Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse – Globales Pionero & Santa Ponsa Park

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse – Globales Pionero & Santa Ponsa Park

  • 4 x Golf
  • Aircondition
  • Pool

Skøn golfrejse til pragfulde Mallorca – med pension og 4 runder golf inkluderet  
Er du på udkig efter et hotel, hvor alle vil trives, er Pionero/Santa Ponsa Park et godt bud. Hotellet byder på store, hyggelige poolområder og et væld af faciliteter.
Du bor dejligt centralt i den hyggelige by, Santa Ponsa, hvor du finder adskillige lækre restauranter.
Her er rigtig skønne poolområder med swimmingpool, separat børnepool, liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Den indendørs pool er åben i vinterperioden og lukker omkring 1. maj.

Inkluderet i denne golfrejse er to gange golf på Bendinat og to gange golf på Santa Ponsa. Bendinat er en charmerende bane, beliggende i det eksklusive Bendinat område, ganske tæt på Palma Nova. Fra de højt placerede teesteder er der en fantastisk udsigt over hele dalen, og arkitekterne har virkelig formået at skabe et spændende layout. Santa Ponsa er i sandhed en test for selv de mest øvede og erfarne golfspillere. Banens længde gør den blandt en af de mest udfordrende baner på hele øen. Det er også på netop denne bane, at Sveriges Prinsesse Birgitta holder sin årlige turnering. De to baner er i sandhed meget varierende, hvilket gør dem til en fryd at spille på.

Transfer til golfbanerne er på egen hånd.


Inkluderet
• Dobbeltværelse
• All Inclusive med afrejse i marts 2018 – afrejse på andre tider inkluderer halvpension
• 4 runder golf – 2 x Santa Ponsa, 2 x Bendinat

Tilkøb
• Transfer til og fra hotellet
• Transport af Golfbag

Her bor du på din golfrejse
På Pionero/Santa Ponsa Park bor du i pæne og rummelige dobbeltværelser med eget bad/toilet, aircondition, tv og en dejlig balkon. Her er rigtig skønne poolområder med swimmingpool, separat børnepool, liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimum tre personer. Du kan også bo alene på et værelse mod tillæg.

Læs mere om hotellet her - Pionero/Santa Ponsa Park 

Golfbaner

Santa Ponsa
Santa Ponsa I

Club de Golf Santa Ponsa I blev taget i brug i 1977, men er fortsat en alvorlig test for selv de bedste golfspillere. Det var ikke tilfældigt, at den udfordrende, lange bane seks gange i 1990’erne var vært for The Balearic Islands Open på herrernes European Tour - i øvrigt to gange med legenden Severiano Ballesteros som vinder. Det er primært på grund af sin længde, at Santa Ponsa I hører til de sværeste baner på Mallorca.

Kendte navne har altid fundet vej til både banen og til det store, men hyggelige klubhus med 12 hotelværelser på 1. salen. Sveriges Prinsesse Birgitta, der bor på Mallorca, har siden 1991 holdt sin egen årlige turnering, International Trophy, på Santa Ponsa I - med 250 deltagere.
Der findes også baner med navnene Santa Ponsa II og III, men de er desværre kun åbne for aktionærer. ”Almindelige” greenfeespillere får ikke lov til at spille den spændende bane, der slutter med en ø-green med form som Mallorca. I spiller Santa Ponsa I. 

www.golf-santaponsa.com

Poniente
T-Club Poniente


De fleste golfturister elsker T-CLub Poniente, fordi banen har sin egen charme - med kaglende høns omkring det atmosfærefyldte klubhus, en moderniseret mallorcinsk finca, der pudsigt nok ligger ved 14. fairway, og som har en stor lægivende solterrasse, hvor man enten kan glæde eller trøste sig efter runden.  
Brede fairways - flade eller bølgende - snor sig gennem større og mindre samlinger af fyrre-, oliven- og palmetræer, så T-Club Poniente har både park- og skovkarakter. Det er så afgjort på de flade parkhuller, man skal score, for skovhullerne er de absolut sværeste, idet træerne kan volde problemer. Det samme kan syv søer på parkhullerne.

Hullet, man husker fra T-Club Poniente, er 10., par 4, 400/341 meter, med en sø, hvor fairway knækker mod højre - og endnu en sø til højre for green. Enhver golfspiller vil finde dette hul svært hver gang, hun/han spiller det. En par her vil føles som en birdie! Det er altid en god ide at komme i god tid til banen, fordi 1. tee og driving range ligger et stykke vej fra klubhuset.

https://t-golf.club/golf-course/

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail