Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Rejseforsikringer

Du bør aldrig rejse uden en rejseforsikring. I Danmark er du dækket af det gule sygesikringskort, men dette gælder ikke i udlandet. Her kan du bruge det blå sygesikringskort, som sidestiller danske statsborgere med borgerne i det pågældende land. Det betyder, det ikke altid er samme standard, som vi er vant til, ligesom der kan være egenbetaling. For mere information se mere på: https://huskdetblaa.dk/

Du er altså bedst stillet, hvis du tegner en rejseforsikring. Forhåbentligt får du aldrig brug for den, men hvis uheldet er ude, er en rejseforsikring uundværlig. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, som har deres egen danske 24-timers alarmcentral og tilbyder en rejseforsikring med rigtig god dækning. Du kan bestille forsikringen, når du bestiller rejsen eller tilkøbe den via ”Min Side” på vores hjemmeside.

En årsrejseforsikring fra Gouda sikrer dig bl.a.:
• Lægebehandling, medicin, hospitalsophold og hjemtransport
• Hjælp fra danske læger, sygeplejersker og krisepsykologer
• 24 timers alarmcentral og lægevagt med vejledning om medicin og behandling
• Hjemkaldelse til Danmark i tilfælde af akut sygdom hos pårørende
• Dækning, hvis du bliver syg og ønsker, at et familiemedlem skal komme ud til dig på destinationen
• Dækning ved alle former for spændende aktiviteter som fx dykning, klatring og paragliding
• Økonomisk kompensation for tabte feriedage

Individuel- eller husstandsforsikring – hvem er dækket?
Du kan både købe en årsrejseforsikring, der dækker dig som enkeltperson eller hele husstanden. Tilkøber du individuel rejseforsikring på vores hjemmeside, er det vigtigt, at du vælger, hvilke(n) person(er), der skal være dækket af rejseforsikringen.

Priser på en årsrejseforsikring
Din forsikringspris afhænger af, hvor i verden din forsikring skal gælde, og om du tegner en individuel- eller en husstandsforsikring.


Priser

  Enkeltperson Husstand
Pris    
EU inkl. De Kanariske Øer 299 kr.  599 kr.
     
EU Udvidet (Tyrkiet og Egypten) 399 kr. 899 kr.
     
Verden 799 kr. 1.999 kr.


 

Forsikringsbetingelser og policenummer
Hvis du har købt en rejseforsikring, vil du automatisk modtage en separat mail med police til den forsikrede, forsikringsbetingelser og information om ”Online Læge”.

Forsikringsbetingelserne kan også findes på www.gouda.dk/privat/betingelser

Du kan med fordel printe et forsikringskort på www.gouda.dk/kort - du kan også hentet kortet som app til din smartphone ved at søge på ”Gouda Rejseforsikring” i App Store eller Google Play.
Dit forsikringskort indeholder de oplysninger, du skal bruge for at kontakte Gouda. Tag det med på rejsen, og opbevar det gerne i taske, pung eller lomme, så du altid har telefonnummeret til alarmcentralen (+45 3315 6060) sammen med dit policenummer ved hånden, hvis du får brug for Goudas hjælp.

Har du en kronisk eller eksisterende lidelse?
Har du en kronisk eller eksisterende lidelse/sygdom, der ikke er stabil, eller har du været syg for nylig, kan det være hensigtsmæssigt at søge om forhåndsgodkendelse for at få afklaret, om du vil være dækket for lidelsen eller følger af denne.

Du kan læse mere om forhåndsgodkendelse her: https://www.gouda.dk/privat/spoergsmaal-og-svar/inden-afrejse/kronisk-sygdom

Læs mere om alle forsikringer og se de fulde betingelser her

Hvor dækker min rejseforsikring?

EU (også kaldet EU/EØS-landene hos Gouda) dækker følgende lande:
Andorra, Azorerne, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Isle of Man, Irland, Island, Italien, Kanariske Øer, Kanaløerne, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Monaco, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig
EU Plus (også kaldet Udvidet Europa hos Gouda) dækker følgende lande:
Albanien, Algeriet, Bosnien-Herzegovina, Egypten, Gaza, Hviderusland, Israel, Jordan, Kosovo, Libanon, Libyen, Marokko, Moldova, Montenegro, Nordmakedonien, Palæstina, Rusland (indtil Ural), Serbien, Syrien, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine og Vestbredden.
Verden gælder resten af verden – lande, der ikke er nævnt i en af overstående grupperinger.

Læs om afbestillingsforsikring her 

Del denne side via E-mail