Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Milano

Om Milano

En elegant storby med spændende seværdigheder
Tag med til Milano – Italiens modehovedstad. Den sofistikerede storby er kendt for at have alle de butikker, du overhovedet kan drømme om, men Milano gemmer også på meget mere end det: Betagende kunst og kultur, smukke facader og et køkken, der er helt enestående.

På med vandreskoene og tag en tur rundt i de små, snoede stræder, her finder du et hav af fortovscaféer, som byder på lækre italienske retter og kolde forfriskninger. Kontrasterne i bybilledet er præget af mange forskellige stilarter. Lige fra den storslåede domkirke til de charmerende sporvognene, som kan dateres helt tilbage til 20’erne og 50’erne. 

Seværdigheder i Milano
Når du besøger Milano, er et absolut must-see domkirken Duomo di Milano. Den store domkirke var flere hundrede år undervejs og er i dag en af verdens største. Den bilfrie plads foran domkirken er et meget populært opholdssted med masser af underholdning til alle sider. Her kan du være sikker på at finde et hav af turister med selfiestænger, og lokale der kæmper med duerne om pladsen i skyggen. 

Hvis du interesserer dig for kunst, er kirken og klosteret Santa Maria delle Grazie helt sikkert et besøg værd. På den nordlige væg i spisesalen i klosteret hænger Leonardo da Vincis verdensberømte mesterværk ”Den sidste nadver”, som er blevet en af Milanos helt store turistattraktioner. 

Har du brug for et afbræk fra storbylivet, så ligger Comosøen kun lidt over en time væk i tog. Omkranset af bjerge, botaniske haver og med alperne i baggrunden tryllebinder Comosøen fra første øjekast. Selvom Comosøen er en turistmagnet, mærker du stadig den lokale, italienske stemning, når du bevæger dig rundt blandt de små restauranter og butikker.

Milanos Venedig
Selvom Milano ligger et godt stykke inde i fastlandet, løber der stadig vand i byen. I den sydlige del af byens centrum finder du Navigili-kvarteret, hvor to kanaler løber igennem området. Langs kanalerne ligger der flere restauranter og barer, hvor både turister og lokale kobler af i løbet af dagen. Om aftenen liver Navigili op og bliver et samlingspunkt for byens festglade gæster.

Restauranter og natteliv
Det Italienske køkken placerer sig oppe i toppen af listen over verdens bedste køkkener og er bestemt et skønt bekendtskab. I Milano finder du et hav af restauranter, som serverer italienske specialiteter. På de fleste restauranter og cafeer er det også muligt at nyde kolde forfriskninger som f.eks. den populære Aperol Spritz, der er indbegrebet af sommer og sol.

Nattelivet i Milano varierer lige fra de mere afslappede og afdæmpede cafeer og barer til de eksklusive og stilfulde natklubber. Uanset hvad du har lyst til, er der er adskillige muligheder for en god aften i byen.

Shopping  
Når det gælder shopping, så er Milano helt fremme i skoene. Til venstre for Duomo ligger det smukke 1800-tals stormagasin Galleria Vittorio Emanuele, som er en slikbutik for dig, der jagter de dyre mærkevarer. Du behøver dog ikke udelukkende have den helt store tegnebog med, når du går på shopping i Milano. På den anden side af Duomo di Milano finder du flere gader spækket med butikker til lidt mere overkommelige priser.

Transport i Milano
I Milano er der mange måder at komme rundt på. Opholder du dig inde i centrum, kan du gå til det meste. Ellers kan du sagtens benytte dig af undergrundsbanen, busserne eller sporvognene.

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Milano, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Det betyder, at du flyver med rutefly og derfor selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være i Milano. Det kan være alt fra en weekendtur til flere uger. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Find din rejse til Milano her

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Milano.

Se billeder og video her >

Vejret i Milano

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Hoteller i Milano