• All Inclusive i Januar

    All Inclusive i Januar

Lad batterierne op på en All Inclusive rejse i januar

For de fleste mennesker er julen lig med en travl tid. Alle julerierne er hyggelige, det er rart at være sammen med familien, og juletraditionerne skal selvfølgelig holdes i hævd. Men ovenpå en travl juletid med masser af julegaveindkøb, alt for mange julearrangementer i kalenderen, og julemad og julebag, der skal laves efter alle kunstens regler, kan man godt føle sig lidt træt og godt brugt.

 

Rejs mod sol og sommer i januar

Det er noget lettere at klare al juletravlhed og julestress, når man ved, at der venter en rejse til varmere himmelstrøg på den anden side af nytår; og der er masser af muligheder i januar, hvis det er varmen, du higer efter.

De Kanariske Øer med populære destinationer som Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura er gode bud, hvis du vil være sikker på sol og varme, men heller ikke vil flyve alt for langt. Er du klar til en lidt længere flyvetur, kan du for eksempel udforske de Arabiske Emirater med base i Dubai. Og har du lidt længere tid til rådighed, ligger verden jo åben. Gode og populære eksotiske vinterdestinationer for solhungrende danskere er steder som Thailand, Bali og den Dominikanske Republik.

Har du bestilt rejsen i god tid, er der også lang tid at glæde sig i, og forventningens glæde skal som bekendt ikke undervurderes. Men får du ideen i sidste øjeblik, så fortvivl ikke. Ofte er der gode muligheder for at finde en sidste øjebliks-rejse, så du alligevel kan nyde varmen et sted i verden i januar.

 

Slip for madlavningen med All Inclusive

En rejse med All Inclusive på menuen er den ultimative slap af-ferie – og det kan godt være tiltrængt efter en juletid, hvor madlavningen måske har fyldt temmelig meget. Med All Inclusive slipper du ikke alene for madlavningen, du skal heller ikke tænke på, hvor næste måltid skal indtages, og du ved på forhånd, hvad det hele kommer til at koste.

Rejser I flere sammen, giver All Inclusive en dejlig ro i ferien, for så er der ingen tvivl om, hvor I skal spise morgen, middag og aften. Er der nogen, der bliver sultne eller tørstige i løbet af dagen, kan de også få styret sulten og slukket tørsten, uden at feriebudgettet stikker af. Alle måltider og drikkevarer er nemlig betalt, så der venter ingen ubehagelige ekstraregninger. Det er da den ultimative afslapning.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Find din rejse med All Inclusive

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
fredag 21 jan
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 10.598 kr 13.198 kr
lørdag 22 jan
København (CPH) CPH
Total pris fra Pris pr. person fra 5.998 kr 14.598 kr
mandag 24 jan
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 4.398 kr 12.198 kr
mandag 24 jan
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 4.998 kr 12.198 kr
fredag 28 jan
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 5.998 kr 15.198 kr
lørdag 29 jan
København (CPH) CPH
Total pris fra Pris pr. person fra 5.398 kr 14.398 kr
søndag 30 jan
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 4.998 kr 13.198 kr
mandag 31 jan
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 5.198 kr 13.198 kr
mandag 31 jan
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 6.398 kr 12.398 kr
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail