Premium - Azorernes blomstrende haver

0

Azorerne skal opleves af alle, der nyder hvert minut i naturen. Forsommeren er der, hvor blomsterne virkelig begynder at springe ud, og det er en af de smukkeste årstider at besøge São Miguel. Eksotiske blomster fra alle afkroge af verden, springer ud i et væld af farver på den lille øgruppe midt i Atlanterhavet. Mest genkendelig er nok de smukke hortensiaer i lyserøde, blå og lilla farver, som stortrives i det milde, subtropiske klima. Vi har samlet oplevelser, som tager dig helt tæt på den fantastiske fauna og helt ind i Azorernes betagende have af blomster.

Vi besøger flere parker tæt på Ponta Delgadas midtby. Vi hører om, hvordan især Antonio Borges og José do Canto har rejst i hele verden for at hente den flora til øen, som præger naturen på Azorerne den dag i dag. Vi skal også besøge Terra Nostra Parken i Furnas, som er en af de største botaniske samlinger i Europa.

De mange blomster og afgrøder, som er hentet til øerne, præger ikke kun den frodige natur, der er så karakteristisk for Azorerne. De har også haft stor betydning for øernes økonomi og vækst. På en af vores udflugter ser vi nærmere på en helt særlig afgrøde – nemlig ananassen, som kom til Azorerne i 1600-tallet og sidenhen blev verdenskendt for sin helt fantastiske sødme.

Du oplever selvfølgelig alle udflugter i selskab med vores dansktalende rejseledere, så du får mest mulig ud af oplevelserne.

Rejsens højdepunkter
 • Fire fantastiske udflugter
 • Blomster fra hele verden
 • Ophold med morgenmad
 • Danske rejseledere
Og meget mere

Udflugtsprogram

Ponta Delgadas Parker – halvdagstur

Dagen byder på en byvandring rundt i Ponto Delgada. Byen, der er Azorernes hovedstad, ligger helt ud til vandet og byder på små, hyggelige torve, en smuk marina, historiske monumenter og ikke mindst flere blomsterparker. Vi går gennem Antonio Borges Parkens snørklede stier. Her kan vi se et væld af forskellige vækster – blandt andet gummitræer og deres enorme rødder, der næsten når dig helt til hofterne. Vi ser også de lokales hvilested, Talisman Parken.
På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko.

Turen tager ca. tre timer. Har du lyst, kan du også besøge Jose do Canto Parken (entré: 4 €) og President Parken (entré: 2 €) på egen hånd.

Nordeste – heldagsudflugt

Udflugten til São Miguels nordøstlige distrikt, Nordeste, byder på storslåede naturoplevelser. På vores tur igennem dette gamle og traditionsrige distrikt indrammes vejen af blomster, fantastiske vandfald og en enorm frodighed. Vi gør stop ved vandfaldet og den omkringliggende park, Ribeira dos Caldeiroes, som betyder brudens slør.

De særegne planter trives godt i den uberørte natur på øens nordøstlige side. Vejene er snoede og udsigtspunkterne mange og smukke. I løbet af dagen besøger vi bl.a. byen Povoação, hvor de første bosættelser på São Miguel dukkede op i 1400-tallet. Undervejs hører du mere om São Miguels historie, de sociale forhold på Azorerne i dag og selvfølgelig blomster og planter, som vi ser på vejen.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Inklusive transport, frokost, et glas vin og vand.

Furnas – heldagsudflugt

Denne heldagstur byder på vulkankratre og blomsterhaver. Vi besøger øens største vulkankrater, Furnas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Caldeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Udsigtspunktet Pico do Ferro byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø. Vi får serveret frokost, som er tilberedt ved hjælp af den vulkanske aktivitet, nær kratersøen, hvor vi nyder den fantastiske udsigt til grønne planter og tropiske blomster og får serveret lokale delikatesser. I Funas by besøger vi en af øens smukkeste botaniske haver, Terra Nostra Parken, der også er på UNECOs verdensarvsliste. Haven blev bygget i 1800- og 1900-tallet og har en rig og varieret eksotisk vegetation. I parken har du mulighed for at bade i det 35 grader varme vand kaldet ungdommens kilde, og hvem ved – måske det varme vand bringer ungdommens glød frem i kinderne?

På turen er det også en god idé at medbringe: Badetøj, kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Inklusive transport, indgang til botanisk have, privat have og frokost, et glas vin og vand.

Sete Cidades og Ananasproduktion – halvdagsudflugt

Tvillingesøerne på den vestlige side af São Miguel er uden tvivl et af øens absolutte højdepunkter. Ved udsigtspunktet Vista do Rei får vi en panoramaudsigt over det imponerede vulkankrater og de smukke tvillingesøer. Vi besøger den lille, lokale by, Sete Cidades, hvor der vil være tid til en kop kaffe på den lokale café, et besøg i kirken eller en gåtur til søen.

I løbet af dagen gør vi desuden stop i byen Fajã de Baixo, hvor vi besøger en af øens berømte ananasplantager og høre mere om den meget komplicerede proces det er, at avle den populære, søde frugt.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Inklusive transport og besøg på ananasplantage.

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur.
 • Ophold på Sao Miguel Park
 • Morgenmad.
 • Ponta Delgadas Parker
 • Nordeste
 • Furnas
 • Sete Cidades og Ananasproduktion
 • Udflugter iflg. program.
 • Dansktalende rejseledere.

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249.
 • Årsrejseforsikring kr. 299.
 • Mad om bord på flyet kr. 200.
 • Transport til og fra hotellet kr. 300.
 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

Populært hotel centralt i Ponta Delgada
São Miguel Park er et meget moderne og tiltalende hotel. En tidligere skole for unge præstestuderende er totalt ombygget og fremstår i dag som et meget lækkert og velfungerende hotel i en supergod standard. Der, hvor de præstestuderende tidligere havde kapel, ligger nu en wellness-afdeling. Tæt på hotellet har du både fine indkøbsmuligheder og lækre restauranter.

Her er en skøn og indbydende solterrasse med swimmingpool, solsenge og parasoller, hvorfra du har en flot udsigt over byen. Du kan gratis benytte dig af liggestole, madrasser og parasoller. Håndklæder kan lånes til brug ved poolen. På São Miguel Park kan du også pleje dig selv i det indendørs wellness-område med swimmingpool og sauna. 

Sådan bor du
På São Miguel Park bor du i lyse velindrettede dobbeltværelser med eget badeværelse, aircondition, køleskab, centralvarme, telefon, hårtørrer, kabel-tv og balkon. Værelserne, der er møbleret med bekvemme senge, lænestole og skrivebord.

Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to voksne og to børn. Du kan også bo på eneværelse mod tillæg.

Dit ophold på São Miguel Park er med morgenmad, halvpension kan tilkøbes.

Mere om Hotel São Miguel Park
São Miguel Park ligger i Ponta Delgada, kun 600 meter fra centrum og tæt på gode shoppingmuligheder. Det velassorterede indkøbscenter Parque Atlântico ligger meget nær ved hotellet.  Du bør være opmærksom på, at hotellet er røgfrit. Hotellet har frisør, vaskeservice og massage - mod gebyr.

Om hotellet
Afstand til centrum 800 m Ponta Delgada
Afstand til strand 4,5 km
Aircondition Ja
Antal værelser 163
Bar Ja
Byggeår 2001
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 6
Jacuzzi Ja
Køleskab Ja
Minibar Nej
Parkering Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Rua Agostinho Pacheco • PT - 9500 Ponta Delgada • Portugal
Tlf. 00 351 296 30 60 00

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail