• Spanien

Hvornår vil du nyde tapas i brisen?

Sommerrejser til Spanien

Mallorca

– lange sandstrande, tapas og et utal af oplevelser
Find din rejse her >

Costa del Sol

Solkysten venter med sol og sommer.
Find din rejse her >

Malaga City

– strand- og storbyferie i ét
Find din rejse her >

Den perfekte ferie i Spanien

REJS NÅR DET PASSER DIG MED RUTEFLY

Om Spanien

Om Spanien

Spanien – daseliv på stranden, skønne tapas i brisen og smukke solnedgange

Sommerferie eller vinterferie i Spanien er indbegrebet af livsnyderi og skønne solrige timer i familiens skød. Vi kommer hertil for at slappe af i solen, vandre i de smukke bjerge, gå hånd i hånd på de brede sandstrande, svømme med børnene i det lune hav, besøge de fine byer, opleve de store fodboldkampe, spille kort og backgammon på de små hyggelige pladser, nyde en drink i skyggen, gå ture på marinaerne, se på kunst på et gadehjørne, spise tapas i aftensolen med krydret spansk rødvin og beundre flamingodanserindens taktfaste rytmer til guitarens bombastiske strengedans. Ferie i Spanien er lig med ferieglæde i stor stil, og hos Bravo Tours har vi lang erfaring med det dejlige ferieland.

Vi elsker ganske enkelt stemningen og pulsen i det store land mod syd. Vi glæder os til at dele landets mange rejsemål - på både fastlandet og de skønne spanske øer - og Spaniens mange sider med dig.

De Kanariske Øer - de foretrukne vinterrejsemål
Bravo Tours sender hvert år masser af feriegæster til De Kanariske Øer sydvest for fastlandet ud for Afrikas kyst. Vi er særligt vilde med Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, Gran Canaria og Tenerife, som ligger på samme breddegrad som Florida og Mexico og nyder godt af de varme vinde fra det afrikanske fastland.

Lanzarote - den hyggeligste kanariske ø
Lanzarote er den fjerdestørste af De Kanariske Øer - halvanden gange så stor som Danmarks klippeø, Bornholm. 142.000 indbyggere er forholds mange på så lille et areal, så der er altid livligt i hovedbyen Arrecife og den vigtigste ferieby, Puerto del Carmen, der for få år siden blot var en lille fiskerihavn med beboelse for fiskerne og deres familier.  Rå lavalandskaber med kratere og søer, kuperede veje og stier gennem ufrugtbare stendynger i palettens mørkeste farver er omkranset af kyster med små vige med lyst sand, der konstant overdænges af våde Atlanterhavskys. 

Fuerteventura - strande som i Caribien
Fantastiske Fuerteventuras fine hvide sandstrande sammenholdt med de rå sorte lavastrande gør turene rundt på øen spektakulære. Øen har oplevet meget fremgang i sportsturisme med lækre sportsanlæg, golfbaner og gode muligheder for løb, svømning og cykling. Bliv ikke overrasket, hvis I støder på en flok kendte cykelryttere på vejene. På Fuerteventura er der også tid til ren afslapning - og strandene fåes ganske enkelt ikke bedre!

Gran Canaria - den mest populære vinterdestination
Skønne Gran Canaria er velsignet med et perfekt klima, som vi danskere holder utrolig meget af. Her er smukke blomster og farverige buske. Kig godt efter på køreturene, og I vil se alt fra kaktus til papaya og kaffeplanter. Vi holder til mod syd på de mest vidunderlige strande i Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustín og Puerto Rico. Gran Canaria har rigtig meget at byde på, og vores danske rejseledere glæder sig til at vise jer rundt til øens bjergtinder, vulkankratere, bjergbyer og de skønne strande.

Tenerife - imponerende oplevelser og dejlige strande
Smukke Tenerife huser Spaniens højeste bjerg og vulkan, El Teide. Med sine 3.718 meter giver den Tenerife et helt særligt præg, og mange gæster kommer til øen for at vandre. Vi holder til i syd i de fine byer Playa de las Américas og Los Cristianos, som tilbyder lækre strande, masser af solskinstimer, krystalklart hav og rig mulighed for absolut afslapning og sjove vandsportsaktiviteter. Vi glæder os til at vise jer denne kontrasternes ø, hvor naturen skifter rundt det næste bjergsving og giver jer så meget at opleve.

