Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel La Bussola

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant

Hyggeligt, familiedrevet hotel med skøn atmosfære

Hotel La Bussola et hyggeligt, familieejet hotel, der er kendt for sin skønne atmosfære og gode standard. Hotellet har været drevet af Giuliano-familien lige siden 1973 og de har skabt deres eget lille, charmerende hotel.

På hotellet finder i et poolområde med egen børnepool. Poolområdet er omgivet af blomster, træer og palmer. Her finder I også solstole og parasoller, så I kan nyde en afslappende ferie. Til hotellets yngste gæster er der sørget for en mini club, hvor der arrangeres aktiviteter og underholdning for børn mellem 4 og 12 år.  Der er desuden en lille legeplads.

Der er to restauranter på hotellet, hvor I kan nyde lækre specialiteter fra området. En gang om ugen arrangeres der en temaaften, hvor man kan følge med i kokkenes arbejde og smage de mange lækre specialiteter, som hører sig til området (inklusive i ophold med halvpension, ellers mod et ekstra gebyr). Denne aften arrangeres der også livemusik og dans, der matcher temaet for aftenen. Hotellets a la carte restaurant serverer bl.a. frisk fisk, kød og grøntsager fra området. Det er muligt at sidde både indenfor og udenfor, hvor man – når vejret er godt – kan være heldig at se Stromboli.

Hotellet har også en hyggelig bar med en smuk udsigt og loungeområde, hvor de serverer snacks, kaffe, drinks og is i løbet af dagen. Vil I gerne til stranden, når I den let. Hotellet har nemlig sin egen shuttlebus, som I gratis kan benytte. Den kører flere gange om dagen til hotellets strand, der kun ligger 3 minutter væk.

Ikke langt fra hotellet ligger et stort spacenter (Institute of Thalassotherapy), der består af fem pools, forskellige bade, sauna, tyrkisk bad og dedikerede afslapningsområder. Her er det også muligt at bestille massager og andre behandlinger.  

Sådan bor I

Gode dobbeltværelser med balkon/terrasse. Værelserne med udsigt til haven har plads til to personer, mens værelserne med skrå havudsigt har plads til tre personer.

Pension

Opholdet er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 800 m, San Nicolò di Ricadi
Afstand til lufthavn 65 km
Afstand til strand 2,7 km
Aircondition Ja
Antal værelser 32
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Etager 3
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2009
Restaurant Ja
Safebox Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i fællesområder

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail