Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Afbudsrejser til Egypten

Ved Rødehavet ligger Egypten, som for mange danskere er indbegrebet af solferie, når vinteren banker på. Med afbudsrejser til Egypten kan sommeren nemlig forlænges på skønneste vis. Samtidig med at ferien kan tilføres en masse uforglemmelige oplevelser.

Egypten er også generelt et billigt sted at tage på ferie og derfor er afbudsrejser til Egypten derfor også meget populære. I skal derfor ofte være hurtige, hvis I vil sikre jer en billig plads i solen på en af vores afbudsrejser.

 

Oplevelsesrige afbudsrejser til Egypten

I Egypten finder I endeløse strande og utallige resorts i særklasse. Landet er derfor oplagt til badeferier, uanset om I er til sand eller pool. Der er dog meget mere end afslapning i vente.

Det er også i Egypten I finder de verdensberømte pyramider og sfinksen i Giza samt Kongernes Dal med de mange faraograve i Luxor. Med bus fra den populære feriedestination i Hurghada kan I nemt opleve Luxor på en endags-tur og drømmer I om at besøge Giza, er der også mulighed for dette, hvis I står tidligt op.

Afbudsrejser til Egypten byder desuden på spændende naturoplevelser. I kan f.eks. tage på jeep-safari i ørkenen, svømme med delfiner i Det Røde Hav eller opleve snorkeldyk med eksotiske fisk og koraller i det krystalklare vand.

Derudover kan I på jeres afbudsrejse til Egypten også få kulinariske oplevelser med lokale specialiteter som kamelkød og varm Kushari eller falafel fra de mange gadekøkkener på basarerne.

 

Tag på afbudsrejse til Egypten fra Billund og København

Hos Bravo Tours flyver vi vores gæster på afbudsrejser til Egypten fra både Billund og København. Hvilken lufthavn I gerne vil rejse fra, kan I vælge i sorteringsfunktionen til venstre. På den måde får I udelukkende vist de rejser, der er aktuelle for jer.

I kan også sortere på rejselængde, deltagerantal og faciliteter og på den måde få en skræddersyet afbudsrejse til Egypten, der matcher præcis jeres ønsker til den næste ferie.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14