Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse - Wora Bura

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Wora Bura

 • 6 x Golf
 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand

Smagfuldt resort direkte ud til stranden og 6 x golf
Direkte ud til Hua Hins pudderhvide sandstrand og turkisblå hav ligger Wora Bura Resort & Spa. Her bliver du budt velkommen til et ophold med storartet service og unik, personlig atmosfære. Hotellet er bygget i smuk kolonistil med hyggelige oaser og et charmerende poolområde, der indbyder til afslapning mellem golfrunderne. I denne golfpakke er der inkluderet seks runder golf, som spilles på fire forskellige baner. Her er der altså rig mulighed for at øve dit spil i forskellige udfordrende rammer på golfbanerne Black Mountain, Palm Hills, Springfield og Majestic Creek.

Inkluderet

 • Deluxe-værelse eller Grand deluxe-værelse
 • Morgenmad
 • Transfer til og fra golfbanerne
 • 6 x golf inkl. caddie (2x Palm Hills, 2 x Springfield, 1 x Majestic Creek og 1 x Black Mountain)

Tilkøb

 • Bustransfer til og fra lufthavnen
 • Transport af golfbag

Her bor du på din golfrejse
På denne golfrejse kan du glæde dig til et ophold på det 4-stjernede Wora Bura Resort & Spa. Her kan du bo i enten Deluxe-værelse eller Grand deluxe-værelse. Opholdet er med morgenmad – med mulighed for tilkøb af halvpension og helpension.

Læs mere om hotellet her - Wora Bura Resort & Spa

Golf
Golfbanerne i området omkring Hua Hin er fremragende, man bliver mødt med stor gæstfrihed, og banerne er altid i fantastisk stand – der venter enorme golfoplevelser.

Golfrejsen er som udgangspunkt inkl. 6 runder lækker golf – vil du tilkøbe en ekstra runde eller to, så kan dette gøres hjemmefra eller hos vores rejseleder i Thailand.

Især Black Mountain er garanti for at give jer en golfoplevelse ud over det sædvanlige. Banen er blandt de bedste og mest prestigefyldte baner i Thailand.

Golfbaner
Black mountain golf
Black Mountain

Topklasse golf, fantastiske omgivelser og en dejlig venlig atmosfære gør Black Mountain til en skøn oplevelse. Ca. 15 minutter fra centrum i Hua Hin finder man denne fantastiske golfbane. 6500 meter par 72 og beliggende i et let kuperet område med masser af udfordringer.

Der er søer og vandløb, niveauforskelle og utroligt mange interessante huller, der dels er et flot syn, men også en golfmæssig stor oplevelse. På de fleste huller er der relativt god plads til at lande bolden, men der er også huller, hvor man ryster lidt på teestedet ,som fx hul 7, hvor der er vand på begge sider af fairway. Også det lange hul 6 kan være en udfordring. Godt nok går det ned af bakke meget af vejen, hvor man får foræret nogle meter, men greenen bliver så pludselig en opgave, da der er meget vand omkring.

Generelt må man sige, at for golfspilleren med et almindeligt drive, er banen ganske venlig, mens dem, der slår rigtig langt, skal tænke sig lidt mere om. Greens er store, man har mange muligheder for pin placeringer. Black Mountain er i øvrigt svensk-ledet. Der er et stort flot klubhus med en dejlig restaurant.

www.bmghuahin.com

Palm Hills

Kun to år efter sin åbning i 1991 blev de 18 smukke huller i Palm Hills Resort & Country Club uden for Hua Hin brugt til Thailand World Pro-Am Tournament. En stor cadeau til banearkitekten Max Wexlers spændende og afvekslende layout, der ved den lejlighed blev rost til skyerne af arrangøren, PGA of Great Britain. Det er både en naturmæssig og en spillemæssig oplevelse, man får på Palm Hills-banen, fordi den ligger 80 meter over havets overflade med panorama-udsigter over både Siam Bugten og til Petchaburis-bjergene. Et blændende farveorgie af bougainvilla-blomster pryder også billedet.

Bløde, ondulerede fairways betyder, at bolden ikke løber ret langt efter nedslaget. Til gengæld sprinter den af sted på de lynhurtige greens, hvor man skal være lidt af en kunstner for at undgå tre-putts. Der er vand i spil på 12 huller - med 2., 8., 11. og 14. som de, der skal spilles med størst omtanke og præcision - hvis man ikke skal miste bolde og indkassere straffeslag. Også det delvist blinde 10. hul kræver stor taktisk og teknisk kunnen.

www.palmhills-golf.com

Royal Hua Hin

En aristokratisk bane. Sådan beskriver man bedst The Royal Hua Hin Golf Course, der er nabo til Hua Hins berømte banegård på strækningen Bangkok-Singapore. Banen var Thailands første golfbane og åbnede helt tilbage i 1924. De mange år har givet banen den særlige atmosfære, man kender fra klassiske, britiske parkbaner.

Det var da også en skotte, O. A. Robbins, der designede Royal Hua Hin, da han arbejdede som jernbaneingeniør i Thailand. Han spekulerede overhovedet ikke i vandhazarder, og selv om banen blev gennemgående renoveret i 1980’erne, findes der stadig ikke vandhazarder. Alligevel har banen for foden af Flintstone Hill (Khao Hin Lek Fai) rigeligt med udfordringer - ikke mindst fordi høje, gamle træer afgrænser stort set samtlige fairways.

Spillet foregår nærmest i eventyrlige jungleomgivelser, hvor man fx jævnligt stifter bekendtskab med nysgerrige aber. Hullet, man husker fra Royal Hua Hin, er 14., par 3, hvor et gammelt, smukt thai-tempel er en pittoresk baggrundskulisse. Udsigten over Hua Hin og Siambugten er også mindeværdig.

www.golfhuahin.com

Seapine golf
Seapine Golf Club

Seapine Golf Club Hua Hin har høstet meget anerkendelse! Først og fremmest på grund af den gode beliggenhed syd for byen direkte ned til Hua Hins bedste strand. Vinden fra havet kommer i spil, og de sidste 3 huller byder på en fantastisk finish med et par 5, et par 3 og et par 4 hul hul helt ned til den fantastiske strand.

Som kuriøsitet kan nævnes, at banen faktisk er ejet af det Thailandske militær – derfor kaldes banen også ”The Army Course”

Et ny klubhus, med udsigt over 18. hul, blev åbnet i december 2010.
Banen er flad – men alene på grund af beliggenheden er den absolut et besøg værd.

Springfield Royal

Ca. 20 kilometer nord for Hua Hin ligger Springfield Royal Country Club, hvor selveste Jack Nicklaus har skabt 27 spændende huller i resortet Springfield Village Golf & Spa. I et let bølgende, frodigt landskab i skyggen af bjergene venter både en æstetisk og golfmæssig oplevelse, man husker for livet.
I bedste Jack Nicklaus-stil er Springfield nærmest ”oversvømmet” med vandhazarder, idet ikke færre end 18 af hullerne har vand i spil. Specielt hullerne 19-27 kræver nogle voldsomme satsninger - eller forsigtigt/fornuftigt spil - i forbindelse med vandhazarderne. På fem huller i træk - fra 22. til og med 26. hul - er der så mange søer, at man mere fokuserer på vand end på land! Et paladsagtigt klubhus fuldender indtrykket af en eventyrbane.

Springfield har siden sin åbning i 1993 rangeret blandt Thailands Top 10-baner, dels på grund af sit fascinerende layout og dels på grund sin høje pasningsmæssige standard. Også driving-range hører til landets bedste, og derfor træner mange af de bedste asiatiske tourspillere her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail