Frittata af æg med kyllingepølse, ratatouille og kartofler med urter, hertil økologisk smør og ost fra Thise, samt marmelade serveret med en lun, italiensk bolle. Wienerbrød til kaffen.
Mexikansk bønnesalat til forret, asiatisk kylling i grøn kokossovs med basmatisris og grønne bønner og til dessert en chokolademousse. Dertil økologisk smør fra Thise, samt ost sammen med lune, italienske boller.
Krydret linsesalat til forret, kylling med grøn pebersovs, kartoffelgratin og gemyse til hovedret. En jordbærmousse til dessert samt økologisk smør fra Thise og ost til en italiensk, lun bolle.
Frugtsalat og skyr med blåbær, omelette med Gruyére-ost, kyllingepølse, asparges og kartoffelrösti og til dessert croissant med marmelade og macarons til kaffen. Økologisk smør og ost fra Thise til lune, italienske boller.
Røget laks på gulerodssalat til forret, stegt kyllingebryst med champignon sauce og pommes Dauphinoise, dertil en grøn salat med boghvede, chokolademousse til dessert samt Petit Fours til kaffen. Økologisk smør og ost fra Thise serveres med en lun, italiensk bolle.
Røget laks på gulerodssalat til forret, grillede scampi med kokosris og asparges og en grøn salat med boghvede til hovedret. Chokolademousse til dessert samt Petit Fours til kaffen. Økologisk smør og ost fra Thise til en lun, italiensk bolle.
Pandekager med chokoladesovs, hertil økologisk smør og ost fra Thise, samt marmelade serveret med lune, italienske boller og en lille chokolade til dessert.
Penne bolognese med reven ost, hertil økologisk smør fra Thise med lun, italiensk bolle samt æblecrumble-kage og mini-chokoladebar til dessert.
Kødboller af kalkun med flødesovs, kartoffelmos og babygulerødder serveret med økologisk smør fra Thise sammen med lune, italienske boller, mini-donut og en lille chokolade til dessert.
Økologisk smør og ost fra Thise samt marmelade til lune, italienske boller.
Økologisk smør og ost fra Thise samt krydret kyllingepatê til lune, italienske boller.
Laugen sandwich med kalkunsalami og smørreost samt brownie til kaffen.
Brug 'Ctrl+C' til at kopiere dette link. Forkortet link: