Premium - Det store ø-hop i Atlanterhavet

0

Glæd dig til en rejseoplevelse for livet. Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste øgruppe, Azorerne. Her venter nogle af jordklodens mest fantastiske underfundigheder og fascinerende historier samt et overflødighedshorn af smuk og unik natur. Vi skal se hele fire øer på bare én uge, São Miguel (hovedø) Pico, Faial og Terceira.

Du bliver med garanti betaget af de varierende landskaber og smukke udsigter, og du kommer helt sikkert hjem med nogle fantastiske ferieminder!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Azorerne!

Programmet er vejledende, og der kan ske ændringer i rækkefølgen.
Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere.

Rejsens højdepunkter
 • Ponta Delgada på São Miguel
 • Pico og udflugten Vin, hvaler og vulkaner
 • Faial og udflugten Naturens kræfter
 • Terceira og udflugten Tyre og vulkankratre
 • Dansktalende rejseledere
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Velkommen til Azorerne
Velkommen til Azorerne

Efter den relativt korte flyvetur fra Danmark lander vi på hovedøen São Miguel på Azorerne. Vi henter vores bagage og kører de kun fire kilometer ind til Neat Hotel Avenida i hjertet af Ponta Delgada. Efter ankomsten til hotellet afholder vi velkomstmøde, hvor vores danske rejseledere præsenterer ugens spændende rejseprogram og svarer på praktiske spørgsmål.
Eftermiddagen er fri til at gå på opdagelse i Ponta Delgada.

Dag 2
Rejsedag til Pico, Portugals højeste punkt
Rejsedag til Pico, Portugals højeste punkt

Vores anden dag byder på intet mindre end tre forskellige øer. Vi starter dagen med at gå ombord på et lille fly, der tager os fra São Miguel, via øen Terceira og videre til dagens endelige mål: Pico. Pico er Azorernes andenstørste ø, og øen deler navn med den vulkan, som dominerer landskabet her. Vulkanen Pico rejser sig 2.351 meter over havets overflade, og det er dermed Portugals højeste punkt. Vi bor i den lille landsby Madalana, som ligger med den majestætiske vulkan i ryggen og det endeløse Atlanterhav foran sig.

 

Dag 3
Naturens kræfter
Naturens kræfter

(heldagstur til øen Faial)
Efter morgenmaden på hotellet drager vi mod færgen og sejler en kort tur til øen Faial. Øen er kendt af mange sejlere, som ofte ligger til havn i byen Horta, inden de krydser Atlanterhavet. Efter ankomsten til Faial begiver vi os ud på en tur, hvor vi kommer rundt på hele øen. Vi oplever Capelinhos-vulkanen, der fra september 1957 var i udbrud i 13 måneder – et udbrud, der skabte en helt ny ø, der blev landfast med Faial. Området skiller sig meget ud fra resten af øen, og det giver et imponerende indtryk af naturens kræfter.

På det store vulkanhistoriske museum får vi et godt indblik i udbruddets faser – blandt andet ved hjælp af en kort film, der fortæller og viser, hvorfor der er så stor vulkansk aktivitet på og omkring øerne. Midt på øen venter der endnu en speciel oplevelse. Her nyder vi den betagende smukke udsigt over det enorme vulkankrater, Caldeira. Man fortryder, hvis man har glemt sit kamera. Om eftermiddagen er der tid til at opleve øen på egen hånd, inden vi tager færgen tilbage til Madalena på Pico.

Dag 4
Pico – vin, hvaler og vulkaner
Pico – vin, hvaler og vulkaner

(heldagstur på øen Pico)
Efter morgenmaden på hotellet drager vi på oplevelse på Pico. Øen har mange lokkende oplevelser, men vi bruger dagen på at blive klogere på netop de ting, som har haft størst indflydelse for livet på øen: Vinen, hvalerne og vulkanerne. Et af dagens højdepunkter er besøget på hvalfangst-museet, der levende fortæller om hvalfangernes liv, der var præget af det meget barske og farefulde erhverv. Nu om dage har man et mere romantisk syn på, hvad hvalfangst var, men egentlig var det en kamp på liv og død, når jagten gik ind på verdens største pattedyr.

Vi besøger nogle af de kendte vinmarker, der er omkranset af mørke gærder af lavasten. Her får du et indblik i, hvilke barske vilkår de azoriske vinbønder producerer vin under. I den lille charmerende og hyggelige by, São João, nyder vi en spændende frokost med delikate retter fra det azoriske køkken. Vi krydser over nordkysten med de grove, nøgne områder af lavaformationer og lavasletter, hvor lavaen var flere år om at størkne.

Dag 5
Rejsedag til Terceira, bevaringsværdige Angra do Heroísmo
Rejsedag til Terceira, bevaringsværdige Angra do Heroísmo

Formiddagen er fri til oplevelser på egen hånd eller ren afslapning på hotellet. Herefter tager vi det lille fly tilbage til øen Terceira. Vi skal bo i byen Angra do Heroísmo, som er en af de ældste byer i Atlanterhavet, og som er udråbt af UNESCO til at være bevaringsværdig. Vil du opleve endnu mere af den gamle by, kan du tilkøbe en byvandring direkte på rejsemålet.

Dag 6
Terceiras tyre og vulkankrater
Terceiras tyre og vulkankrater

(heldagsdagstur på øen Terceira)
På vores ørundtur rundt på Terceira besøger vi Monte Brasil, hvor der ligger et historisk fort, hvorfra store dele af øens historie har udspillet sig. På øens midte besøger vi lavagrotterne Algar do Carvão. Det er en fascinerende oplevelse, og du får mulighed for at bevæge dig ned i en gammel, udtømt vulkan. Terceira er berømt for sin tyrefægtning, der dog ikke må forveksles med spaniernes udgave. Tyrene ses overalt på øens grønne græsenge sammen med de mange malkekvæg. På turen hører vi mere om den azoriske udgave af tyrefægtning. Øen er også kendt for sine mange oste, som du selvfølgelig får lov til at smage, samt sine mange smukke udsigtspunkter. Vi gør blandt andet stop for at nyde udsigten udover den smukke by, Praia de Victoria.

Dag 7
Rejsedag til São Miguel
Rejsedag til São Miguel

Formiddagen er fri til aktiviteter eller afslapning på egen hånd, inden vi flyver tilbage til São Miguel.

Dag 8
Farvel og på gensyn
Farvel og på gensyn

Efter en uge med skønne rejseoplevelser er det tid til at sige farvel – og måske på gensyn til Azorerne. Vi tjekker ud på hotellet og tager til lufthavnen lidt uden for Ponta Delgada for at flyve tilbage til Danmark.
Hos Bravo Tours håber vi, at du har nydt premium-rejsen i fuldt omfang, og at du har en række gode rejseoplevelser med hjem i den personlige bagage.

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur
 • Morgenmad
 • Ponta Delgada
 • Pico og udflugten Vin, hvaler og vulkaner
 • Faial og udflugten Naturens kræfter
 • Terceira og udflugten Tyre og vulkankratre
 • Transport mellem øerne
 • Udflugter iflg. program
 • Dansktalende rejseledere

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249
 • Årsrejseforsikring kr. 299
 • Mad ombord på flyet kr. 200
 • Transport til og fra hotellet kr. 300

Del denne side via E-mail