La Palma - den smukkeste kanarie-ø - kun med Bravo Tours
Isla Bonita - den smukke ø - sådan omtales La Palma. Øen uden tvivl den smukkeste af De Kanariske Øer og samtidig en uspoleret perle. Det er den perfekte kombination til dig, der gerne vil opleve og slappe af. Naturen er helt unik og med mere end 1.000 kilometer vandreruter, er der rig mulighed for at opleve øen. Om natten skinner stjernerne klart, og øen er kendt for sit fine observatorium. Om dagen kan du i stedet nyde øens dejlige strande eller besøge øens skønne områder, hvor fx Tazacorte har flest solskinstimer i hele Spanien.

Menorca - billedskønne strande og bugter
Den spanske ø Menorca er Bravo Tours’ nyeste spanske sommerrejsemål. Mallorcas naboø har dejlige, hvide strande, flot natur, muligheder for aktiv ferie, hyggelige kystbyer med gode hoteller, masser af specialbutikker og lækker mad. På mange måder minder øen om både Provence og Mallorca. Menorca er lidt større end Bornholm, og hele øen kan ses fra øens højeste punkt, El Toro (358 meter over havet). Fra bjergtoppen ser man det smukke skovklædte landskab, de mange bugter med rolige strande og kilometervis af smukke stensætninger, der afgrænser alle veje og marker. 

Costa de Almería - spaniernes favorit - kun med Bravo Tours
Costa de Almería var i mange år spaniernes eget ferieparadis, men Bravo Tours har nu som eneste danske rejsearrangør hotelværelser i tre ferieområder ved Almería-kystens lækre, brede strande. Hovedbyen, Almería, er en historisk og kulturel perle med autentiske tapas-restauranter og hyggelige gader. Costa de Almería er også porten til Andalusien med adgang til spændende natur og maurernes utrolige palads Alhambra.

Costa del Sol – Solkysten venter på jer med sol og sommer
Costa del Sol i Andalusien har været et af danskernes favorit-rejsemål i mange år. En spansk klassiker, der har formået at forny sig, og derfor fortsat er en ægte bestseller!

Mallorca - verdens smukkeste ferieø
Mallorca ligger i Middelhavet sydøst for Barcelona og er vaskeægte ferieklassiker. Øen udvikler sig stilfuldt i takt med gæsternes store efterspørgsel. De berygtede grisefester er for længst skiftet ud med rigtig god eksklusiv stil, som tiltrækker jetsettet fra mange lande. Alle elsker Mallorca, som byder på sommerferie i topklasse. Med de lækre strande, de fine bjerge, de flotte klippekyster, de smukke appelsinplantager, god shopping, hyggelige bjergbyer, lækker mad og palmer i lange banertilbyder denne skønne ø lige præcis det, der skal til for en formidabel ferie.

Det gode ferieliv
Vores destinationer i Spanien er velkendte og sikre ferie-successer, hvor gæster i alle aldre har det godt. Spanierne er kendte for deres brændende passioner, store temperament og særlige tætte familiebånd. Solens rødme forgylder dette dejlige land med en smuk varme og danner næring for skønne venskaber. Feriens højdepunkter er indhyllet i en fantastisk stemning præget af en lang historie og en rig kultur med masser af hjertevarme traditioner. Spanierne er livsnydere, og de deler gerne ud af herlighederne. Så kom med Bravo Tours til Spanien, få smil på læben og tag del i det dejlige sommerliv.

Fakta
Det store land på Den Iberiske halvø var det første rigtige charterturistland - først for busrejsende i 1950’erne og siden for millioner af flyrejsende. Costa Brava, Mallorca og Costa del Sol blev nogle af danskernes foretrukne og faste ferierejsemål. Og senere, da det blev muligt at flyve til De Kanariske Øer, udviklede Spanien sig til et helårsrejsemål.

Spanien er et monarki med ca. 40 mio. indbyggere. Madrid er hovedstad. 95 % af befolkningen er katolikker.

Find din rejse til Spanien

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23

Vinterrejser til Spanien

Fuerteventura

Strande som i Caribien.
Find din rejse her >

Gran Canaria

Danskernes feriefavorit om vinteren.
Find din rejse her >

La Palma

Den uspolerede Kanarie-Ø.
Find din rejse her >

Tenerife

Oplevelser og dejlige strande.
Find din rejse her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed