Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Perfekt til familier og par
 • Tæt på dejlig strand
 • Smuk udsigt fra poolen
 • Stort poolområde

Hotel Auramar Beach Resort

3
Her får du
 • Perfekt til familier og par
 • Tæt på dejlig strand
 • Smuk udsigt fra poolen
 • Stort poolområde
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Auramar Beach Resort

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool

Strandresort med spektakulær beliggenhed
Auramar Beach Resort har rigtigt meget godt at byde på – især hvis I søger et resort, der både er godt til voksne og børn. Beliggenheden er helt i top, hvis I gerne vil være tæt på stranden og havet, og samtidig nyde livet ved lækre poolområder. 

Hotellet ligger højt hævet over havet med en betagende udsigt over Albufeiras maleriske og fascinerende kystlinje. Det er for mange den helt perfekte beliggenhed!

Fra det dejlige, højtliggende poolområde har I en fantastisk udsigt til det glitrende Atlanterhav. Her er både to pools, separat børnepool, solsenge og parasoller. Her er også en indendørs pool. Når I har badet og solet jer, kan I ved lavvande gå langs stranden ind til den gamle by i Albufeira. I kan også blive på hotellet og nyde den gode underholdning og mange aktiviteter, der er for alle aldre.

Når I bor på Auramar Beach Resort er jeres ferie med All Inclusive fra 1. april til 31. oktober. På resortet finder I  en god snackbar, hvor I bl.a. kan nyde en let frokost ved poolen med en fantastisk udsigt. I kan selvfølgelig også gå i restauranten og spise jeres frokost.

Sådan bor du
På Auramar Beach Resort bor du i dejlige dobbeltværelser, som alle vender ud mod haven og havet. Her er eget bad/toilet, en dejlig balkon/terrasse, aircondition, tv, telefon og køleskab. 

Der kan højst bo 3 voksne på et almindeligt dobbeltværelse, hvor den tredje person sover på en opredning ved siden af de 2 andre senge. 

Pension
Dit ophold er med All Inclusive. 

Mere om Auramar Beach Resort
Auramar Beach Resort har en helt fantastisk beliggenhed med en vidunderlig udsigt over kysten og Atlanterhavet. Hotellet er meget velegnet til børn, da her er store, grønne områder, gode faciliteter og et godt aktivitetsprogram for både store og små. Du finder også et lille mini-marked ved hotellet.

Du kommer nemt ind til Albufeiras gamle bydel med hotelbussen, der kører gratis på bestemte tidspunkter.  Der er niveauforskelle på det store hotelområde og trapper ned til poolen og pool-baren. Ved check-in betales et depositum på 10 euro for værelsesnøglen. 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 650 m
Afstand til centrum 3 km, Albufeira
Afstand til hæveautomat 750 m
Afstand til lokalt centrum 400 m
Afstand til lufthavn 39 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 200 m
Aircondition Ja
Antal værelser 287
Bar Ja
Byggeår 1977
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Køleskab Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2005
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Praia dos Aveiros • PT - 8200-377 Albufeira • Portugal
Tlf. 00351 289 599 100

All Inclusive

All Inclusive

Måltider
Morgenmad: 08.00-10.00
Frokost: 12.00-15.00 (buffet i snackbaren/poolbaren)
Aftensmad: 18.00-21.30 (buffet i hovedrestaurant)

Drikkevarer og snacks
Der er lokale drikkevarer inkluderet fra 11.00-23.00. Det gælder husets vine, øl, whisky, likør, rom, gin, vodka, brandy, sodavand, vand, te og kaffe (alle lokale mærker). Fra 11.00-17.00 serveres drikkevarerne i baren ved poolen, mens de serveres i den almindelige bar fra 17.00-23.00.

Fra 11.00-17.00 er der løbende varme og kolde snacks i snackbaren ved poolen. Fra 11.00-17.00 er is i bæger også inkluderet.

Andet
To gange i ugen kan i gratis benytte tennisbanen (dog mod depositum for leje af ketsjere og bolde) – bestil tid i receptionen (først-til-mølle).

I kan også frit benytte bordtennis samt minigolf, den indendørs pool samt underholdning og shuttleservice til Albufeira (den kører tre gange om dagen).

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail