• logo

    Matchture

Matchture

Ta’ med på en af Bravo Tours’ populære matchture, der er den optimale ferieform for dig, der både vil nyde rejsemålet, stemningen og de fantastiske golfbaner med andre danskere, der deler din passion.

Find din næste matchtur
Vores matchture er skræddersyede til dig, der ikke går på kompromis med din golfferie, og der er helt sikkert en matchtur, der passer til dig. Bravo Tours tilbyder nemlig matchture på mange forskellige destinationer og med forskelligt indhold, så der er noget for en hver smag. Det gælder både, hvis du vægter pris, præmier eller det sociale højest på din golfferie. De har dog en ting til fælles – de er er alle meget populære, og vi anbefaler derfor, at du bestiller din næste matchtur i god tid.

Find din matchtur her

Altid inkluderet i matchturene

Altid inkluderet i en Bravo Matchtur

• Fly tur/retur
• Indkvartering iht. program
• Pension iht. program
• Masser af spændende golfrunder
• Shuttle service eller transport til / fra golfbanen (i enkelte tilfælde gå-afstand)
• 1 stk. bagage og 1 stk. håndbagage, vægt afhængig af flyselskab (ved bestilling senest 60 dage før afrejse)
• Transport af golfbag
• Gratis parkering i lufthavnen (ved bestilling senest 60 dage før afrejse)
• Velkomstmøde med velkomstdrink
• Aftergolf arrangement på matchdagene
• Gode præmier
• Dansk Matchleder 
• Fælles afslutningsmiddag

Mere om matchture

Rejs med andre - Danmarks bedste golfrejser!
Spil golf med andre danske golfentusiaster på nogle af verdens bedste baner! For os der af bidt af spillet med den lille hvide bold, findes der ikke noget bedre end at nyde spillet, banen og stemningen sammen med andre golfspillere. Derfor arrangerer Bravo Tours hvert år talrige golfrejser, hvor DU er garanteret at spille med andre danskere, der deler din passion.

Bravo Tours' Matchleder tager sig af alt det praktiske. Du skal kun koncentrere dig om at sænke de svære putts, slå det perfekte wedgeslag ind til greenen og nyde de skønne baner.

Har du lyst til at bruge en uge, eller mere, på golf, sydlandsk stemning og gode oplevelser - så er vores golf Matchture skræddersyede til dig, der ikke går på kompromis med din golf ferie.

Bravo Matchtur
En af de mest populære typer af golfrejser hos Bravo Tours’ gæster! Gennem de seneste 17 år har vi arrangeret mere end 700 matchture.

Matchture har normalt 20 - 28 deltagere og er inklusiv fire dage med golf. Der er en turnering, der afvikles over hele ugen og daglige turneringer såsom holdmatch, parmatch, tættest på flaget og lignende.
Vores dedikerede Matchledere har årelang erfaring og glæder sig til at skabe den perfekte ramme om din golfrejse.

På Matchturene arrangeres der aftergolf på alle spilledage, og i slutningen af ugen arrangeres fælles afslutningsmiddag. Afslutningsmiddagen foregår enten på hotellet eller på en god restaurant ”ude i byen”

Udover matcherne er det sociale aspekt en meget vigtig del af vores matchture. De fleste gæster rejser hjem med nye bekendtskaber og mange golfaftaler på de danske baner. 

Golf med andre danskere
Foretrækker du også at spille golf med andre, der taler samme sprog? Så I sammen kan tale om det gode slag eller de udfordrende huller? Så er ”golf med andre danskere” lige noget for dig!

Når du spiller ”golf med andre danskere” med Bravo Tours, er du sikret gode starttider. Transport til og fra banen er inkluderet (med mindre der er gå-afstand).
Vi har bestilt starttiderne på forhånd, og ved ankomst til rejsemålet får du programmet udleveret så du kan se hvilke dage, og tid, du skal spille samt hvilken tid transporten afgår til banen.
Vi garanterer altså gode starttider, transport til og fra hotellet samt golf med andre danske golfentusiaster.
Der er ingen Matchleder på ”golf med andre danskere”


Bemærk – i alle vores Matchture og ”golf med andre danskere” kan der forekomme små justeringer ift spilledage, baner og starttider.

Matchledere

A.P. Christensen

HPC: 19,9

Hjemmeklub: Lemvig Golfklub
A.P. har været ihærdig golfspiller siden 2004. Som matchleder for Bravo Golf, rejser han især med på matchture og langtids-golfrejser til Costa del Sol i Spanien.


 
Bravo Tours Matchleder siden 2022

Christian Haldan

HCP: 14.6

Hjemmeklub: Svendborg Golfklub
Christian har spillet golf i mere end 25 år. Gennem alle årene i Svendborg har Christian deltaget i udvalgsarbejde og opnået omfattende turneringsledererfaring i både klub- og unionsregi. 

Bravo Golf Matchleder siden: 2008 

Christian Spangsberg

HCP: 10,6

Hjemmeklub: Kai Lykke Golfklub
Christian har været medlem i Kai Lykke i 25 år, hvor han har deltaget i forskellige udvalg og er aktiv i matchudvalget.

Bravo Golf Matchleder siden: 2008

HH Okstrøm

HPC: 19,8

Hjemmeklub: Ikast Tullamore Golf Club
Hans Henrik – eller HH som han kaldes til daglig – er en velberejst og erfaren golfspiller. HH har især rejst til og spillet på De Kanariske Øer og Mallorca. 


 
Bravo Tours Matchleder siden 2022

Juul Andersen

HCP: 23

Hjemmeklub: Hedensted Golf Klub
Juul er aktiv golfspiller i Hedensted Golf Klub og er i dag en del af bestyrelsen.
Han har været aktiv deltager af vores matchture i mange år og har også selv arrangeret ture for større grupper og derfor er han nu en fast del af Bravo Tours matchledere

Bravo Golf Matchleder siden: 2021

Jørgen Simonsen

HCP: 26

Hjemmeklub: Herning Golfklub
Jørgen er idemanden bag matchturene og har været med lige siden Bravo Tours præsenterede sine første golfrejser. Jørgen byder stadig velkommen på nogle af Bravo Tours’ Matchture under de sydlige himmelstrøg.

Bravo Golf Matchleder siden: 1999

Jørgen Valter Petersen

HCP: 17,2

Hjemmeklub: Smørum Golfklub
Jørgen har spillet golf siden 2017. Han er fascineret af det spændende spil, og på matchture vægter han det sociale samvær uden for banen lige så højt som det gode spil. 

Bravo Golf Matchleder siden: 2022

Poul Steffensen

HCP: 8,8

Hjemmeklub: Aarhus Aadal Golfklub
Poul er en af Bravo Tours mest rutinerede matchledere. Gennem tiden har han været meget aktiv i forskellige sportsgrene. Poul har desuden været involveret i forskellige hovedbestyrelser - bl.a. 12 år som formand for Skovby Tennis Klub.

Bravo Golf Matchleder siden: 2006

Søren Eilby Hansen

HPC: 10,0

Hjemmeklub: Odense Eventyr Golf
Søren arbejder i sommerhalvåret som kursusleder og matchleder for IHS Golf & Højskole. Siden sidst i 1990'erne har han arbejdet med golf på Club La Santa. Han har således en solid erfaring som matchleder og golfarrangør.

Bravo Tours Matchleder siden 2023

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail