Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Grotticelle

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Halvpension
  • Pool
  • Restaurant

Familiedrevet hotel tæt på stranden og med fantastisk udsigt!
På toppen af en bakke ligger Hotel Grotticelle. En beliggenhed, der giver en fantastisk udsigt over den smukke Capo Vaticano-bugt. Udsigten indbyder til dejlige ture til havet – og det er også nemt, for der er nemlig kun 350 meter via hotellets private vej. Og er benene blevet trætte, kan du bare tage hotellets shuttleservice, der kører flere gange om dagen. 

I højsæsonen er der meget at lave i området. Her tilbyder lokale udlejere forskellige aktiviteter bl.a. leje af vandcykler, kanoer, windsurfing, sejlads og mountainbikes. På hotellet er der også en tennisbane, og rejser du med børn er der også en italiensk miniklub fra slutningen af juni-starten af september.  

Hotellet er kendt for sin skønne atmosfære. Det er familien selv, der driver stedet, og de vil gøre alt for, I får et dejligt ophold. I vil med garanti føle jer hjemme fra første sekund. Hotellet består af en hovedbygning og mindre bygninger i hotellets have.

Hotel Grotticelle har et dejligt poolområde med separat børnepool og snackbar i grønne omgivelser. Nyd udsigten, solen og kort sagt bare livet – det er svært at gøre andet netop her! 

Sådan bor I
Dobbeltværelser med balkon/terrasse. Alle værelser har aircondition (ca. 5 euro pr. dag), TV, telefon, safebox (ca. 2 euro pr. dag), hårtørre og mini-køleskab (ca. 5 euro pr. dag). Hotellets balkoner er små (med plads til en stol). Der er plads til maks. tre personer.

Pension
Opholdet er med halvpension. Det er muligt at tilkøbe helpension. 
Der serveres buffet til morgenmad, mens der til aften serveres en enkelt buffet med små retter eller en to-rettes menu. samt a la carte med et udvalg af to-tre forskellige retter (for- og hovedret). Tilkøber i helpension serveres frokost også i restauranten.

Mere om Hotel Grotticelle
Det er muligt at tilkøbe WiFi i receptionen eller ved poolområdet - ca. to euro pr. dag pr. enhed. Der er ikke mulighed for WiFi på værelserne.

I kan leje poolhåndlæder – ca. 5 euro pr. håndklæde.    

Der kan være tidsbegrænsninger på aircondition. Der er begrænsede muligheder for bus og taxa, men hotellet har gratis shuttlebus til stranden og tilbyder (mod betaling) også transport til Tropea fra midten af juni. 

Om hotellet
Afstand til centrum 9 km
Afstand til strand 350 m
Aircondition Ja, mod gebyr
Antal værelser 60
Bar Ja
Bordtennis Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Nej
Etager 2
Hårtørrer Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail