• La Palma

    La palma

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Find netop din rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra La Palma.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på La Palma.

Se vores hoteller her >

OM La Palma

La Palma – den smukkeste og mest uspolerede af De Kanariske Øer

La Palma - uden tvivl den smukkeste og formentligt den sidste uspolerede ø af De Kanariske Øer. Naturen er intet mindre end formidabel og fyldt med kontraster. Gå på opdagelse på ”Den Grønne Ø” mellem bjerge, vulkankratere, skove og regnskov. Tag også en afstikker til de små idylliske og hyggelige byer, eller læn dig tilbage på de flotte, mørke vulkanstrande. 

La Palma er den perfekte kombination til dig, der både vil slappe af, opleve og være aktiv. Her er både skønne strande og dejlige hoteller til ren afslapning, men også masser af aktivitetsmuligheder både for dig, der gerne vil vandre, køre mountainbike eller noget helt tredje, for alt er muligt på La Palma. Bravo Tours flyver som de eneste i Danmark direkte til denne smukke perle. 

Et utal af oplevelser
La Palma er en af de mindre og knap så kendte Kanariske Øer, men ikke desto mindre fuld af oplevelser. Det dejlige klima, stilheden og roen giver dig mulighed for at komme helt ned i gear, mens vandreruter, naturlige rock pools, cykling, cigarer og bananplantager indbyder til mange lokale oplevelser. 

Unik natur og skønne vandreruter
La Palma er grøn og naturfyldt. Ikke mindre end 40 % er dækket af skov, og øen har hele 1.000 kilometer vandrestier. Et paradis for naturelskere, der vil opleve omgivelserne på allertætteste hold - nationalparken Parque Nacional de la Caldera de Taburiente er et syn for guder. 

På hele øen kan du finde et utal af vandreruter – alle afmærket, så det er til at finde rundt. Prøv flere forskellige, for klimaet vil imponere på helt forskellig vis. Selvom øen ikke er større end Bornholm, skifter landskabet karakter – lige fra ørken i syd til regnskov i nordøst. 

Nogle af ruterne lægger også op til cykling, mens der kan klatres i kraterkanten og rides på hest på stranden. Uanset hvilken aktivitet du vælger, vil du blive underholdt af smukke udsigter hele vejen. 

Nattens stjerner
På La Palma ligger et af verdens bedste observatorier Observatorio de Roque de los Muchachos. Her står 14 store teleskoper, for øens beliggenhed midt i Atlanterhavet og de høje bjerge giver et fantastisk syn til stjernerne. Et af teleskoperne er rent faktisk dansk. 

Et lille stykke af Cuba
La Palma overrasker ofte – midt på en bjergskråning sendes tankerne pludselig til Cuba. Her holder øens cigarmager til, og her fremstilles nogle af Europas fineste cigarer. Tankerne valfarter igen til den cubanske del af verden ved et af øens destillerier, hvor de producerer rom og likør.

Om La Palma
La Palma er den nordvestligste af De Kanariske Øer. Her bor ca. 87.000 indbyggere, og øen har et areal på 708 km2 – lidt større end Bornholm. Øens højeste punkt hedder Roque de los Muchachos og når en højde på 2.426 meter. 

 

FAKTA OM LA PALMA

Afrejse
Med Bravo Tours kan du rejse til La Palma fra:
- Billund
- København

Bravo Tours flyver som de eneste direkte til La Palma.

Flyvetid
Ca. 5 timer.

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
- Los Cancajos: 15 minutter
- Fuencaliente: 45 minutter
- Tazacorte: 1 time

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro. 1 euro svarer cirka til 7,50 danske kroner (2019/2020). De fleste steder kan du også benytte kreditkort.

Strande
La Palma har mange fine sandstrande. Øen er en vulkanø, og derfor er sandet også mørkt lavasand. En af øens bedste strande ligger i Los Cancajos i øst og Puerto Naos i vest. I nord ligger de berømte saltvandspools Piscinas de la Fajana. Resortet La Palma Princess Vital & Fitness på sydkysten har lavet sin helt egen strand.

Mad og drikke
På La Palma finder du mange restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. De fleste restauranter ligger i hovedbyen Santa Cruz de la Palma og feriebyen Los Cancajos. Restauranterne finder du både i byområderne og langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at du prøver den lokale tapas på din ferie – det smager fantastisk!

Der er også et udbud af barer i Los Cancajos og Santa Cruz de la Palma. På resortet La Palma Princess Vital & Fitness er der aftenunderholdning flere dage i ugen.

Transport
Det er let at komme rundt på La Palma både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Vejret
La Palma er ligesom de andre Kanariske Øer inddelt i flere klimazoner. Den sydvestlige del af øen er kendt som den varmeste og mest solrige. Den østlige side er lidt køligere og mere frodig – og mange synes smukkere. Der kan være temperaturforskelle på øst og vest den samme dag.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på La Palma, hvis du vil se øen i dit eget tempo. Du kan enten leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours' rejseledere.

Sport og aktiviteter
La Palma indbyder til sport og aktiviteter, især vandring og cykling. Øen er også kendt for sine mange vandreruter, hvor du fx kan vandre, cykle eller løbe i den smukke natur.

Shopping
De bedste shoppingsmuligheder finder du i hovedbyen, Santa Cruz de la Palma. Her er også flere kendte mærkevarer. I feriebyen Los Cancajos ligger der også et par souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. Du møder dem allerede i lufthavnen, og har du bestilt transfer til hotellet, sørger de for, du kommer frem. I løbet af ferien kan du kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

 Oplev smukke La Palma

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Billeje

Oplev La Palma på farten.
Læs mere om billeje her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

La Palmas’ kontraster

Premium - Rejser med oplevelser
Rejs med til den smukkeste og mest uspolerede af De Kanariske Øer, inklusive fire spændende udflugter.
Find din Premium-rejse her >

La Palma - Den lille ø med den store natur

Premium - Rejser med oplevelser
Imponerende lava landskaber, løvtætte skove og stejle kyster.
Find din Premium-rejse her >

Områder på La Palma

Oplevelser

Roque de los Muchachos
La Palmas' højdedrag

Med dansktalende rejseleder
Tag med på en heldagstur, hvor vi kommer godt omkring nogle af La Palmas smukkeste sider. I dag besøger vi nemlig øens højeste punkt, Roque de Los Muchachos, med den mest fantastiske udsigt over ”La Isla Bonita”, samt øens stolte landbrugsmarked på den nordvestlige kystlinje.

Første stop gør vi på toppen, når vi kører 2.426 meter op til Roque De Los Muchachos. Her ser vi øens flotteste udsigt, der både byder på grønne sletter og vulkanske områder. Er vejret klart, kan vi endda se til naboøerne Tenerife, La Gomera og El Hierro. Det er også herfra, vi kan se et af verdens største vulkankratere La Caldera De Taburiente, og hvordan øens centrale del har udviklet sig gennem millioner af år.

Vi bevæger os ned igen langs vestsiden, og gør et frokoststop på en lokal restaurant. Herfra fortsætter vi til det lokale agrikulturelle marked i Mercadillo De Puntagorde, hvor vi får rig mulighed for at købe flere lokale specialiteter. Dagens sidste stop bliver ved Mirador Del Time – et udsigtspunkt over øens vestlige side.

Turen er inklusive transport, dansktalende rejseleder samt frokost. Vi gør opmærksom på, at skyer ved Roque de Los Muchachos kan sløre udsigten. Medbring gerne kamera, pung og evt. varmt tøj til besøget ved Roque de Los Muchachos.

Heldagsudflugt. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn under 12 år kr. 265 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Palma, CalderaTaburiente
Det skjulte nord

Med dansktalende rejseleder
La Palma er kendt som den frodigste af De Kanariske Øer, og det viser dagens udflugt dig i særdeleshed. Tag med, når vi besøger Los Tilos – regnskoven, der er øens stolthed! Skoven kom på UNESCOs liste allerede i 1983, og er ifølge eksperter blandt de flotteste naturområder på denne liste. Vi fornemmer let den enestående natur.

Inden vi kommer til Los Tilos, besøger vi også den lille, lokale by Las Nieves. Her kommer vi helt tæt på den lokale gæstfrihed og stemning, der hersker på øen. Her besøger vi også øens ældste kirke. Den syner lille og ubetydelig, men bare vent til du træder indenfor.

På turen nyder vi naturligvis også en god frokost, for det gør os klar til næste stop, Ron Aldea i byen And Andrés – også kendt som øens romfabrik. Vi bliver klogere på historien, og får selvfølgelig også mulighed for at smage på herlighederne, inden vi kører retur til hotellerne i god tid til aftensmaden.

Turen er inklusive transport, dansktalende rejseleder samt frokost. Medbring gerne kamera, pung, overtøj samt behageligt fodtøj.


Heldagsudflugt.

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn under 12 år kr. 265 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Vandring San Antonio
Vandretur på Vulkanruten

Med engelsktalende rejseleder
Vil du gerne helt tæt på vulkanøen, La Palma? Og drømmer du om at gå en spektakulær rute med vulkaner over alt og flotte udsigter? Så er det denne vandretur, du skal med på!

Vi starter ved El Pilar, hvorfra vi gennem fyrskov bevæger os ca. 2.000 meter op. Den første del af ruten virker frodig, men landskabet skifter hurtigt karakter, når vi kommer til det første krater, Hoyo Negro. På ruten passerer vi flere kratre bl.a. de berømte Martin-krater.
En dag med røde og sorte farver fra lavaen, der gennem tiden har formet landskabet lige præcis, som vi ser det i dag.

Turen er med engelsktalende vandreguide. Husk gode sko og varmt tøj (det kan være koldt på toppen).

Middelsvær vandring, ca. 17 km/7 timer.
Højdeforskel +500/-1200 m
Minimumsalder: 6 år

Vejledende pris:
Voksne kr. 330 pr. person
Børn under 12 år kr. 165 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til vandrerutens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

La Palma, Caldera Taburiente
Vandretur i nationalparken La Caldera de Taburiente

Med engelsktalende rejseleder
Alle, der elsker at vandre, bør gå denne tur, hvis de besøger La Palma. Her besøger vi nemlig øens nationalpark, der byder på uovertrufne udsigter – dagen lang!
Vi starter dagen i 1081 meters højde og bevæger os stille og roligt ned i selskab med de vildeste udsigter. Krateret er stort – ca. 9 km. i diameter – og nogle af de højeste tinder falder næsten 1.000 meter ned. På ruten bliver vi betaget af vandløb, vandfald, kløfte og frodige buske og blomster.

Turen er med engelsktalende vandreguide. Husk gode sko og godt tøj.

Middelsvær vandring, ca. 16 km/6 timer.
Højdeforskel +100/-850 m
Minimumsalder: 6 år

Vejledende pris:
Voksne kr. 370 pr. person
Børn under 12 år kr. 190 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til vandrerutens start og afslutning. 


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Vandring - La Palmas fortryllende urskov

Med engelsktalende rejseleder
Oplev smukke udsigtspunkter og ikke mindst La Palmas fortryllende laurbærskove på denne vandretur. Vi starter dagen i bjergene ved Puntallana, hvor de enorme laurbærtræer vokser og skaber de smukkeste rammer omkring vores tur. Vi gør et stop ved Mirador Somada Alta, hvor vi nyder udsigten over den nordøstlige del, inden vi fortsætter til San Bartolo, hvor vi gør et stop til frokost. Herefter er vi klar til turens anden del: den spektakulære kløft i La Galga. En storslået oplevelse, hvor vi virkelig ser, hvordan øens natur skifter karaktær.

Turen er med engelsktalende vandreguide.

Middelsvær vandring, ca. 11 km./5 timer
Højdeforskel +450/-950 m
Minimumsalder: 6 år


Vejledende pris:
Voksne kr. 350 pr. person
Børn under 12 år kr. 175 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til vandrerutens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Palma, Roque de los Muchachos
Vandring - på toppen af øen

Med engelsktalende rejseleder
Verden og La Palma byder på unikke oplevelser – dette er uden tvivl en af dem! Tag med på en vandretur til øens højeste punkt, Roque Los Mucahcos.

Forestil dig, at uanset hvor du ser, så bliver du mødt af et hav af skyer, fantastiske udsigter og teleskoper, der får landskabet til at stråle endnu mere. Det gør du på dagens vandretur, der tager dig med til toppen af øen og et af La Palmas mest kendte stedet. Dagens rute tager os også med langs krateret, og giver på den måde et indblik i naturens forunderligheder.

Vi kører det første stykke op ad bjerget og vandrer herfra.
Turen er med engelsktalende vandreguide. Husk gode sko og varmt tøj (det kan være koldt på toppen).

Middelsvær vandring, ca. 6 km/3,5 time.
Højdeforskel +150/-300 m
Minimumsalder: 6 år


Vejledende pris:
Voksne kr. 350 pr. person
Børn under 12 år kr. 175 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til vandrerutens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Vandring - ”The Springs”

Vil du have eventyr på programmet og kan du klare en lidt hårdere, men også indholdsrig og smuk vandretur, så er det ”The Springs”, du skal gå!
Vandreturen starter i 1300 meters højde, hvor vi går langs de gamle vandkanaler. De leder os på vej til betagende udsigter, og undervejs skal vi både passere tunneler og andre naturlige forhindringer. Vi når i løbet af dagen frem til den smukkeste kløft, hvor vi nyder en god frokost. På vejen ned kan man enten gå samme vej eller tage på nye, spændende eventyr i Los Tilos-skoven, der er kendt som et af øens mest spektakulære områder.

Svær vandring, ca. 12 km/5 timer.
Højdeforskel +150/-1000 m
Minimumsalder: 6 år

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn under 12 år kr. 203 pr. person
Minimumsalder for deltagelse 6 år.

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til vandrerutens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Bådtur langs den nordlige kyst

Med engelsktalende rejseleder
Det sætter La Palma i perspektiv, når man nyder øen fra havets side – og det gør vi i dag!

Tag med, når vi nyder fantastiske udsigter og forhåbentligt hilser på både hvaler og delfiner undervejs. Vi sejler langs den nordvestlige kyst, hvor landskabet fortæller os en gammel historie, som vulkanerne gennem tiden har skabt. Vi kommer tæt på både klippelandskaber, havne og naturlige strande undervejs. Når vi har sejlet langs kysten, sejler vi ud på det åbne hav, hvor vi forhåbentligt møder nogle af havets indbyggere. Båden er indrettet med glasbund, så man også kan følge med under havets overflade, mens vi sejler. 

Turen tager ca. 2,5 time, og vi sejler ud fra havnen i Tazacorte.

Vejledende pris:
Voksne kr. 375 pr. person
Børn under 12 år kr. 150 pr. person

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til udflugtens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

På safari på vandet

Med engelsktalende rejseleder
I dag sejler vi på eventyr, og vi stikker til søs i håbet om at møde nogle af de mange dyr, der lever og bor ud for La Palmas kyst. Vi sætter alle sejl til, og inden vi når hjem, har vi forhåbentligt både hilst på hvaler, delfiner, skildpadder og et rigt fugleliv oven for.

Den perfekte tur for alle aldre – bådens nederste dæk er indrettet med glasbund.

Turen tager ca. 3,5 time, og vi sejler ud fra havnen i Tazacorte.

Vejledende pris:
Voksne kr. 400 pr. person
Børn under 12 år kr. 190 pr. person

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til udflugtens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

PREMIUM - La Palmas Kontraster – Hotel La Palma Princess

La Palma har rigtig meget at byde på – og der er et utal af spændende oplevelser på øen. Rejser du med på denne rejse, er der fire udflugter inkluderet, der viser øens kontraster, og du bor på øens allerbedste resort: La Palma Princess.

Fire spændende udflugter
Udflugterne tager dig med til den frodige, grønne del af øen, smukke udsigter over Atlanterhavet og gennem fantastiske bananplantager. Glæd dig også til at vandre på vulkaner, spise tapas og se den flotte stjernehimmel.

Vulkaner og øens smukkeste by
Tag med til to af La Palmas største attraktioner på udflugten ”Vulkanen San Antonio og hovedstaden, Santa Cruz de La Palma. Vi går en tur langs det imponerende vulkankrater og ser naturens kræfter på tætteste hold. I hovedstaden oplever vi de velbevarede, pastelfarvede huse og bliver charmeret på byens fine torve. Der bliver tid til både shopping og sightseeing på egen hånd.

Stjerner og vinsmagning
La Palma er verdensberømt for at være et af verdens bedste steder at observere stjerner. Det er lige præcis, hvad vi skal, når mørket falder på. Vi smager også på de lokale specialiteter: vin og tapas. En astrofysiker guider os gennem stjernevrimlen – er det ikke klar nok, hører vi mere om den indendørs.

Det højeste punkt
På udflugten besøger vi øens højeste bjerg, Roque de los Muchachos. Her er naturligvis en betagende udsigt over bjergene, havet og det enorme vulkankrater. Vi besøger også et lokalt marked og smager den traditionelle kanariske mad.

Det nordlige og naturskønne La Palma
Udflugten tager os med til det nordlige Palma, der er dækket af frodig og meget flot skov. Det gør dagens oplevelse til en naturoplevelse i særklasse. Nyd udsigterne hver eneste sekund – det er virkelig en smuk oplevelse fra de mange bjergveje. Vi besøger også en lokal romfabrikken på turen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til La Palma

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14