Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret i Hurghada

Fantastisk badevejr i Egypten

Gennemsnitstemperatur i Hurghada

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

21 22 25 28  31  33  34  34  32 30 27 23
10 11 14 17  21  24  25  26  24 20 16 12
22 21 21 22  24  26  27  28  27 26 25 23

 DAG     NAT     HAV

Vejret i Hurghada

Hurghada er varme briser og tør varme

Hvis I gerne vil væk fra den danske og regnfulde vinter, er Hurghada i Egypten det perfekte valg. Her regner næsten aldrig og det varme, tørre ørkenklima er fantastisk. Samtidig virker den lune brise fra Det Røde Hav vidunderligt forfriskende og Hurghada har derfor de bedste betingelser for en badeferie - langt fra det blæsende danske efterår og den regnfulde vinter.

Vidunderlig vinter i Hurghada

Hurghada i Egypten hører til blandt vores vinterrejsemål, hvilket betyder, at vi tilbyder rejser ned til solen og varmen fra oktober til april. I løbet af disse 7 måneder er der statistisk set slet ingen dage med regn og den samlede nedbørsmængde i perioden svarer til 9 mm, hvilket svarer til kun én regnfuld dansk efterårsdag!

I vintersæsonen er temperaturerne lune og den tørre varme fra ørkenen vidunderlig og skøn at bevæge sig rundt i. Luftfugtigheden er lav og varmen føles derfor meget mere behagelig, end I måske er vant til fra de hjemlige himmelstrøg. Gennemsnitstemperaturen i dagtimerne svinger fra 21-30 grader og med køligere nattetemperaturer, er klimaet behageligt døgnet rundt.

Om sommeren er temperaturerne derimod meget høje på grund af Egyptens placering ved Sahara-ørkenen, hvor termometeret lokalt kan nå op på 40-45 grader.

Fantastisk badevejr i Egypten

Generelt er Egypten et fremragende rejsemål, når I drømmer om en badeferie og Hurghada er ingen undtagelse. Vandtemperaturerne i Det Røde Hav ligger i vinterperioden på mellem 21 og 26 grader og med de varme vinde fra ørkenen, der smyger sig om kroppen og tørrer den våde hud på få minutter, fås der næsten ikke bedre omgivelser til en ferie med sol, strand og pool.

Solen skinner i øvrigt oftest fra en skyfri himmel og antallet af solskinstimer i vinterperioden ligger stabilt på omkring 10.

Når I rejser til Hurghada får I med andre ord godt vejr og badeferie for alle pengene og kan derfor se frem til en ferie med sol og varme over hele linjen.

Del denne side via E-mail