Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Retreat på Kreta

0

Få sat blus på din indre styrke

Retreat på Kreta

En ferie der forandrer dit liv...
Dette er et særligt tilbud, hvor du kommer med SOUL ACADEMY til skønne Kreta.

I løbet af ugen er der god tid til at slappe af ved poolen, bade i havet, få en massage eller ansigtsbehandling, dyrke fitness, shoppe og slikke sol, mens du lader emnerne fra de fire workshops synke ind.
Forandring begynder altid med os selv, at vi får taget ejerskab og begynder at handle på det vi ønsker. Det er meget lettere at gøre når vi gør det sammen og får hjælp til processen. Og en tur som denne svarer til 100 timers coaching og terapi, fordi der er fuldt fokus på dig, din velvære, dine behov.
Foruden flyrejsen og hotelophold med All Inclusive får du hele 4 populære workshops, som styrker dig selv og det liv du ønsker at leve.
Tag afsted som solo-rejsende eller tag en ven eller veninde under armen og kickstart det liv du drømmer om.

Du kan læse mere om hotellet her: CHC Galini Sea View 

De 4 workshops:

Et liv i balance
Det handler om at få skabt ro, så du begynder at mærke dig selv og dine inderste behov. Enhver deltager er på sin egen personlige rejse og alle har forskellige ønsker og forventninger til sig selv og til retreatet. Alle kommer med forskellige afsæt og på denne workshop får du lov til at mærke, at det der betyder noget for dig, er det vigtigste lige nu. Vi hjælper dig med at tage vare på det der foregår og finde en vej videre. Du kommer mere i balance og kan se verden med nye briller.

Find din passion & udfold dit potentiale
Med tiden glemmer vi nogle gange, hvem vi i virkeligheden er indeni. Det kan føles som om vi lever en andens liv. Vi hjælper dig til at finde hjem og opdage flere ting du er passioneret omkring og få dem sat i gang. Vi lokaliserer glemte ressourcer som du har i dig og får dem frigivet, så du står stærkere og gladere i livet.

Kærlighedssprog og relationer
Når vi kender vores kærlighedssprog, har vi lettere ved at sige hvad vi ønsker og har brug for fra vores partner og de relationer vi har omkring os. Vi får også lettere ved at spotte hvad vores nære relationer har brug for, selvom de ikke siger det lige ud. Det er en kæmpe gave til parforholdet og ja selv i samarbejdet med kolleger. Det er viden og redskaber der redder ægteskaber og gør det lettere at finde en passende partner.

Køreplanen der gør drømme til virkelighed
Vil du være iværksætter, score drømmejobbet, finde en kærlig partner, skabe bedre pengeflow i dit liv, skrive en bog du har i hovedet eller noget helt andet. Så er det her en workshop for dig. Kort sagt: Lær at manifestere det du ønsker!
Vi har videreudviklet konceptet så det hos os ikke bare handler om at fantasere og forestille sig det du vil. Vi hjælper med processen så du får ting til at ske.
Vi har skabt en køreplan, hvor du får klarlagt alle trin på vej frem mod dine mål og er en aktiv spiller i det der bliver din nye virkelighed.

Foruden et hav af udviklingsværktøjer er mindfulness en vigtig del af retreatet. Vi guider, støtter og hjælper alle ugens dage.

Se mere om Soulacademy her


Undervisere:

Psykoterapeut Henrik Faaborg
I det daglige er jeg virksomhedsejer og udvikler, og arbejder sideløbende i min praksis med klienter med alle temaer. Det svinger fra psykologisk rådgivning og rygestop-terapi til stress og traumebehandling. Jeg hjælper til at heale psykosomatiske fysiske smerter og den smerte det kan være, ikke at føle sig hjemme eller tilpas i tilværelsen. I hele mit virke er nærvær omdrejningspunktet.

Jeg har et naturligt behov for at hjælpe til healing og udvikling, da jeg selv har gået vejen og ved hvor forløsende det er, når vi endelig får hjælp til at slippe smerte og begynder at lyse, som de fantastiske mennesker vi er. Der begynder vi at skabe fra hjertet. Der giver vi os selv lov til at leve fuldt ud.

 

 

Psykoterapeut Perniille Elinor
I al sin enkelhed handler mit arbejde om at hjælpe mine medmennesker “hjem i sig selv”, hvor det er rart at være. Vi kender alle den ubehagelige fornemmelse af at stå ved siden af sig selv. Vi kan ryge ud af os selv af mange årsager, store som små, og tit løser livet det af sig selv. I nogle tilfælde løser livet det dog ikke af sig selv, og derfor får vi brug for en hånd. Med “EI metoden” som jeg arbejder med, handler det om at finde årsagen bag det “symptom” den enkelte mærker, så det kan blive forløst for altid.

Det du vil møde hos mig er, at jeg har gået vejen selv!

 

 

 Afrejse d. 22. oktober 2021 – 1 uge

Hotel CHC Galini Sea View – kat 4
Pris i delt dobbeltværelse med terrasse/balkon, skrå havudsigt og All Inclusive samt
4 workshops og mindfulness hver dag

Normalpris kr. 23.000

MEN … juhuuu
… vi har lavet en virkelig fin aftale, som betyder, at vi kan tilbyde dig rejsen meget billigere - kr. 11.975,-
(Først til mølle: Kun i alt 22 pladser)

Og fordi vi rigtig gerne vil have dig med, har vi lavet et Early Bird Tilbud!
Bestil inden 10. juli 2021 og få hele pakken for kun kr. 9.975

 

I får blandt andet:
√ Fly Billund - Kreta tur/retur
√ Ophold på Hotel CHC Galini Sea View
√ All Inclusive
√ Dansktalende rejselederservice
√ 1 stk bagage + 1 stk håndbagage.
√ Bustransfer til/fra hotel
√ SOUL ACADEMYs 2 undervisere, som står til rådighed på hele turen.

√ 4 populære workshops

  • Et liv i Balance
  • Find din passion & udfold dit potentiale
  • Kærligheds-sprog og relationer
  • Køreplanen der gør drømme til virkelighed

√ Daglige meditationer med forskelligt tema
√ 2 hele fridage til at udforske området.

√ Mulighed for massage eller ansigtsbehandlinger i hotellets spa
√ Mulighed for at dyrke fitness i hotellets center
... Og masser af sol og tid ved poolen og stranden…

Mulige tilkøb pr. person:
√ Afbestillingsforsikring: 249 kr.
√ Rejseforsikring: 299 kr.
√ Mad ombord på flyet 190 kr. t/r

Tilmelding:
Til Bravo Tours gruppeafdeling på tlf. 96273777 eller på nedenstående formular.

Tilmelding

Retreat på Kreta 22. oktober 2021
Deltager 1
Deltager 2
 
 
 

Del denne side via E-mail