Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Mallorca

AKTUELLE KAMPAGNER

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Mallorca.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Mallorca.

Se vores hoteller her >

Om Mallorca

Mallorca – lange sandstrande, tapas og et utal af oplevelser

Det tager kun tre timer at flyve til Mallorca, men selv om flyvetiden er kort, er der meget at glæde sig til. Her finder I en ø, der for alvor rummer alle de elementer, vi drømmer om på en ferie. Langstrakte sandstrande, flot natur og masser af solskinstimer. Her finder I alt fra gode restauranter til hyggelige bjergbyer og storbyferie i Palma. Det er let at forstå, at mange har Mallorca som deres feriefavorit!

Mallorca har det hele…
Når man taler om ét feriemål, der har det hele, rangerer Mallorca højt på listen. Engang var Mallorca grisefester, i dag er Mallorca fornyet og fuld af spændende oplevelser. Her kan man alt – læn jer tilbage på de 14 kilometer lange strande, der regnes for at være nogle af Europas bedste. I behøver ikke køre langt væk fra kysten, hvis I vil opleve det ægte Mallorca. Her finder I hurtigt det lokale liv, der giver et godt indblik I, hvad Mallorca også er. Hovedbyen Palma er et godt bud, hvis I vil kombinere sol og strand med storbyoplevelser, shopping og kulturelle tilbud.

Mallorcas bedste områder
Det kan være svært at vælge, hvor man skal bo på Mallorca, for her er et utal af områder. Alcudia er særlig kendt for sin 14 kilometer lange og meget børnevenlige sandstrand. Puerto Pollensa er det elegante valg med spansk atmosfære og rigtig mange gode restauranter. Tæt på Palma ligger både Playa de Palma og Cala Mayor, mens Santa Ponsa er et hyggeligt område, men stadig rig på liv. Generelt er Mallorca rig på både All Inclusive, ferielejligheder, strandhoteller – ja, kort sagt har Mallorca hoteller til en hver smag.

Golf og aktiv ferie
Mallorca er perfekt til ren afslapning, men også aktiviteter dagen lang. Øen har mere end 20 golfbaner i topklasse og er absolut et golfrejsemål i en klasse for sig. Det samme gælder, hvis I vil nyde ferien på cykel – her er noget for alle niveauer, og øen er perfekt, uanset om I vil kombinere solferien med et par dages aktiviteter eller cykle hele ugen. Mallorca har også et bredt udvalg af vandreruter, der både har forskellige sværhedsgrader og udsigter.

Lej bil og kør på opdagelse
Mallorcas forening af skøn natur, spændende byer og lokale liv er perfekt til at leje bil. Bjergkæden Sierra de Tramuntana byder på smukke udsigter, mens de mange olivenlunde og citrusplantager er perfekte til flotte vandreture. Der er noget helt særligt over at smage friskpresset juice lige fra én af de mange appelsinlunde.

På vejen er det også en god ide at besøge de små, farverige kunstnerbyer nordvest for Palma. Kør væk fra alfarvej, find de uspolerede, lokale byer med fred og idyl – her er sommerstemning, så det basker. I stærk kontrast står storbyen Palma, hvor der er god shopping for selv den kræsne køber, hyggestunder ved marinaen og et hav af gode restauranter og tapasbarer.

Vejret på Mallorca
På Mallorca finder I skønt sommervejr året rundt. I de tidlige forårsmåneder er det især cykelryttere, der ankommer til øens lune forårsvejr, mens sommerens små 30 grader gør øen perfekt til en god sommerferie.

Om Mallorca
Mallorca er 3.640 km2 og på størrelse med Bornholm og Fyn tilsammen. Der bor 850.000, hvoraf Palma huser knap halvdelen. Øen tilhører De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet som en del af Spanien.

FAKTA OM MALLORCA

 

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Mallorca fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyvetid
Ca. 3 timer

Transfer

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   

- Alcudia: 1 time
- Cala Mayor: 30 minutter
- C’an Picafort: 1 time
- Palmanova: 30 minutter
- Playa de Palma: 20 minutter
- Puerto Pollensa: 1 time
- Santa Ponsa: 40 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Miljøafgift
Fra 1. juli 2016 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet, når I checker ind. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 2-5 euro pr. person over 16 år pr. overnattende døgn. Beløbet tillægges desuden spansk moms (VAT) på 10 %.

Strande
Mallorca er kendt for at have nogle af Europas absolut bedste strande. Mod nord i Alcudia findes den 14 km lange, smukke og usædvanligt børnevenlige Alcudia-strand med krystalklart vand og hvidt sand. Strandene omkring Palmanova er dejlige og indbydende med finkornet sand. Strandene vedligeholdes konstant og bliver løbende forsynet med nyt, rent sand for at holde den høje standard. Derudover er der et utal af små, hyggelige bugter med azurblåt vand.

Mad og drikke
På Mallorca ligger der mange restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Transport
Det er let at komme rundt på Mallorca både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Mallorca, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er utallige sportsfaciliteter - fx tennis, ridning, go-cart, bowling, windsurfing, vandski, squash og meget mere.

Shopping
Der er mange mindre butikker og souvenirshops på hele Mallorca. Vil I shoppe, er det bedst at besøge Palma by, hvor der både er kendte mærkevarer- og eksklusive butikker.

Golf
Der findes mere end 24 golfbaner på Mallorca, og der er golf for enhver smag. Banerne er velplejede og af virkelig god standard. Det kan være svært at få gode starttider, så det anbefales at bestille disse i god tid inden afrejse. Kontakt Bravo Tours’ golfafdeling på 70 10 10 77.

Vores service
Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Mallorca. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Mallorca har det hele...

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Områder på Mallorca

Alcudia har en af Middelhavets absolut bedste strande
Indbydende fine sandstrande
En charmerende lille by, som ligger i Alcudia bugten
Strandpromenade med masser af restauranter
Fantastiske strande og tæt på storbyen Palma
Hyggelige ferieby tæt på Palma
Hvide sandstrande og smukke omgivelser
Herlige, brede hvide strande

Hoteller på Mallorca

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Mallorca

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14