Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Luksus-hotel
 • All Inclusive
 • Tæt på strand
 • Meget flotte poolområder
 • Mange faciliteter

Pestana Royal

4
Her får du
 • Luksus-hotel
 • All Inclusive
 • Tæt på strand
 • Meget flotte poolområder
 • Mange faciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Pestana Royal

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

Luksushotel med All Inclusive og tæt på stranden
Pestana Royal – et af Madeiras meget kendte hoteller – fremstår nu helt nyt og endnu bedre end nogensinde før. Hotellet har altid været kendt for sin høje kvalitet og ikke mindst fantastiske beliggenhed, og med den nye renovering er hotellet virkelig blevet flot! Kort sagt: Pestana Royal har de helt perfekte omgivelser til en dejlig ferie på Medeira.  

Hotellet ligger med den smukkeste udsigt over Cabo Girão-bjergene, blot 10 minutter fra Funchals hyggelige centrum, og to minutters gang fra Formosa Beach der er byens største strand. Den indbyder til ren afslapning og hyggelige slentreture på strandpromenaden.

På hotellet finder I masser af faciliteter. Her er der to hyggelige, udendørs poolområder, hvoraf den ene har en swimup-bar med en smuk udsigt over havet. Til begge poolområder hører solterrasser, hvor I kan slappe af, og vil I hellere være aktive, så er der også tennisbane, mingolf og legeplads til de mindste på hotellet. Det er også let at komme til stranden, for hotellet har sin egen elevator, der tager jeg derned.

Pestana Royal er også kendt for sin virkelig gode mad. Her ligger hele fire restauranter – hovedrestauranten, som er en del af All Inclusive, samt fire temarestauranter, der serverer alt fra lokale, traditionelle retter til asiatisk og italiensk inspireret mad. I løbet af dagen serveres der også snacks og drikkevarer. Hovedrestauranten er virkelig stilet og hyggelig indrettet, og der er gode terrasser, hvor man kan nyde en forfriskning udendørs.

Madeira byder på et væld af spændende oplevelser. Øen byder på et utal af vandreruter og virkelig smuk natur. I havet kan I også let opleve, at der dukker legesyge delfiner op i havet.

Sådan bor I
På Pestana Royal kan I bo på flere forskellige værelsestyper.

Alle værelser er indrettet med gratis WiFi, aircondition, minibar (mod betaling), TV, telefon, safebox (mod betaling) og eget badeværelse med hårtørrer.

Deluxe-værelserne er indrettet til to personer, er 21 m2 og fås med og uden balkon. Deluxe-værelserne med både balkon og havudsigt er dog ca. 25 m2. Superior-deluxeværelser har alle balkon, er 31 m2 og alle placeret på de øverste etager – og har dermed en bedre udsigt. De har plads til tre voksne. Suiterne er ca. 40 m2, har plads til fire personer og har et te-køkken samt sofaområde.  

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Pestana Royal
Hotellets SPA åbner 1. september 2017, men indtil da kan I benytte et SPA-område på et af kædens andre hoteller i nærheden. Spørg for mere information i receptionen.

I bor 700 meter fra det lokale centrum og ca. 2 kilometer fra hovedbyen Funchal. Hotellet har shuttlebus til Funchal (mod betaling), og der går også offentlige busser lige uden for hotellet – det koster ca. 3,5 euro pr. person.

På Madeira betegner man strandsæsonen fra midsommer i midten af juni. Her åbner de badebroer og ligger træmåtter ud flere steder. Stranden består af sten og sand. 

Om hotellet
Afstand til centrum 4 km
Afstand til strand 300 m Praia Formosa
Aircondition Ja
Antal værelser 324
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 11
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2017
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Estrada Monumental 275
9000-250, Funchal, Madeira, Spain
Tel: +351 282 240 001
guest@pestana.com
www.pestana.com/en/hotel/pestana-royal

All Inclusive

Måltider
Morgenmad fra kl. 07.00-11.00
Frokost fra kl. 12.30-14.30
Aftensmad fra kl. 19.00-22.00

Snacks
Ved poolområdet serveres der både drikkevarer og snacks fra kl. 11.00-19.00.
Der serveres også snacks i ”Botanic”-restauranten i hotellets have fra kl. 11.00-19.00.

Drikkevarer
Der er inkluderet drikkevarer fra kl. 11.00-24.00. Det gælder lokale mærker spiritus og udvalgte drinks, samt vand, sodavand, øl og husets vin. De serveres i ”Primavera Bar & Lounge”.

A la carte-restauranter
Fra juli har hotellets fire tema-restauranter åbent, og I kan som All Inclusive-gæst også prøve at spise her. Ved ankomst får I udleveret to vouchers pr. uge, og I bestemmer selv, hvilke af restauranterne I vil prøve. I skal blot bestille bord. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail