Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Puerto Naos

Om Puerto Naos

Puerto Naos - øens fineste sandstrande

På La Palmas solsikre vestkyst ligger Puerto Naos, der har en af øens længste strande. Her bor I lige ud til det glitrende Atlanterhav, og Bravo Tours hotel i området har flere skønne pools.

Skøn sandstrand
Puerto Naos er en lille badeby på La Palmas veskyst. Byen har en af øens længste og fineste sandstrande. Hvert år besøger både turister og lokale byen for at nyde solens stråler, det bløde lavasand og den flotte udsigt over havet. Langs kysten ligger der også en hyggelig strandpromenade, der indbyder til skønne gå ture. På promenaden ligger også et mindre, men fint udvalg af restauranter, caféer og isboder.

Storslået natur
Når I bor på La Palmas vestkyst, har I den perfekte beliggenhed til gode oplevelser. I baggrunden rækker øens smukke top ind i himlen, og Roque de los Muchachos når hele 2.426 meter over havets overflade. Det siger sig selv – udsigten der fra er fantastisk. 40 % af øen er dækket af fredet nationalskov og helt unik natur i ”La Caldera de Taburiente”. Midt i parken ligger et af verdens største vulkankratere – ganske kort fra Puerto Naos. I bor også lige ved den populære vandrerute ”Ruta de los Vulcano”.

Hotel Sol la Palma
Bravo Tours har udvalgt et helt særligt hotel i Puerto Naos, Sol La Palma. I bor lige ved havet, og lige der hvor øens fine sandstrand begynder. Hotellet har flere skønne poolområder, fitness og welness-center. Et fremragende valg, hvis I vil slappe af og solbade eller have et perfekt udgangspunkt for mange spændende oplevelser!

Oplev La Palma
La Palma er en stor oplevelses-ø. Lej fx en bil, tag med på udflugter rundt på øen eller vandr i den smukke natur. Der er et utal af muligheder for at vende hjem med bagagen fuld af oplevelser, når I holder ferie på La Palma.

Transfer
Det tager cirka én time at køre fra lufthavnen til det første hotel i Puerto Naos.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

La Palma

Om destinationen

La Palma.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail