Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Fantastisk havudsigt
 • Shuttleservice til stranden
 • Indbydende poolområde
 • Halvpension, mulighed for helpension

Hotel Scoglio del Leone

4
Her får du
 • Fantastisk havudsigt
 • Shuttleservice til stranden
 • Indbydende poolområde
 • Halvpension, mulighed for helpension
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Scoglio del Leone

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Halvpension
 • Pool
 • Restaurant

Storslået havudsigt ved Zambrones maleriske bugt
Hotel Scoglio del Leone ligger nær byen Zambrone og dens fine sandstrand. Og fra hotellet har du den mest betagende udsigt over bløde, grønne højdedrag, den smukke kyststrækning og naturligvis det glimtende hav. Alt sammen i forrygende firestjernede rammer. Her har du altså den perfekte kulisse til en afslappende ferie spækket med ”la dolce vita”, som italienerne ville sige. 

Du kan fx nyde det hele i hjertet af hotellet – nemlig det indbydende og hyggelig poolområde. Poolområdet er omgivet af frodige palmer. Læn dig tilbage i en af liggestolene, og nyd de mange solskinstimer, mens du nyder den betagende havudsigt. Hvis du foretrækker at ligge i skyggen, kan du altid søge den svalende skygge fra en af parasollerne – måske i selskab af din yndlingskrimi eller dagens krydsord. Når du skal køle rigtigt af, kan du tage en kølig dukkert i poolen eller bestille en kold forfriskning fra hotellets poolbar. For hotellets yngste vandhunde er der en indbydende børnepool, der inviterer til leg og plask. 

Hvis du foretrækker at solbade og svømme ved stranden, kommer du nemt til Zambrones populære strand, som kun ligger ca. 500 meters gåtur fra hotellet. Det er også muligt at benytte hotellets shuttleservice til og fra stranden flere gange om dagen.
I hotellets restaurant kan du nyde feriens måltider – din rejse er nemlig med halvpension (morgenmad og aftensmad) og med mulighed for at tilkøbe helpension (morgenmad, frokost og aftensmad). Når tørsten kalder, kan du nyde en kølig forfriskning eller en farverig drink i hotellets bar.

På Hotel Scoglio del Leone behøver du ikke at bekymre dig om at kede dig på ferien. Foruden sol, svømning og sjov ved poolen og på stranden tilbyder hotellet flere aktiviteter. Du kan bl.a. holde formen ved lige i hotellets mindre fitnessrum, eller du kan få pulsen op til en volleyball- eller bordtenniskamp. Vil du udforske dit rejsemål til vands, kan du leje en kano og padle i Zambrones hyggelige bugt. Vil du heller epå opdagelse til lands, kan du leje cykler gennem hotellet. Du kan også nå Zambrone togstation, som ligger omkring 200 meter fra hotellet. Herfra kan du komme på eventyr i flere af de nærliggende byer, der ligger langs den smukke kyststrækning.

For børnene er der en lille legeplads samt en italiensk miniklub for børn i alderen 3 til 8 år. Og for hotellets små som store gæster der forskellige former for underholdning og aktiviteter både om dagen og om aftenen i højsæsonen.

Sådan bor du 
På Hotel Scoglio del Leone bor du i dobbeltværelse med en balkon eller terrasse og et badeværelse. Dobbeltværelserne er udstyret med hårtørrer, minikøleskab, tv, telefon, safebox, WiFi og aircondition.
Det er muligt at booke et dobbeltværelse med delvis havudsigt (mod gebyr).

Pension
Opholdet på Hotel Scoglio del Leone er med halvpension plus. Halvpension plus inkluderer morgenmad fra buffet og aftensmad fra a la carte-menu. Til aftensmaden er der inkluderet 0,5 liter vand og 0,25 liter husets vin. 
Det er muligt at tilkøbe helpension plus. Helpension plus inkluderer morgenmad fra buffet samt frokost og aftensmad fra a la carte-menu. Til aftensmaden er der inkluderet 0,5 liter vand og 0,25 liter husets vin.

Mere om Hotel Scoglio del Leone
På stranden kan du gratis benytte dig af liggestole og parasoller (en parasol og en liggestol pr. værelse). Det er muligt at leje poolhåndklæder på hotellet mod gebyr (ca. 7 euro pr. uge pr. håndklæde). Der er gratis WiFi på hotellet. Der arrangeres kun børneklub i højsæsonen, der løber fra omkring midten af juni til slutningen af august.

Om hotellet
Aircondition Ja
Antal værelser 71
Bar Ja
Bordtennis Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandsport Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail