Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hotel Costa Azzurra

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Costa Azzurra

  • Aircondition
  • Pool
  • Tilkøb halvpension

Hyggeligt og roligt hotel med shuttlebus til stranden
Drømmer du om en ferie i hyggelige, italienske omgivelser, så skal du vælge Hotel Costa Azzura. Her finder du et charmerende hotel med en hjemlig atmosfære i en stor grøn have.

På hotellet finder du også et dejligt poolområde med gode liggestole og parasoller. Her er der rig mulighed for at nyde livet og den smukke udsigt. Vil du hellere til stranden, kører hotellets shuttlebus flere gange om dagen fra maj til september til Grotticelle Beach. Her er det muligt at leje solsenge og parasoller.

Vil du gerne opleve området, så har du også mulighed for at besøge Tropea, der er kystens hovedby. Her finder du et stort udvalg af både restauranter og butikker. Hotellet har egen shuttlebus, der kører til byen mod betaling. Du kan også let blive på hotellet, for stedet har sin egen restaurant, der ofte tænder op i grillen.

Det er svært ikke at nyde ferien og det lidt langsommere, italienske liv på Costa Azzura.

Sådan bor du
På Hotel Costa Azzura bor du i gode dobbeltværelser med fransk balkon eller terrasse. Alle værelser er ca. 12-15 m2 og er indrettet med badeværelse med bruser, TV, telefon, safebox og aircondition. 
Her kan maksimalt bo tre personer.

Pension

Opholdet er med morgenmad (buffet), men det er muligt at tilkøbe halvpension, hvor aftensmad serveres som en to-retters a la carte-menu. Det er også muligt at tilkøbe helpension, hvor både frokost og aftensmad serveres som to-retters a la carte-menu. Nogle aftner kan der være temaaftner i stedet for a la carte.

Mere om Hotel Costa Azzura
Solstole og parasoller på stranden koster ca. 10 euro pr. værelse pr. dag. Der er solstole på standen fra maj til oktober. Det er muligt at leje poolhåndklæder mod betaling – ca. 10 euro i depositum. WiFi er mod betaling – ca. 10 euro pr. uge eller 1,50 euro pr. dag. Minikøleskab kan lejes, hvis ledigt. Det koster ca. 3 euro pr. dag pr. værelse.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 10 km., Tropea
Afstand til lufthavn 70 km., Lamezia Terme
Afstand til strand 700 m
Aircondition Ja
Antal værelser 50
Balkon/Terrasse Ja, fransk balkon
Bar Ja
Elevator Nej
Køleskab Ja, mod gebyr
Pool Ja
Reception Ja
Safebox Ja
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr i reception

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail