Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Be Smart Terrace Algarve

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Be Smart Terrace Algarve

  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant

Nær stranden, rolige omgivelser og rummelige lejligheder
Be Smart Terrace Algarve ligger på en lille bakketop med udsigt til den smukke kyststrækning i fredelige og afsidesliggende omgivelser. Lejlighedskomplekset består af 10 bygninger kun 300 meter fra havet. På hotellet findes en lille café, hvor man kan købe morgenbrød og få sin kaffe, og en restaurant hvor alle måltiderne bliver serveret, samt en bar hvor der ugentligt arrangeres underholdning. Restauranten har kun åbent i højsæsonen – så rejser man i ydersæsonen spises morgenmad og aftensmad på søsterhotellet Be Live. 

Hotellet har også et dejligt poolområde med solsenge, som man frit kan benytte, en swimmingpool, poolbar og en separat børnepool. Til de yngste gæster, er der en fin legeplads.

Hotellet ligger kun en lille gåtur fra Nossa Senhora da Rocha kapellet, hvor man har den mest fantastisk udsigt ud over byen og smukke sandstrande. Det er absolut et besøg værd!

Vil I opleve mere om området og Algarve-kysten, anbefaler vi, at I lejer en bil - enten hele ugen eller nogle dage. På den måde kommer I let rundt og har friheden til at køre til både Albufeira og andre byer langs kysten. Det giver den bedste ferie. 

Sådan bor du
På Be Smart Terrace Algarve bor du i fine lyse rummelige to-værelses lejligheder med opholdsstue med tv, separat køkken med kogeplader, mikroovn, køleskab med frys, brødrister og en møbleret balkon. Elkedel, hårtørrer og strygejern kan lånes i receptionen mod et depositum. I kan bo op til fire personer i en lejlighed. Det er muligt at tilkøbe skrå havudsigt.

Det kan være en god ide at medbringe sæbe, opvaskebørste, proptrækker, viskestykker mm., da det ikke er et krav, at lejligheder er indrettet med disse ting. 

Pension
Dit ophold på Be Smart Terrace Algarve er uden pension, men morgenmad og halvpension kan tilkøbes.

Mere om Be Smart Terrace Algarve
Ved ankomst skal man gå til receptionen på Hotel Be Live, som ligger ca. 200 meter derfra og få sin nøgle. Det er også her, I kan benytte gratis WiFi i receptionen. Aircondition er gratis, men der er et depositum på fjernbetjeningen, som fås i receptionen på Be Live, på ca. 10 Euro. Det er muligt at købe en dagsbillet til Hotel Be Live for 90 € pr. person. Med en dagsbillet er det muligt frit at benytte alle hotellets faciliteter, barer, restauranter og træningshold . 

Vil du til byen, holder bybussen 250m fra hotellet og har flere daglige afgange til Armação de Pêra og Albufeira centrum. Det store supermarked ligger kun 800 m fra hotellet.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 250 m
Afstand til centrum 2,5 km Armação de Pêra
Afstand til hæveautomat 200 m
Afstand til lufthavn 56 km
Afstand til minimarked 500 m
Afstand til strand 350 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Byggeår 1995
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 4
Hårtørrer Nej
Køleskab Ja
Lejligheder 128
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Rengøring, pr. uge 3
Restaurant Ja
Safebox Nej
Skift af håndklæder, pr. uge 1
Skift af sengelinned, pr. uge 1
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Adresse
Qtª das Palmeiras, BLE - 8400-450 Porches - Algarve
Tlf.: +351 282 314 230 FAX: +351 282 315 366

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail