Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse - Alegria Barranco

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Lejligheder Barranco

  • 3 x Golf
  • Pool

Gode lejligheder, perfekt beliggenhed og 3 x golf
Til jer, der gerne vil bo i gode, centrale lejligheder, uden pension og have tre runder golf inkluderet i rejsen. Lejlighederne har en perfekt placering i hjertet af storbyen og mange faciliteter indenfor rækkevidde. Det er ikke uden grund, at mange stamgæster vælger dette hotel år efter år. I har blot 600 meter til stranden og byens berømte strandpromenade, hvor der også ligger mange restauranter.

Inkluderet

  • 2-værelses lejlighed med balkon eller terrasse
  • 3 x golf – 1 x las Américas og 2 x Golf del Sur

Tilkøb

  • Transfer til og fra hotellet
  • Transport af golfbag
  • Mad om bord på flyet
  • Transport til og fra golfbanerne er på egen hånd. I bor ca. 2 kilometer fra Golf las Américas og 15 kilometer fra Golf del Sur.

Her bor du på din golfrejse

Alegria Barranco
Alegria Barranco er gode lejligheder, og et godt valg til jer, der gerne vil have mere plads og bo i centrum. Til lejlighederne hører også et godt poolområde, hvor I kan slappe af, og samtidig bor I tæt på Playa de las Américas mange faciliteter, butikker og restauranter.

Læs mere om hotellet her - Alegria Barranco

Golfbaner

Golf las Américas
Golf las Américas

Golf Las Amèricas er en fantastisk velholdt bane velegnet til alle typer af golfspillere. Banen er på det professionelle plan yderst anerkendt for den altid gode stand og tilgivende - om end udfordrende - layout. Banens smukt anlagte søer bidrager til mange spændende huller og vil være et godt bud på ugens første runde. Før og efter en runde på Golf Las Amèricas kan et besøg i det imponerende klubhus varmt anbefales. Klubhuset er en arkitektonisk perle og indbyder til hygge, socialt samvær, og personalet står altid klar til at servere kolde forfriskninger. Banen er anlagt i 1998 og er designet af John Jacobs.

OBS. Ønsker du en greenfee-tid på Golf Las Americas, som ligger mellem kl. 07.30-09.00 eller kl. 11.30-13.30, bedes du kontakte Bravo Tours hurtigst muligt. Vi anbefaler booking/reservation senest 3 måneder før afrejse. Bravo Tours kan i de fleste tilfælde bestille en golftid på banen. Er I en gruppe på mere end fire personer, anbefaler vi også, at I bestiller i god tid.

Golf del Sur
Golf del Sur

Ingen andre baner på Tenerife har været vært for så mange professionelle turneringer som Golf del Sur. Europa Touren har afviklet Tenerife Open flere gange for både herrerne og damerne.

Spaniens måske bedste banearkitekt, Pepe Gancedo, har designet Golf del Sur, der åbnede i 1987. Banen blev hurtigt kendt, fordi José Maria Olazábal i 1989 vandt den første udgave af Tenerife Open og ved den lejlighed roste layoutet i høje toner. Især fremhævede han 3. hul (par 5) på Nord-sløjfen, hvor en dramatisk klippe-ravine afgrænser højre side af fairway og sort, vulkansk sand venstre side. Også Syd-sløjfen har et signaturhul, 2., et langt par 3, hvor greenen ligger omgivet af det sorte lavasand og dermed virker som en grøn ø. Det er i øvrigt ikke særligt svært at spille fra lavasandet - hvis man øver sig lidt i forvejen.

Der er ca. 2 kilometer fra hotellet til Golf del Sur.

Del denne side via E-mail