsby, Felix, hvor tempoet er meget afslappet og udsigten vidunderlig - over bjergene, plastikhavet af drivhusene og ud til hotelzonerne på kystlinjen. Vi er tilbage ved hotellerne til frokost.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 190 pr. person
Børn kr. 150 pr. barn.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Vin og tapas

Spanien er kendt for sine lokale vine og de mange tapasretter, som du ikke må gå glip af at smage, når du befinder dig i Spanien. Vi besøger derfor den hyggelige restaurant Koral, som ligger midt på Roquetas de Mars strandpromenade. Vi gør som spanierne selv – samles til en hyggelig aften med vin og tapas. I løbet af aftenen får vi serveret 6 glas vin med tapas til hvert glas. Vinene kommer primært fra området omkring provinsen Almería, som vi befinder os i. Tapasretterne, som bliver serveret, er specielt kendte for området eller tilberedt af lokale afgrøder. Vi kommer blandt andet til at smage den lokale Salmorejo, en suppe lavet af tomater fra Almería, og vinen Macabeo afrutado fra byen Laujar.
Udflugten er et aftenarrangement.

Minimumsaldereren for at deltage er 18 år.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 218,5 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Sierra Nevada

Heldagstur uden frokost
Grotteboere, keramikproduktion, bjergvin og det spanske fastlands højeste bjergkæde! En forrygende mulighed for at få et godt indblik i Andalusiens tradition, hverdag og natur. Vi tager dig gennem imponerede natur og videre op i Sierra Nevadas højder. Vi kører til et område, som er kendt for keramik. Netop keramik er en af de største eksportvarer i Andalusien, så vi besøger en lokal families fabrik, hvor de demonstrerer, hvordan man laver kander, skåle og krus. Senere kører vi til Guadix. Her i byen findes der stadig lokale, som bor i boliger udhugget i et bjerg. Vi oplever et lokalt hjem, hvor vi bliver vist rundt og ser, hvordan hjemmet er indrettet. I samme by er der også være mulighed for at nyde byen og finde frokost på egen hånd. Om eftermiddagen kører vi gennem de smukke bjerge og dale med udsigter, der tager pusten fra os. Vi ender turen på den idylliske vin-bodega, hvor vi på den lille fabrik bliver sat ind i vinens historie, og hvordan den fremstilles, tilsmages og opbevares. Der vil naturligvis også være smagsprøver på de lækre dråber. En enestående tur for alle, der elsker natur og ønsker et indblik i Andalusiens specialiteter og hverdag.

Vejledende pris:
Voksne kr. 351 pr. person
Børn kr. 264 pr. barn.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.