Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Garden Resort Calabria

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Garden Resort Calabria

  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Aircondition
  • Pool
  • Restaurant

Lækkert resort med All Inclusive og gode faciliteter
Garden Resort Calabria er et flot og familievenligt resort, der ligger i rolige omgivelser uden for den maleriske, lille by, Pizzo. Her finder du et stort hotel med gode faciliteter, der samtidig har bevaret sin italienske charme.

På Garden Resort Calabria finder du lækre omgivelser og aktiviteter for alle aldre. Hotellet har to fantastiske poolområder, ligesom du let kan gå til stranden Golfo de Sant'Eufemia via hotellets område. Alle værelser har adgang til solstole og en parasol ved både pools og strand.

Vil du ikke bare slappe af, er der masser af muligheder! Flere gange i ugen er der forskellige former for underholdning bl.a. shows, international børneklub og minidisko. På hotellet er der også et wellnesscenter med sauna, jacuzzi og mulighed for massage.

Du nyder ferien med All Inclusive – det betyder, du ikke skal tænke på andet end at nyde ferien, for mad og drikke er serveret. Der er også en a la carte restaurant og flere barer, hvor du kan nyde middage og forfriskninger mod betaling.

Sådan bor du 
Gode værelser med aircondition, telefon, TV og balkon/terrasse. Alle værelser ligger fordelt i separate bygninger på hotellets område. Der er dobbeltværelser med plads til to eller tre personer, samt familieværelser med plads til fire personer. Det er også muligt at vælge en deluxe juniorsuite med balkon eller terrasse, hvor du bor op til fire personer. Det er en nyrenoveret sutie i moderne og lyse toner. 

Aircondition har visse tids- og sæsonbegrænsninger.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Garden Resort Calabria 
Det er muligt at leje poolhåndklæder for ca. 16 euro i ugen + 11 euro i depositum. Man skal være 16 år for at træne i hotellets fitnesscenter. Vi anbefaler badesko ved stranden. Der er to liggestole og en parasol pr. værelse på stranden og ved poolområdet.

Der er begrænsede muligheder for transport med bus og taxa fra hotellet, men hotellet tilbyder shuttleservice til den nærtliggende landsby Pizzo og markeder i nærheden for ca. 5 euro pr. person tur/retur. Bookes i hotellets infocenter. Vil du gerne besøge en større by, ligger Tropea ca. 50 kilometer syd for Pizzo.

Der er begrænset rejselederservice på hotellet. 

Om hotellet
Afstand til centrum 10 km Pizzo
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 580
Elevator I en del af hotellet
Etager 2
Fitness Ja, mod gebyr
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Safebox Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis i fællesområder

Save

All Inclusive

Måltider
Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Morgenmad: 07.00-10.00
Frokost: 12.30-14.00
Aftensmad: 19.00-21.30

Det er også muligt at spise en enklere frokost i strandrestauranten, der fx serverer salat, pizza og pasta fra 12.00-15.00 (tidspunktet kan variere).

Drikkevarer
Et udvalg af lokale drikkevarer indgår i hovedrestauranten og flere barer fra kl. 10.00-24.00. Det gælder øl, husets vin og lokale mærker af gin, vodka, rom og whisky samt sodavand, kaffe, te og vand (ikke på flaske).

Andet
Diverse sportsaktiviteter såsom tennis, bordtennis og aerobic er inkluderet. Dog skal udstyr lejes.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail