Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 4 x golf på Arabella-banerne
 • Vinsmagning, besøg på vin- og olivengård
 • 2 x middag på udvalgte restuaranter
 • Erfaren, dansktalende matchleder
 • Aftergolf of masser af præmier

Matchtur - Smag på Mallorca

4
Her får du
 • 4 x golf på Arabella-banerne
 • Vinsmagning, besøg på vin- og olivengård
 • 2 x middag på udvalgte restuaranter
 • Erfaren, dansktalende matchleder
 • Aftergolf of masser af præmier

Matchtur - smag på Mallorca

 • 4 x Golf
 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Matchtur på Mallorca med et kulinarisk tvist
Fantastiske Mallorca har ikke mindre en 22 dejlige golfbaner, hvoraf fire er Europa Tour-baner. De mange fine golfbaner har gjort Mallorca til et velkendt og anerkendt golfrejsemål – og et af danskernes mest efterspurgte golfrejsemål.

Mallorca rummer foruden golf mange kulinariske oplevelser. Det lokale køkken er fantastisk, og det har udviklet sig enormt de seneste år, hvor restaurationslivet på Mallorca har fået et ekstra løft. For 30 år siden var der to vinhuse på Mallorca. Det ene var middelmådigt; det andet et hyggeligt sted, men lavede forfærdelige vine! I dag er der ikke mindre end 36 vinhuse – og de laver fremragende vin. Den midterste del af Mallorca er et stort landbrugsområde, hvor der udover vinproduktion også dyrkes oliven til olivenolie af meget høj kvalitet.

I løbet af denne fantastiske uge på Mallorca vil vi kombinere både golfen, maden og vinen til en matchtur, vi kalder ”Spil golf og smag på Mallorca”.

På turen bor du på Son Caliu Hotel Spa Oasis – et klassisk og stilfuldt hotel, der for nyligt er renoveret. Der er lækre faciliteter – heriblandt en spa, hvor du passende kan fejre – eller dulme sorgerne over – dagens resultater.

Program
Dag 1:
Afrejse fra Danmark – ankomst og indkvartering på Son Caliu Hotel Spa Oais – et af Mallorcas allerfineste og hyggeligste hoteller. Velkomstreception med vin og tapas.

Dag 2: Formiddag: Golf på Son Vida, hyggelig og skøn golfbane, hvor Europa Touren har spillet flere gange. Eftermiddag: Vinsmagning på hotellet med nogle af Mallorcas bedste vine.

Dag 3: Formiddag: Golf på Santa Ponsa, hvor Europa Touren også har spillet flere gange. Aften: Vi spiser en skøn, mallorcinsk middag på fantastiske Can Pedro med en spektakulær stemning.

Dag 4: Dagsudflugt: Vi kører ud i vin- og olivenlandskabet og ser det gamle kloster på Randa bjerget. Vi besøger en olivenproducent samt et lokalt vinhus, hvor vi får smagt på husets egne vine og får lidt tapas til.

Dag 5: Formiddag: Golf på Son Quint – én af de berømte Arabella baner.

Dag 6: Fridag

Dag 7: Formiddag: Golf på Son Muntaner – én af Mallorcas allerbedste baner. Aften: Afslutningsmiddag med præmieoverrækkelse.

Dag 8: Eftermiddag: Bus til lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

Her bor du
Hotellet ligger i rolige omgivelser med direkte ned til eget strandafsnit. En kort gåtur herfra finder du cafeer og restauranter ved Palma Novas strandpromenade. Foruden spa- og wellnesscenter byder hotellet også på swimmingpool, motionsrum, og meget nærliggende tennisbaner.

Læs mere om hotellet her – Son Caliu Hotel Spa Oasis

Afrejse 10/3-17/3 og 17/3-24/3 2023 UDSOLGT
Pris 11.999 pr. person

Ønsker du i stedet at rejse fra København, undersøger vi gerne mulighederne. Prisen vil afhænge af flybilletterne. Ring til os på 96 27 38 80 og hør mere.Matcleder: 
Hans Henrik Okstrøm

 

 

Inkludereret

 • Fly t/r fra Billund
 • Gratis parkering i lufthavnen (ved bestilling senest 60 dage før afrejse)
 • 1 stk. håndbagage og 1 stk. indchecket bagage
 • Transport af golfbag (maks. 15 kg)
 • Transfer
 • Ophold i Son Caliu Hotel Spa Oasis i dobbeltværelse superior med morgenmad
 • 4 x golf (1 x Son Vida, 1 x Santa Ponsa, 1 x Son Quint, 1 x Son Muntaner)
 • Transfer til og fra golfbanerne
 • Diverse udflugter ifølge program
 • Afslutningsmiddag
 • Aftergolf
 • Matchleder: Hans Henrik Okstrøm
 • Præmier

 

Tilkøb

 • Tillæg for værelse til enebrug, kr. 1.100
 • Diverse forsikringer og lign.

Golfbaner

Son Vida
Son Vida

Mallorcas ældste bane, Son Vida Golf, der blev åbnet i 1964, er klassikeren, man nødvendigvis må spille, hvis man som golfspiller kommer til solskins- og golføen i Middelhavet for første gang. 
Det er først og fremmest en hyggelig bane, hvor det mere gælder om at slå lige end langt, fordi høje træer eller tæt krat omgiver de fleste fairways - med tabte slag eller bolde til følge. På en række korte par-4-huller når man sagtens green i regulation med to jern.

På scorekortet ser banen overkommelig ud rent distancemæssigt, men det er alligevel svært at score på den, fordi en række højdeforskelle gør det svært at bedømme afstandene korrekt. 

Man skal specielt nyde to huller, 6. hul, par 5, med Palma-bugten og den majestætiske katedral i baggrunden, når man står på det højtliggende tee-sted, samt 8. hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter lavere end tee-stedet. Nyd endelig også de mange farverige blomster og de smukke gamle villaer, der garnerer banen - to iøjnefaldende elementer, det kan være svært at abstrahere fra.

www.sonvidagolf.com

Santa Ponsa
Santa Ponsa I

Club de Golf Santa Ponsa I blev taget i brug i 1977, men er fortsat en alvorlig test for selv de bedste golfspillere. Det var ikke tilfældigt, at den udfordrende, lange bane seks gange i 1990’erne var vært for The Balearic Islands Open på herrernes European Tour - i øvrigt to gange med legenden Severiano Ballesteros som vinder. Det er primært på grund af sin længde, at Santa Ponsa I hører til de sværeste baner på Mallorca.

Kendte navne har altid fundet vej til både banen og til det store, men hyggelige klubhus med 12 hotelværelser på 1. salen. Sveriges Prinsesse Birgitta, der bor på Mallorca, har siden 1991 holdt sin egen årlige turnering, International Trophy, på Santa Ponsa I - med 250 deltagere.
Der findes også baner med navnene Santa Ponsa II og III, men de er desværre kun åbne for aktionærer. ”Almindelige” greenfeespillere får ikke lov til at spille den spændende bane, der slutter med en ø-green med form som Mallorca. I spiller Santa Ponsa I. 

www.golf-santaponsa.com

Son Quint
Son Quint

Gode, gamle Son Vida Golf og forholdsvis nye Son Muntaner Golf i Palma-forstaden Son Rapinya har fået en tredje søsterbane, Son Quint Golf. Sammen med tre luksushoteller danner de tre baner Arabella Golf & Spa Resort.

Omkranset af fyrretræsskov er Son Quint Golf en letkuperet og forholdsvis åben bane med brede fairways og store greens skabt i fællesskab af en spanier, Ramón Espinosa, og en tysker, Kurt Rossknecht.
De største udfordringer møder man på tre huller i træk, 10., 11. og 12. hul, hvor vand er i spil. Det gælder drivet på både 10. og 11. hul, begge par 4, hvor en sø i højre side omfanger et slicet drive, og ligeledes teeslaget på 12. hul, par 3, hvor bolden skal flyves over en sø til green - et forholdsvist langt slag, fordi hullet måler 178 meter fra gul og 149 meter fra rød tee. Fra hvid tee bliver det rigtigt svært, 196 meter. En aflang green med to bunkers i venstre side øger også sværhedsgraden og gør 12. til signaturhullet. Banen blev åbnet i 2007 - med eget klubhus.

www.sonquintgolf.com

Son Muntaner
Son Muntaner

Den pengestærke, tyske hotelkæde Arabella Group ejer både Son Muntaner Golf og nabobanen Son Vida Golf i Palmas nordlige udkant, og meget passende ligner de to baner hinanden - omend Son Muntaner Golf stiller længdemæssigt større krav end Son Vida.

En anerkendt tysk banearkirekt, Kurt Rossknecht, har designet Son Muntaner, og dét er han sluppet så fortrinligt fra, at banen, der åbnede i 2000, hører til Mallorcas absolutte golfperler. Den var de første fem år forbeholdt gæsterne på de tre luksushoteller, Arabella Group driver på stedet, men sådan er det heldigvis ikke mere.  Det er en spændende bane, hvor svære huller veksler med lette huller, og hvor terrænet også varierer meget. Man fascineres mest af 7. hul, par 3, ned i en dal med et gammelt slot som baggrundskulisse, og på 14. hul, par 4, hvor man slår andetslaget ind over et springvand i en sø foran green. Gode nerver kræves allerede på 1. hul, par 4, dogleg højre med out of bounds ned langs hele højre side mod træningsbanen. En svær start for slicere!

www.sonmuntanergolf.com 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail